Zverilla Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Kopas po zaraslim ranama - sudba kleta ih je razvela :'(
Profesionalac Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Kome trebaju peškiri za plažu, ima u Svilanitu akcija još par dana sa dosta povoljnim cenama.
Patty Lee Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 3 hours ago, Zverilla said: Kopas po zaraslim ranama - sudba kleta ih je razvela :'(
morgana Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 nemam pojma gdje da pitam. imam komad zlatnog nakita koji bi da zamijenim za nesto nosivije. u kojoj zlatari bi takav aranzman bio iole isplativ, a da u ponudi nije samo arapsko-zuta nijansa i totalno kic dizajn?
maheem Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 54 minutes ago, morgana said: nemam pojma gdje da pitam. imam komad zlatnog nakita koji bi da zamijenim za nesto nosivije. u kojoj zlatari bi takav aranzman bio iole isplativ, a da u ponudi nije samo arapsko-zuta nijansa i totalno kic dizajn? Menjaj kod @Svaroga za puške. 3
morgana Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 (edited) Just now, maheem said: Menjaj kod @Svaroga za puške. samo ako je dizajn ok i da nisu na klipsu nego na iglicu Edited August 28, 2023 by morgana 2
Patty Lee Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 (edited) 3 hours ago, morgana said: nemam pojma gdje da pitam. imam komad zlatnog nakita koji bi da zamijenim za nesto nosivije. u kojoj zlatari bi takav aranzman bio iole isplativ, a da u ponudi nije samo arapsko-zuta nijansa i totalno kic dizajn? Ako misliš na varijantu da ti od tog tvog komada zlata naprave nešto drugo, Sestre Vitanov (u Vasinoj) su imale te “staro za novo” akcije. Mislim da vredi da ih pitaš, jedino što ne znam da l tu ima nekih lista čekanja, ranije ih je bilo jer one i ovaj regularan nakit prave “po želji”. Ja nisam imala živaca za sve to pa sam sve što mi se nije sviđalo i što sam skontala sa neću nositi prodala (u zlatari u Mekenzijevoj) pa kupovala novo. edit: inače Sestre Vitanov su poslednjih godina onako, dosta skupe, mada meni se mnogo sviđa njihov dizajn. Ali uglavnom uspevam da nađem mnogo povoljniji nakit koliko-toliko slican onome što one rade, u zlatarama van Bgd (u Novom Sadu, recimo: Žika & sin, Jewelry Doro, Zlatara Janković…). Ali ne znam kako bi se sa njima dogovorila za taj aranžman da ti naprave nešto drugo. Jedino da odvojiš jedan dan, sedneš na Soko pa da vidiš na licu mesta. Hvala Vučiću! Edited August 28, 2023 by Patty Lee 1
morgana Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 tenks, @Patty Lee. odlicna ideja da prodam sta imam u beogradu, a kupim nov komad drugdje, gdje su cijene bolje.
zorglub Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Devojke, kako se zovu pantole kad su široke, ali ne zvoncare, već ovako otprilike? 1
makondo Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 @zorglub Palazzo pantalone sa visokim strukom ( moj favorit) 3 1
slepa živana Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 7 hours ago, zorglub said: Devojke, kako se zovu pantole kad su široke, ali ne zvoncare, već ovako otprilike? begi trauzers 1
Sandradjer Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 5 hours ago, slepa živana said: begi trauzers Baggy nisu obavezno siroke kod clanaka, mogu i da se suzavaju. Ovo su wide leg, dugacke, idu preko cipela (a tu su dve vrste, uske ili siroke u struku i bokovima)
morgana Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 da li neko zna prodavca starih magazina sa dobrom ponudom burdi iz '90ih ili koju godinu novijih? u podzemnom prolazu na terazijama prije par dana ponuda je bila fenomenalna ali ja nisam imala kes, danas odem ali nema ni trecine, naravno. nove burde me ne zanimaju, beskorisne su.
ultra plasticni Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 https://www.kupindo.com/Casopisi-za-zene/75621049_BURDA 1
Recommended Posts