July 22, 2025Jul 22 nikada on nece biti mrtav… najteze dane u zivotu sam preziveo uz sabbath… za mene je Ozzy Osbourne najbolji vokal svih vremena… My eyes are blind but I can seeThe snowflakes glisten on the treesThe sun no longer sets me freeI feel the snowflakes freezing meDok sam ziv bice u glavi njegov glas i melodije'Cause it may be that it's over for meIf you don't hear the things that I say, todayNobody will change me anyway, no no wayRIP
July 23, 2025Jul 23 Tek sada vidim da je već objavljeno ovde. Polovina Overdosea je gore. Aleksandar Jovanović. Edited July 23, 2025Jul 23 by wayfaring stranger
July 23, 2025Jul 23 8 hours ago, autsajder said:Koliko sam vrtio ovu kasetuGenijalan album, za mene zauvek najbolja kompilacija te vrste. Prva liga tadašnje metal scene i sjajan primer raspona podžanrova na koje je Sabatth presudno uticao.R.I.P. Ozzy. Drago mi je što je izgurao poslednji koncert u svom rodnom Birmingemu.
July 23, 2025Jul 23 1 hour ago, wayfaring stranger said:Tek sada vidim da je već objavljeno ovde. Polovina Overdosea je gore.Aleksandar Jovanović. Pritom su oni '74, eventualno '73. Tuga.
July 23, 2025Jul 23 Mislim da su stariji, Đura sigurno, on je neko 67-68, za Vanju i Malog Acu ne znam ali verujem da si omašio za koju godinu...što ne menja ništa, svakako je tuga velika.
July 23, 2025Jul 23 Uz Ronija Džejmsa najprepoznatljiviji vokal hevi metala. Šta reći osim rip legendo.
July 23, 2025Jul 23 Nikad nisam namenski slušao Sabate, to je nekako bilo dosta pre mog vremena, ali bez dileme Ozzy i Dio su utkali put za žanr muzike koji je obeležio stotine miliona ljudi. Neverovatna je količina uticaja na druge bendove i muzičke pravce, kao i broj obrada njihovih pesama, a na kraju svega Dio je i izmislio metalske rogove.Nadam se nekom ovakvom izdanju i u Ozzyjevo ime.
July 23, 2025Jul 23 1 hour ago, igoraki said:Mislim da su stariji, Đura sigurno, on je neko 67-68, za Vanju i Malog Acu ne znam ali verujem da si omašio za koju godinu...što ne menja ništa, svakako je tuga velika.Zna li se šta se desilo? Ipak su to mladi ljudi...
July 23, 2025Jul 23 5 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:Zna li se šta se desilo? Ipak su to mladi ljudi...Vanja je overio davne 2000, ne znam šta se desilo Malom Aci, zadnje što sam čuo o njemu je da se odselio iz 45-tog. Ako čujem ostaviću info. Đura i Srđa su živi.
July 23, 2025Jul 23 20 minutes ago, igoraki said:Vanja je overio davne 2000, ne znam šta se desilo Malom Aci, zadnje što sam čuo o njemu je da se odselio iz 45-tog. Ako čujem ostaviću info. Đura i Srđa su živi.Đura beše bio u Svarogu posle?
July 23, 2025Jul 23 31 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:Đura beše bio u Svarogu posle?Da, sad svira sa Eyesburnom, po prvi put zvanično.
July 23, 2025Jul 23 On 23. 7. 2025. at 8:30, igoraki said:Da, sad svira sa Eyesburnom, po prvi put zvanično.Pa ne, u KSTu nedavno nije bio na bini nego onaj Lale. A nije im radio ni zvuk nego neki poluhisterični klinac...naravno, bilo je super.
July 23, 2025Jul 23 20 minutes ago, ragasto said:Pa ne, u KSTu nedavno nije bio.Ok, sasvim moguće da si u pravu. Negde sam pročitao da je onako kako sam napisao.