September 8, 2025Sep 8 Rick Davies: Supertramp singer and co-writer dies at 81He was behind some of the band's best-known hits including Bloody Well Right and Goodbye Stranger.
September 17, 2025Sep 17 Classic Pop MagazineBlancmange’s Stephen Luscombe dies aged 70Blancmange keyboardist Stephen Luscombe has died, aged 70. Neil Arthur, paid tribute on Sunday, writing: “Heartbroken. RIP Stephen. Love you forever.”
September 17, 2025Sep 17 Blancmange prvi lp je jedan od boljih elektro pop albuma. Nikada ga nisam imao ali znam sve pesme sa njega. Puštale su se na radiju. Sa drugog lp-a znam samo hit Blind vision.
September 17, 2025Sep 17 On 16. 9. 2025. at 0:23, Starman said:Ja sam ih samo u Cigli slušao, neke od najboljih BG žurki, a on je bio neverovatno drag i šarmantan čovek. Sedeo sam par puta sa njim u društvu tamo. Prvo Tiago, pa Branko, mesto je obezglavljeno sa ta dva gubitka.
September 20, 2025Sep 20 On 18. 9. 2025. at 5:15, klimt said:Blancmange prvi lp je jedan od boljih elektro pop albuma. Nikada ga nisam imao ali znam sve pesme sa njega. Puštale su se na radiju. Sa drugog lp-a znam samo hit Blind vision.Sad tek vidim ovo, RIP. Bili su po svim mojim kasetama 82-84...
September 20, 2025Sep 20 RIP Hermeto Pascoal, eccentric Brazilian composer who used bath toys, kettles and piglets as instruments
September 25, 2025Sep 25 Danny Thompson, od Aleksis Kornera, Donovana i Džon Martina do Kejt Buš, Pitera Gabriela, Talk Talk... ma ne znam, ogroman je spisak ljudi sa kojima je radio