stajebrebilo Posted March 17 Posted March 17 15 hours ago, Frank Pembleton said: RIP. Point blankbje kategorija sam za sebe. Gitarologija ozbiljan album u svetskim okvirima... Ona Bajagina numera kao da je iskočila iz špice za True Detective. Tačno osetiš kroz muziku da je živeo bluz.
Popular Post vorda Posted March 26 Popular Post Posted March 26 https://mondo.rs/Zabava/Zvezde-i-tracevi/a1906643/preminula-sladjana-milosevic.html 14
Filozof manijak Posted March 26 Posted March 26 (edited) Konačno je stigla na kraj fantastičnog putovanja. baš mi žao Edited March 26 by Filozof manijak 1 3
Stela Posted March 26 Posted March 26 Uh. Mnogo volim njenu pesmu Bez nade.. Pala je noc na zivot moj i to je kraj 2
pbg12345 Posted March 26 Posted March 26 ja sam bio ubedjen da je ona 10ak godina mladja nisam znao da je bolesna rip
kud u maglu Simoviću Posted March 26 Posted March 26 zaprepastio sam se kada sam pre x vremena saznao da je amaterdam trebao da izađe ‘80. to je tad bilo na svetskom nivou tipa blondie počivaj u miru najveća 6
Recommended Posts