October 24, 2025Oct 24 13 hours ago, Indy said:(2/2 - Soft Cell) Bas krenuo da stavim, sjajan muzicar, jednako sam voleo i Soft Cell i The Grid.RIP
October 27, 2025Oct 27 Preminuo je Jack DeJohnette, džez bubnjar, aktivan do poslednjeg dana, a čija karijera seže unazad do šezdesetih godina prošlog veka i obuhvata impresivnu listu sradnika:In a career that spans five decades and includes collaborations with some of the most iconic figures in modern jazz, NEA and Grammy winner Jack DeJohnette has established an unchallenged reputation as one of the greatest drummers in the history of the genre. The list of creative associations throughout his career is lengthy and diverse: John Coltrane, Miles Davis, Ornette Coleman, Sonny Rollins, Thelonious Monk, Bill Evans, Stan Getz, Keith Jarrett, Chet Baker, George Benson, Stanley Turrentine, Herbie Hancock, Dave Holland, Joe Henderson, Freddy Hubbard, Betty Carter and so many more.Ljubiteljima Keitha Jarretta je poznat kao stalni član trija, pored Garyja Peacocka, a zanimljivo da je sa Majlsom sarađivao u fjužn fazi, na ultramodernim albumima: Live-Evil, Tribute to Jack Johnson i On The Corner.Jack DeJohnetteAbout 1 — Jack DeJohnette Edited October 27, 2025Oct 27 by Ras
October 28, 2025Oct 28 Živeo je ovde u kblo...Vidjao sam ga kako se šeta, uvek obučen u nekom svom stilu, svakakvi šeširi...RIP legendo...
November 9, 2025Nov 9 Radoman Kanjevac.Viđao sam ga redovno pre 15ak godina. Izgleda da je iznanada.Užas.Ako je prikladnije na književnost, prebacite. Edited November 9, 2025Nov 9 by kralj
November 20, 2025Nov 20 Popular Post Manchester Evening NewsGary 'Mani' Mounfield of Stone Roses dead at 63 - latest...The musician rose to fame with the Stone Roses in the 1980s
November 20, 2025Nov 20 Bas tuzna vest, on i Reni su bili sjajna ritam sekcija.RIP Edited November 20, 2025Nov 20 by Jeremija
November 20, 2025Nov 20 Just now, Jeremija said:Bas tuzna vest, on i Mani su bili sjajna ritam sekcija.RIPReni... ali da, bili su odličan tim.