December 22, 2025Dec 22 Rest in peace Chris Rea Bob Mortimer ga je ponovo proslavio sa "egg in a bath" anegdotom:A ima i skorija epizoda sa pecanja...
December 22, 2025Dec 22 Rea to nikada nije potvrdio, ali Road to Hell je oduvek bio tumačen kao jedna od najsnažnijih kritika politike Margaret Tačer.
December 23, 2025Dec 23 Nikad nije bio na turneji u USA , postao opstepoznat sa nekih 35 godina. Divan glas....zao mi je sto ga nisam video uzivo RIP
December 23, 2025Dec 23 On 22. 12. 2025. at 23:54, aram said:Rea to nikada nije potvrdio, ali Road to Hell je oduvek bio tumačen kao jedna od najsnažnijih kritika politike Margaret Tačer.Obzirom da je napisao pesmu posvećenu Džeremi Korbinu, sklon sam da poverujem u to tumačenje . )
December 24, 2025Dec 24 Prema svemu što sam pročitao, delovao je kao lik sa kojim je valjalo popiti pivo i prozboriti o svemu....Da ne govorim o uspomenama i kako smo satima sedeli slušali road to hell i sultans of swing paralelno i debatovali o sličnostima i razlikama...:) JbtPočivao u miru....
December 26, 2025Dec 26 Sjajan muzicar, prvenstveno gitarista i klavijaturista, ali je znao s vreme na vreme da predje i na druge instrumente, kao sto je, na primer, sestozicani bas kojeg je svirao i na albumu Wish gde je dao veliki doprinos opstem zvuku benda.RIP
January 2Jan 2 Jel istina da je preminuo Dejan Đurović? :(Videh sad na tw i nigde drugde...Inače, gledajte sad RTS2 ako volite Vladu Divljana.BeldocsIza osmeha | BeldocsIza osmeha Vlade Divljana krije se... osmeh i osmeh i osmeh. Edited January 2Jan 2 by Klara
January 2Jan 2 Inače tast Vlade Divljana.https://www.politika.rs/scc/clanak/261592/Platonska-ljubav-sa-stjuardesom-na-putu-za-Rio
January 2Jan 2 Velika ljubav Ruske Jakic . Nije Ruska Jakic majka njegove cerke koja je bila supruga V. Divljana