Un-juice Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 video sam ovo zalepljeno na par bandera ispred Novog groblja
reg Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Poceo da gledam. Stigao do 6. epizode 1. sezone. Da li se u epizodama posle te pominje kako je Bill mogao da uleti u Sookienu kucu ako nije bio pozvan?
Moća Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Dala mu je dozvolu tako da ne mora svaki put da je pita koliko se ja secam.
MancMellow Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Sve skinuo i sve odgledao u roku od mesec dana. Ja generalno ne gledam te filmove/serije o vampirima, wookodlatzima i slično, ali ovo me se dojmilo. Glavni minus, naravno, Ana Fakin Pakin. Zašto je ona morala da igra glavnu ulogu :( a i lik Sookie mi je opasno otišao na ganglije do kraja 3. sezone. Štajaznam, priča je ok, uz neka manja, ali podnošljiva smaranja. Meni onaj politički deo tipa american vampire league (očekivano) zanimljiv. Jessica ili Pam...ipak bih trebao biti nešto više od "human" da bi se mogao odličiti... :D
Moća Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ma Suki u pocetku bila ok ali su je posle napavili na debila.
Mil@n Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 (edited) Hteli su da Suki bude mačo čik, ali ona ima hrabrost Supermena, muda Čaka Norisa, skil Džeki Čena, msm, mnogo je jbt.Crnkinja što glumi Taru ubedljivo najbolje glumi, ime ne znam /neću da pogledam, pa prepišem, pa kao znam/. Edited January 28, 2011 by Glas RazumaN
MancMellow Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Jest da dobro glumi, al i njen lik mi je malo dosadan već...Lafajet mi je super zanimljiv, though.
MiddleClass Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Još 5 dana :) :) :)Mislio sam da ce ici na HBO Adria, ali nista od toga. Znaci opet moramo da krsimo autorska prava...Jel emitovana prva epizoda nove sezone?
copkillah Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ne znam da li je, ali se još nije pojavila na alternativnim tv kanalima.
mraki Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Jel emitovana prva epizoda nove sezone?noćas će, po našem vremenu.nego, ja se uopšte ne sećam šta je bilo prošle sezone i kako se završilo...
copkillah Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Bil je zacementirao Rasela, i neuspešno zacementirao Erika koji se pojavio i rekao Suki da je ona bila Bilov zadatak i onda je Suki otišla sa svojim sestrama vilama na neko svetlucavo mesto.
mandingo Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Ako je neko pronasao web rip druge epizode, nek' javi.
Recommended Posts