askeladden Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Crni Gli,pa zar nemas u svojoj ergeli neku iskusnu medicinsku sestru?Tako ,20god staza?
nisam ja Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Tjelovežbam samo kad me dojmi ambijans https://instagram.com/stories/squidandbeans/2103651309885543178?igshid=1lf7dyxdat2vg
Zli Gli Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Imam dve koje mi daju tako da ne osetim ali taj dan se zajebaoSent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Friend Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Oce zglobovi i tetive jer ne mogu da isprate brzi rast misica ;).
nisam ja Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Dobro bre gli, nakon nekoliko meseci, pola godine(?) bio bi red da napišeš utiske i benefite rađenja steroidima. Osim što si nabacio ribu, šta još?
Zli Gli Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 A sta da pisem brate, nisam ispostovao hranu ni najmanje pa ne znam koliko je realno da pisem utiske. Ostalo jos 10ak dana, dobio sam jako brzo nekih 6-7 kg, isao cak i do 99+ ali se posle od trcanja i malo bajsa i plivanja stabilizovao na 96-97, sa pocetnih 91-92. Plocice su mi losije nego sto su bile jer unosim nenormalne kolicine secera tj raznih gadosti, pite i cvarke i sladolede i pice, plus ponovo poceo sokove kojekakve i poneko pivo i somersbi... Uzeo sam male tj normalne doze pa nemam nikakve vidljive nuspojave, videcemo kad budem pauzirao sad mesec i po da li ce oboriti libido kao sto se prica, inace nista pojacana agresija i maljavost i slicno, to verovatno bude kod ovih sto preteruju.Od oktobra cu verovatno kombinaciju sustanon + dekadurabolin, malo ozbiljne mase pa onda rezanje od marta ili aprila.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
mustang Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 a koliko si visok? jetru da proveravas redovno...znam da se ovi ovde kunu u te nove preparate i da je tehnologija bas dosta napredovala, ali sam pesimista svega vestackog, cak i obicnih suplemenata.
InvisibleLight Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 e! jela dve nedlje ugl djubre, pice, testa, kekse, odnos zdrava-losa hrana 20-80, osecala se super, mnogo vise energije. i nisam trenirala uopste odradim juce trening,nikad bolje, cak postavim rekord u zgibovima:) zakljucak?
mustang Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 (edited) “kvalitetna” hrana is the best zaljubila se? Edited August 7, 2019 by mustang
InvisibleLight Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 ne, valjda mi trebao dibidus odmor od treretane i zdravog zivota
Zli Gli Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Evo stanje od juce, s tim sto sam morao stomak da nategnem za slikanje ipak, losiji je nego pre bockanja, jebao me dzank fud.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Paul Gompitz Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Provjeri spermogram u nekoj laboratoriji. Za analizu rezultata ti ne ne treba doktor, vidis sam da li je u redu.
Recommended Posts