darling Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 (edited) Darling razglasi malo one tvoje clanke o stetnosti bazena. Nisu mogli bar mesec dana da sacekaju da odem nazad u izbeglistvo :(necu nista da razglasavam. samo cu biti jos malo strpljiva da se djaci vrate u skole, studenti u biblioteke, opasni momci u teretane, gastosi u izbeglistva, popreki plivaci na tas, jos samo malo strpljenja, i s prvim kisama 25. maj ce se isprazniti i opet biti divno i mirno mesto za plivanje. :)sanjane, ides tunajt? ne znam da l da okusam srecu? jer ja ppzdim od guzve, a danas su me vratili s vrata zatvorenog bazena, kao ne radi, jer radi otvoreni. bilo bi previse dvaput da ppzdim u jednom danu. Edited August 12, 2011 by darling
Shan Jan Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Bio tunajt. Bio i delija. Tunajt manje tashana i uopste ljudi al opet je bilo posirinskog plivanja. Pretpostavljam da ce i sutra biti manje nego inace jer je vikend pa treba da se golupcici i zestoki momci velikih dlaka pokazuju po drugim mestima. Na recepciji mi rekose da je dnevni termin za zatvoren ukinut sve dok otvoreni radi. Dakle jedino neki pljusak moze da ti bude nada. Nocni i jutarnji rade kao i ranije.
Shan Jan Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Nocas odvojili dve trake (7 i 8) za praaave plivace. Mislim da ce nastaviti sa tom taktikom.I neka nam pozivi beer fest. A i neka crknu dzaba propusnice za babe <_<
darling Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 u, bravo, birfest, svi su tamo. fala sto si me podsetio.
El Guapo Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 hvala, ja se naivno ponadao da je bar pola kilometra. nista moracu onda da udvostrucim rutu.Ja utrostrucio.PSBas sam i ja neki dan merio jezero preko Google Earth-a
Shan Jan Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Veliki hejt za 25. maj a zbog osetljivih osoba moracu u bojler: Danas je na pocetku bazena (trake 2 i 3) smrdelo ko da se neko, da izvinite, israo. Mozda je neko dao oduska svom prdezu a mozda su se samo nakupili miomirisi neokupanih morzeva koji ne mogu da preplivaju jednu duzinu al zato mogu da se za nju usmrde ko da su kucu gradili. Elem, lurkeri, kupajte se pre nego udjete u bazen. bottom line - selim se u cmrljkinu jutarnju grupu. Moracu da ustajem u 6 ujutru al bar se necu ugusiti. A i cuo sam da ima manje ljudi.
Kampokei Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Bio juce na otvorenom na 25. maju. Manje vise ko sto kaze cmrlj. Nego, oni pogani izrodi sto plivaju popreko, ili cak stoje nasred bazen i ne mrdaju... pa ja bih njih tacno malkice davio. Kako god, u nedostatku boljeg posluzice i ovo.
badenac Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Preporucujem Poslovno plivanje u zatvorenom velikom bazenu na Vracaru,od 7 do 8-8:30,ali se uvek krece ranije.Iako poneki put u bazenu ima i vise i od desetoro ljudi,svi koji dolaze su plivaci i zeljni plivanja te se moze i kada je guzva.Tusevi pristojni.
Zli Gli Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ja sam izgleda naucio da plivam onim zenskim stilom, desava se da propicim i po 200 metara. Drug mi jednom rekao da mi je tempo previse brz a ja samo ne znam da se odrzavam u mestu pa peglam k'o kreten Slobodnim stilom nemam pojma nikako.Nego, kakav se to akva park otvara kod Novog Sada i kad?
Shan Jan Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 (edited) BREAKING NEWS BREAKING NEWS!!!Od sada, dokle je god toplog vremena, na 25. maju ce se za nocni termin 21-23h koristiti otvoreni bazen. Ja bijo sinoc. Voda kroz koju je vidljivost 3 metra, ljudi koji plivaju ledjno po sirini, babe koje plutaju (zive), deca... Tusevi koji imaju slabasan mlaz vode od kog se nikako ne mozes oprati, u bazenu gomila dlaka and djubreta, razlika u temperaturi izmedju vode i vazduha od nekih 15 stepeni (u korist bazena) itd...Za jutarnji termin ce se jos uvek koristiti zatvoren bazen. Preporucujem Poslovno plivanje u zatvorenom velikom bazenu na Vracaru,od 7 do 8-8:30,ali se uvek krece ranije.Iako poneki put u bazenu ima i vise i od desetoro ljudi,svi koji dolaze su plivaci i zeljni plivanja te se moze i kada je guzva.Tusevi pristojni.Jel to radi i vikendom? Cena? Koja im je adresa, broj telefona? Koliki je bazen? Edited August 27, 2011 by Shan Jan
darling Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 (edited) :(al mislim da ce vec nocas biti ladno?! Edited August 27, 2011 by darling
MachineGunEtiquette Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Bio juče popodne na 25. maju. Ljudi ko na Tašu + sve pojave koje to podrazumeva. Voda pretopla, jebiga, em je žega iz dana u dan, em je bazen 2m dubok ol d vej. Taš barem ima taj dublji deo, pa voda nije tako pišasta.
Shan Jan Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Natero se konacno da ustanem za jutarnje plivanje. Divota. 25. maj ko iz ranih dana :) jednocifren broj ljudi, svi plivaju po duzini i tako to... Jedina zamerka na sunce koje se reflektuje u prozorima sa druge strane pa zna da bije na jednom delu staze. No i to ce se srediti kako se budu skracivali dani.Sve preporuke
Recommended Posts