Jump to content
IGNORED

Plivanje

Lutador

Recommended Posts

Posted

jebote, jersi neka forenzicarka? kako znas da su muske?

idem ja na adu ipak, tamo se makar busenje ne vidi od mutne vode :(

Posted

bolje da si pitao kako znam da su stidne loknice, a ne s ledja ili prsa. ovo da su muske svako ko je gledo makar jednu sezonu sajlent vitnesa ume da prepozna. 

Posted

hvala. nikad mi vise u zivotu nece pasti ta suluda ideja da idem na bazen, samo zato sto mi se pliva.

Posted

to mi je i bila namera. da svako kome se pliva dodje na bazen, za nas sto nam se stvarno pliva ne bi bilo mesta. 

Posted

onda dolazim. neobrijanih ledja.

pa kad se isprazni ko sala posle kecmanove trojke, xixixi

Posted

sala posle kecmanove trojke je strani jezik koji ne razumem. jel to znaci da ces doci il da neces doci?  :fantom:

• 2 months later...
Posted

Zna li neko da li rade zqtvoreni bazeni u BGu preko leta?

Sent from my HTC using Tapatalk

Posted

Bio ja sa drustvom pre mozda 10ak dana na Belom kamenu, nekom vestackom jezeru na 20ak kilometara od Mitrovice. U pitanju je valjda kamenolom iz kojeg je neka firma davno izvlacila neki materijal a onda je dole probilo i izbila voda pa kazu da je to sad duboko stotinak metara. 

AKL2012_032.jpg

Naravno, postoji znak upozorenja da je kupanje zabranjeno ali je mesto jako popularno medju ovdasnjom rajom. Elem, mi tad preplivali sa ove desne na levu stranu a kad smo krenuli nazad, na pola nas savatala jaka kisa pracena vetrom i ledom, i to povelikim. Kao neko ko pliva od pre par godina i to samo zenski i u stajacoj vodi, moram priznati da mi nije bilo svejedno i da mi se skratio dah. Nije bilo ni blizu opasno kao onda na nasoj plazi, kad sam bio gotov, ali sam imao trip da necu izgurati do kraja... medjutim, uspeo sam lagano. Cak sam napravio i jedan bezobrazan fazon zbog tog vetra koji je duvao i bacao nam kisu po facama, sto znaci da sam zapravo bio opusten... uglavnom, ziv sam, jeeeeeej!

Posted

molim te, zli, nemoj vise u ovakve avanture dok ne utvrdis plivanje, pliz, pliz. ucini to starijoj zeni koja zna znanje :D

nego, 25. otvoreni radi od 9. nema nikog. raj na zemlji. 

Posted

Jel ni vikendom nema maltene nikog? :)

Olimp radi 7-10 (400din), 10-19 (250) i 21-24 (400)