January 27, 201114 yr Poceo da gledam. Stigao do 6. epizode 1. sezone. Da li se u epizodama posle te pominje kako je Bill mogao da uleti u Sookienu kucu ako nije bio pozvan?
January 27, 201114 yr Sve skinuo i sve odgledao u roku od mesec dana. Ja generalno ne gledam te filmove/serije o vampirima, wookodlatzima i slično, ali ovo me se dojmilo. Glavni minus, naravno, Ana Fakin Pakin. Zašto je ona morala da igra glavnu ulogu :( a i lik Sookie mi je opasno otišao na ganglije do kraja 3. sezone. Štajaznam, priča je ok, uz neka manja, ali podnošljiva smaranja. Meni onaj politički deo tipa american vampire league (očekivano) zanimljiv. Jessica ili Pam...ipak bih trebao biti nešto više od "human" da bi se mogao odličiti... :D
January 28, 201114 yr Hteli su da Suki bude mačo čik, ali ona ima hrabrost Supermena, muda Čaka Norisa, skil Džeki Čena, msm, mnogo je jbt.Crnkinja što glumi Taru ubedljivo najbolje glumi, ime ne znam /neću da pogledam, pa prepišem, pa kao znam/. Edited January 28, 201114 yr by Glas RazumaN
January 28, 201114 yr Jest da dobro glumi, al i njen lik mi je malo dosadan već...Lafajet mi je super zanimljiv, though.
June 26, 201113 yr Još 5 dana :) :) :)Mislio sam da ce ici na HBO Adria, ali nista od toga. Znaci opet moramo da krsimo autorska prava...Jel emitovana prva epizoda nove sezone?
June 26, 201113 yr Jel emitovana prva epizoda nove sezone?noćas će, po našem vremenu.nego, ja se uopšte ne sećam šta je bilo prošle sezone i kako se završilo...
June 26, 201113 yr Bil je zacementirao Rasela, i neuspešno zacementirao Erika koji se pojavio i rekao Suki da je ona bila Bilov zadatak i onda je Suki otišla sa svojim sestrama vilama na neko svetlucavo mesto.