Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted

Crni Gli,pa zar nemas u svojoj ergeli neku iskusnu medicinsku sestru?Tako ,20god staza?

Posted

Ima al njih loži da je nečral :fantom:

Posted

Imam dve koje mi daju tako da ne osetim ali taj dan se zajebao

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Posted

Oce zglobovi i tetive jer ne mogu da isprate brzi rast misica ;).

Posted

Dobro bre gli, nakon nekoliko meseci, pola godine(?) bio bi red da napišeš utiske i benefite rađenja steroidima. Osim što si nabacio ribu, šta još? 

Posted

A sta da pisem brate, nisam ispostovao hranu ni najmanje pa ne znam koliko je realno da pisem utiske. Ostalo jos 10ak dana, dobio sam jako brzo nekih 6-7 kg, isao cak i do 99+ ali se posle od trcanja i malo bajsa i plivanja stabilizovao na 96-97, sa pocetnih 91-92. Plocice su mi losije nego sto su bile jer unosim nenormalne kolicine secera tj raznih gadosti, pite i cvarke i sladolede i pice, plus ponovo poceo sokove kojekakve i poneko pivo i somersbi... Uzeo sam male tj normalne doze pa nemam nikakve vidljive nuspojave, videcemo kad budem pauzirao sad mesec i po da li ce oboriti libido kao sto se prica, inace nista pojacana agresija i maljavost i slicno, to verovatno bude kod ovih sto preteruju.

Od oktobra cu verovatno kombinaciju sustanon + dekadurabolin, malo ozbiljne mase pa onda rezanje od marta ili aprila.

Posted

a koliko si visok? 

jetru da proveravas redovno...znam da se ovi ovde kunu u te nove preparate i da je tehnologija bas dosta napredovala, ali sam pesimista svega vestackog, cak i obicnih suplemenata. 

Posted

e! jela dve nedlje ugl djubre, pice, testa, kekse, odnos zdrava-losa hrana 20-80, osecala se super, mnogo vise energije. i nisam trenirala uopste

odradim juce trening,nikad bolje, cak postavim rekord u zgibovima:)

zakljucak?

Posted (edited)

“kvalitetna” hrana is the best :)

zaljubila se?

Edited by mustang
Posted

ne, valjda mi trebao dibidus odmor od treretane i zdravog zivota

Posted

Evo stanje od juce, s tim sto sam morao stomak da nategnem za slikanje ipak, losiji je nego pre bockanja, jebao me dzank fud.6416bf92c08827b438b3aebbc1e4f446.jpg

Posted

Provjeri spermogram u nekoj laboratoriji. Za analizu rezultata ti ne ne treba doktor, vidis sam da li je u redu.