July 23, 2025Jul 23 On 23. 7. 2025. at 9:05, igoraki said:Ok, sasvim moguće da si u pravu. Negde sam pročitao da je onako kako sam napisao.Posle one kratkotrajne postave od pre par godina mislim da nije sa njima bio na bini...možda i jeste u međuvremenu, nisam 100% siguran. A mislim da im on najbolje namesti zvuk, što je i logično. Stara kuka
July 23, 2025Jul 23 Sabat bi bio najveci bend da nisu morali da snimaju tosterom i da se bubnjevi nisu culi kao kutije sibicaIommi i Ozzy su istorijske licnosti, izmislili su put. Kaki kurac mejdeni, pristovi, kisovi i ven hejleni
July 24, 2025Jul 24 Zastade mi knedla u grlu. Od Overdosea znao sam Vanju i Acu. Vanju upoznao na berzi u SKC u, a Acu zvao za snimke. Kaže, imam Dat, ali ne i Deck. Bila je to 1993. Rekoh nema problema, Deck pod mišku pa u Beograd kod njega na gajbu. Lepo smo se ispričali, snimci i danas na nekoj metal kaseti. Ceo mini album koji je trebalo da izda Voja Zugic i dobar deo Endurance.
July 24, 2025Jul 24 ni ja, i samo ponovo da pitam, ako neko zna, sta se desilo sa dzambasovim. uzasno mi krivo, a nisam imao vesti o njemu 1000 godina.
July 24, 2025Jul 24 A jebem ti kurac vise Obozavam i zauvek cu obozavati ovaj albumhttps://www.youtube.com/watch?v=QakBS7J9O2E