Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted
25 minutes ago, nisam ja said:

1404830590960.jpeg

Nisam baš mislio na Poslednji tango u Parizu :D

Posted

Dobio sam novog kolegu, inace Brazilac sa crnim pojasom iz BJJ.Danas pocinjem ponovo sa treningom.Frka mi je posle duge pauze.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

So, bila kod kiroprakticara. Ruskinja, al nisam joj dala da me lomi. Umesto toga koristila je neke pumpice, usisava kozu kako bi se odlepila od mesa, ne boli nista.

Zove se cupping i cak je prijantno. 

Ona misli da je zbog psa u krevetu sto spava, pa se mi skvrcimo jer ima isti problem sa svojim detetom od sedam godina sto im dolazi da spava izmedju njih. 

Castila sam se i masazom na holivud bulevuru neko tai parlor, majko mila 😁.. Izabrala jer je peske i ima koliko toliko okej reviews. 

Al majko mila, kao u javnu kucu da ulazis.  Bar masaza bila dobra. Preporodilo me. Saune nam jos nisu otvorene, moja je trajno zatvorena, ali je slican efekat detoksifikacije koze. 

Edited by mustang
  • 1 month later...
Posted

Ima li ko 10x10program na pdf?Nemacki volumen trening

Posted

Odradio kuci dve ture po 4 nedelje nekog spilt programa sa po dve nedelje izmedju sa tabatom.Danas clean and press sa kettlebell od 20kg ko ladna voda.

• 1 month later...
Posted

Odlican trening.Lik je jak kao zemlja kad ovo radi sa 26kg.Ja sam odradio 3 runde sa 16 i znojio sam se narednih sat vremena ,zadihan kao da sam sprintao.

Posted

Vratio se čeliku posle 7 meseci... Program 5x5, i idemo jako!

• +1 1
Posted

Ja da preporucim NO reaktor Kill it 5%, ili kako se vec zove, 3700din sa dostavom. Uzimam po pola merice jer puna ima 350mg kofeina, to mi mnogo, ali kida koliko je dobar i uopste se ne umaram tokom celog treninga a daje i nesto snage. Nacrtan na njemu Rich Piana, Bog da mu dusu prosti, nadam se da nije umro od ovog cuda.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Posted

Dokle vise ovaj drogos :dry:
Nadam se da se vratim treniranju kad zeni pocne raspust.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted

Probao ponovo sa creatinom i sve ide ok oko dve nedelje i onda pocne voda da se zadrzava,oteknem sav.Ne razumem zasto?A uzimao 3gr samo.Inace ovde otvorili ponovo  trening,tri puta nedeljno BJJ i uskoro cu na boks.Plus redovno kettlebell i uzivancija.

• 2 weeks later...
Posted

42godine i danas izveo prvi pistolj cucanj.Ponosan sam na sebe.

Posted
17 hours ago, askeladden said:

42godine i danas izveo prvi pistolj cucanj.Ponosan sam na sebe.

Bravo.. Samo pazi na koljena jer nije baš prirodan pokret a naročito u tvojim godinama.

Posted
1 hour ago, raskopcani said:

Bravo.. Samo pazi na koljena jer nije baš prirodan pokret a naročito u tvojim godinama.

To je bilo samo probe radi jer sam osetio da mogu.inace redovno sa kettlebell cucanj i eksplozivno ustajanje sa presom ramena.i pehar cucanj.Tursko ustajanje .To su mi osnovne vezbe plus sklekovi i bjj.