Lead Farmer Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 da li su ovi iz napapijrija normalni, sako im je 37kdin pomislih ovi su lopovi, kad sam sad proverio da je cena tog sakoa 295€ Ne nasedajte Simoviću, precenjena firma i tezak kiceraj.
Willow Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Zna li neko gde u Bg ima da se kupe somotske 'teksas' jakne, i somotske lone u army fazonu (sa onim džepovima sa strane), a da cena nije branje ušiju?
djeneralche Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Ne nasedajte Simoviću, precenjena firma i tezak kiceraj.Jel ima ista sto kosta 37iljada a da je duks i da nije precenjena firma i tezak kiceraj?Brend, status, sve to kosta za onog ko hoce i ima da da 37iljada.
Paul Gompitz Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Da li neko u Beogradu ima preporuku za kupovinu koferčića ili ranca sa točkićima koji mogu proći kao ručni prtljag (55x40x20)? Nešto između Kineza i preskupih marki.
Dr Arslanagić Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Pogledaj ovo. Zovi samo i pitaj za dimenzije.
salerokada Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Da li neko u Beogradu ima preporuku za kupovinu koferčića ili ranca sa točkićima koji mogu proći kao ručni prtljag (55x40x20)? Nešto između Kineza i preskupih marki. Kada je nama trebalo devojka otišla na Buvljak i kupila 2 kom sa ručkom na izvlačenje i točkićima, ali sam ja za sebe ipak koristio planinarski ranac od 60 litara. Doduše, bio sam ga popunio 80-90%.
Paul Gompitz Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Pogledaj ovo. Zovi samo i pitaj za dimenzije. Hvala. Ako nekoga još zanima, dimenzije su 43x30x17.5. Navodno ga imaju i Ušću i u Delti i u Knez Mihajlovoj i kod Đerma... @ salerokada Hvala. Da ne znaš možda pošto su bili otprilike?
cmrlj Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 (edited) aleksandar vang za H&M, 6. novembra u prodaji. cene Edited October 17, 2014 by cmrlj
darling Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 svidja mi se. dal ce ista biti kod nas? i po kom kursu ce obracunavati dolar? ne znam ko je aleksandar vang, al je kolekcija lepa, najvise je pravljena za ronioce koji oce da izgledaju opasno. ovo sto pise aw svuda vidim da bi ali dzi nosio po stejnsu. meni se svidja obuca, a najbolje su papuce.
nezvanova Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 mmmmm....odlicna kolekcija! muska mi je cak bolja od zenske, a od zeske kolekcije i meni su najbolje papuce /mada i ostala obuca razbiva/...
Lead Farmer Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Jel ima ista sto kosta 37iljada a da je duks i da nije precenjena firma i tezak kiceraj? Brend, status, sve to kosta za onog ko hoce i ima da da 37iljada. Prastajte djeneralche, okasnih. ;) Kako i Simovic rece, u pitanju je sako a ne duks. Nedostatak kupovne moci na stranu, potrositi 300€ na adekvatan sako je daleko od rasipnistva i ekstravagancije; potrositi istu sumu na Napapirji sako je (IMO) ludost.
darling Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 kako se cita napapirji? i ako neko zna kako se cita murphy&nye?
cmrlj Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 @nezvanova&darling: dalje noge ruke od papuca, prva sam ih videla :D ne znam obracunski kurs, a i lista radnji jos nije izasla, ali ako je mogla mardzela u budimpestu, sto ne bi bio vang u beogradu?!
Lead Farmer Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 kako se cita napapirji? i ako neko zna kako se cita murphy&nye? Napapijri Verovatno te zanima samo Nye. ;)
Bujodrag Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Pozdrav, drugari Treba mi pomoć, gde u Beogradu mogu da kupim figurinu Bude a da nije debeli, nasmejani Buda. Nešto ovakvo http://www.amazon.com/Oriental-Furniture-Beautiful-11-Inch-Meditation/dp/B003DZ66ZW/ref=pd_sim_hg_39?ie=UTF8&refRID=11X90ZN4JB6DYV0SRQ67 http://www.amazon.com/Black-Buddha-Statue-Mosaic-Design/dp/B003G5PUOC/ref=pd_sim_hg_33?ie=UTF8&refRID=11X90ZN4JB6DYV0SRQ67 http://www.amazon.com/Buddha-Meditating-Peace-Harmony-Statue/dp/B003TYEYK6 Treba mi (relativno) hitno. Ako bih naručivao sa Amazoneta, računam da mi ne bi stigla na vreme. U situaciji sam: Ako lutka hoće zeca, ima da dobije zeca. Pomagajte
Recommended Posts