Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

otiso nam Shane 

a gle Irca 

u frulicu svirca

• Replies 5.4k
  • Views 690.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• umro je gvozden iz kristala. bio mi je drug. iako sam znao da je tesko bolestan, nadao sam se.. igrali smo zajedno komodor 64 naduvani, on je bio od onih sto moraju da zavrse do kraja igricu, a pritom

Posted Images

Predivni su danasnji snimci. A mene je mozda najvise dirnuo ovaj tvit njegove sestre, postovan kad je on umro.

On 8. 12. 2023. at 22:51, Kampokei said:

Predivni su danasnji snimci. A mene je mozda najvise dirnuo ovaj tvit njegove sestre, postovan kad je on umro.

Koju pesmu sviraju ovde?Idetnicna muzika mislim da ima u nekoj Balasevicevoj pesmi.

EDIT:Pa ovo je Fairytale of New York

Edited by bestia

Fairytale of New York

Deo mene i danas ne može da se otme utisku da nas je Šejn uskratio za mnoge stvari. Svoju kreativnost je totalno sahranio pre više od 25 godina, a pritom je umro u srednjem dobi. 

Ipak, po hiljaditi put kad se podvuče crta, shvatiš da je bilo taman kako treba i osvestiš činjenicu da je potrajalo ne bi bilo ni blizu jebački kako je bilo. 

Edited by kralj

Ovo mi je vec ko zna koji post o Sejnu na ovom topicu, ali Poguesi i Spider Stacy su na sahrani jako lepo izveli Parting Glass. 

15 hours ago, Ras said:

Odličan Ambrozić!

Letos drugar i ja na berzi u Dorcol Platzu razgovaramo o muzickim pisanijama i konstatujemo kako jedino Ambrozic zna da uklopi pricu u siri kontekst i kako bi trebalo da pocne sa pisanjem knjiga.

Just now, wayfaring stranger said:

Letos drugar i ja na berzi u Dorcol Platzu razgovaramo o muzickim pisanijama i konstatujemo kako jedino Ambrozic zna da uklopi pricu u siri kontekst i kako bi trebalo da pocne sa pisanjem knjiga.

Nisam posebno vezan za njegovo pisanje, čak mi i ne retko smeta nekakv službeni ton koji ume da preovlada. U ovom tekstu je pokazao i emocije i zbog toga mi se i dopao.

Primer dobrog Ambrozićevog teksta koji sam letos čitao je o Feli: OKO :: Музика :: За Фелу Кутија музика је била оружје: Иза завесе колонијалног менталитета (rts.rs)

Proslo nezapazeno da je prekjuce umro Amp Fiddler :sad:

Edited by Jimmy Kowalski

On 13. 12. 2023. at 22:11, Ras said:

Odličan Ambrozić!

Ambrozić kida. Što stariji, to bolji.

• 3 weeks later...

Umro Pile iz Alise