morgana Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 a jel koristis ikad sampone za plavu kosu?ne mislim na onaj protiv zutila, nego za pojacavanje boje.
ivy Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 (edited) a jel koristis ikad sampone za plavu kosu?ne mislim na onaj protiv zutila, nego za pojacavanje boje.nisam nikad..ja se farbam keuneom,pola fabre 1517 +pola 9%,pola 12% hidrogena pa mi frizer opere kosu nečim iz keunea,to nikad ne znam šte je a kod kuće ostatk meseca koristim ovaj šampon i balsam i da mi ne raste kosa tj da nema izrastka ne bih morala ništa ni da menjam jer keune sa keuneom daje najbolje rezultate,tako su ih valjda napravili,jbmliga..a meni daje super rezultate i najzad sam ih pronašla,generalno sam srećnija sa keuneom ali sada posebno kada sam najzad pronašla tu kombinaciju i evo kako to sada izgleda..ja sam ova plava :D Edited November 11, 2011 by ivy
ivy Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 hvala :) nego daaaj tvoju sliku,daj bar kosusvaki put se štrecnem kad pročitam da si plava a to sve gledajući tvoj avatar
morgana Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 idem ovih dana da se pramenujem, samo sam se raspitivala sta koristis posto vise ne znam sta ima na trzistu, a nesto moram da uzmem od starta :)
ivy Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 (edited) e da onda znaš da tog balsama na tržištu nema :(i da se slikaš,znaš? Edited November 11, 2011 by ivy
halloween Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 osim što tog balsama nema nigde da se kupi u maloprodaji a tek nema u tom malom pakovanjuili ja nisam našlapa ako neko zna nešto što ja ne znam neka kažeJutros u DM-u na Zelenom vencu vidim imaju od te žute linije Care line šampon, mali leave-in hair repair, kondicioner u spreju i šampon, ali kondicioner u tubi nema, bar ne u ovoj prodavnici.
darling Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 (edited) da skrenem paznju na ovaj odlican revlonov proizvod koji resava vecinu problema s kosom.u beogradu kosta 1350 dinara, ima ga u radnji koja prodaje sve za kosu u nusicevoj. Edited November 17, 2011 by darling
ivy Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Jutros u DM-u na Zelenom vencu vidim imaju od te žute linije Care line šampon, mali leave-in hair repair, kondicioner u spreju i šampon, ali kondicioner u tubi nema, bar ne u ovoj prodavnici.pa da,to je onda ta standarna ponuda u svim DM-ovima i Lilijima jer sam u Ns obišla sveijednu prodavnicu..a taj kondicioner u spreju mi je preskup i mali je a ja sam seljanka koja bi to prskala ko luda i potrošila za tri pranjaneka,doneće meni moj frizer celu litru iz distribucije/veleprodaje pa da imam decenijama hvala za info u svakom slučaju :)
maketh Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 pa da,to je onda ta standarna ponuda u svim DM-ovima i Lilijima jer sam u Ns obišla sveijednu prodavnicu..a taj kondicioner u spreju mi je preskup i mali je a ja sam seljanka koja bi to prskala ko luda i potrošila za tri pranjaneka,doneće meni moj frizer celu litru iz distribucije/veleprodaje pa da imam decenijama hvala za info u svakom slučaju :)ima tog balzama u dm-u na trgu nikole pašića (u bg-u jelte). i to je neko mini pakovanje od 50ml za 400-500din. jel se taj balzam sporo troši ili oni besne s tim cenama?
ivy Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 (edited) dakle pronašla!!!! u apoteci Biljana i Luka i imaju baš,baš dobar izbor keunea,Novi Sad je u pitanjusreća,sreća,radost Edited December 3, 2011 by ivy
Valk Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 zavisi, imaš li 50 godina?i da pitam ulix de ima da se kupi taj orofluido?
Recommended Posts