mustang Posted September 28, 2022 Posted September 28, 2022 Veceras sam sparingovala sa devojkom koja je dosla na moj cas iako je visi nivo. Jebem ti sunce, jos prebrojavam da li su mi organi i kosti na mestu. Toliku preciznost i lakocu u pokretima a da me muski odvali jos nisam videla. Niko od ovih mojih redovnih na casu muskih, ne moze da se poredi sa njom. Pitala sam je da nije trenirala kung fu chin-na, jer odletim ko perce a ona ni kap znoja. Jok. U soku sam. Kako bi se neko zajebao da naleti na nju, a sva slatka, zajebant ko ja, al kad te pipne, najebao si. Odusevljena sam kako sve to radi. Volela bih da budem kao ona. 1
Sammael Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 BTW, kolega mi slao fotku od pre 4 god. Tad sam već bio skinuo više od 60 kg. 5
mustang Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 @Sammael ima li sanse da mi objasnis zbog cega si bio bas toliko debeo? U glavu mi ne dopire da neko moze da bude toliko ignorantan u vezi svog zdravlja. Koja razlika na slikama! Da si jos obrijao bradu, ne bih provalila da se radi o istom CIA majka, CIA
Heaviside Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Wow, kakva promena. Bravo Sammaele. Možeš ladno neki motivacioni instagram da otvoriš. Kad naiđe jedan od onih dana kada se osećaš super sexy, slikaj se pa okači ovde pored slike iz najgore faze. 3
Popular Post Sammael Posted September 30, 2022 Popular Post Posted September 30, 2022 13 hours ago, mustang said: @Sammael ima li sanse da mi objasnis zbog cega si bio bas toliko debeo? U glavu mi ne dopire da neko moze da bude toliko ignorantan u vezi svog zdravlja. Koja razlika na slikama! Da si jos obrijao bradu, ne bih provalila da se radi o istom CIA majka, CIA To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko: 1. Genetika (svi gojazni s majčine strane) 2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam odrastao gajile - pošao u osnovnu s preko 50kg, u gimnaziju s preko 100kg 3. Potpuno odsustvo bilo kakve kulture fizičke aktivnosti/sporta s obe strane porodice 4. Generalno loše navike od malih nogu 5. Odlazak u Ameriku gde počinju i moje depresivne epizode, bežanje u prejedanje kao jedini način da osetim neko zadovoljstvo 6. Prinudni povratak iz SAD kad mi se ceo život urušio, plus počeo da radim kao manijak sa 20 god, sedeći posao u IT gde su se tada svi hranili isključivo junk food-om. Kasnije sam godinama radio 2 posla, često po 16 sati dnevno 7. Desetine pokušaja da smršam sa jo-jo efektom i daljim ruiniranjem moje psihe 8. Klinička depresija početkom 2010ih kada mi je otac umirao, posao se raspadao, emotivno sam bio u kurcu a zdravlje mi je na 100 načina bilo narušeno već Na kraju kad sam 2015. odlučio da to rešavam, to nije bilo direktno zbog mog zdravlja, jer sam se pomirio s tim da neću još dugo živeti, već zbog toga što sam shvatio da može da se desi da nekome padnem na teret. To mi je bilo neprihvatljivo. 14 2
Djuro Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 veliku stvar si uradio, svaka ti cast! zelim ti da nastavis tako, nemoj da odustanes. 3
burekdzija Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 Bravo! I sta si postigao i kako otvoreno govoris o tome! 1
unitaz Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 8 minutes ago, burekdzija said: Bravo! I sta si postigao i kako otvoreno govoris o tome! i sto je zaradio dovoljno za operacije
mustang Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 5 hours ago, unitaz said: i sto je zaradio dovoljno za operacije Ne provlaci pare kroz ovu pricu. Potrebna je volja da se nesto menja a on upravo dolazi iz sredine u kojoj je izlaz skoro nevidljiv. @Sammaelsvaka ti cast! Hvala na odgovorima trebalo bi vise da pricamo ovako iskreno i otvoreno; da razmenjujemo iskustva, preporuke, alate za napredak... 4
Lezilebovich Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 @Sammael na kom su mestu princes krofne ? Kontam da je to pod brojem dva, ali mozda zasluzuju posebnu tacku 1
unitaz Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 2 hours ago, mustang said: Ne provlaci pare kroz ovu pricu. Potrebna je volja da se nesto menja a on upravo dolazi iz sredine u kojoj je izlaz skoro nevidljiv. volja za radikalnom intervencijom, a nedostatak volje je doveo do ugrozavajuceg stanja
Sammael Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 11 minutes ago, Lezilebovich said: @Sammael na kom su mestu princes krofne ? Kontam da je to pod brojem dva, ali mozda zasluzuju posebnu tacku Ahahaha, jaoj, one spadaju definitivno u tačku 2 i nesposobnost moje majke da uopšte sagleda šta je to normalna količina hrane. One godine dok su nam firme još bile zajedno je napravila preko 200 komada za moj rođ. Ludilo mozga. 2
Sammael Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 Inače, stao na vagu danas zbog sistematskog. 123.5kg Zimus sam bio na 110kg, onda sam imao ceo onaj zdravstveni pakao pa sam 3 meseca bio bez fizičke aktivnosti i ležao u kući i jeo. Pošto po garderobi vidim da sam sad bolji nego letos (a i već mesec i po ne jedem slatko i ne pijem alkohol), znači da sam verovatno bio stigao i do celih 130kg. Eto koliko malo treba da se čovek sjebe, sa sve smanjenim želucem. Kod mene je stres uvek katalizator, kad sam pod stresom gojim se čak i ako jedem normalno, a na dijeti ne mogu da smršam pa makar jeo i 1000 kalorija dnevno. Cilj je sad do kraja godine -15kg, poručio sam za iduću nedelju low carb ishranu, 1900 kalorija dnevno, pa ću spustiti na 1600. Fascinantno je da u teretani nikad nisam bolje radio, čak i vežbe koje jako zavise od težine (sklekovi, zgibovi, propadanja). Nadam se da to znači da mi je kompozicija masti/mišića u organizmu ipak bolja nego što je bila. I moram da sredim spavanje, ovih 5h dnevno sigurno ne doprinosi celoj stvari. Najniža izmerena težina mi je bila 103kg ali to je bilo u decembru 2020. i tad sam imao devojku koja je imala manijakalnu potrebu da hoda minimum 10km svakog dana (iako je imala 55kg na 175cm visine). Ne bih da ponavljam baš taj tempo i intenzitet. 1
Recommended Posts