Friend Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 Je l treba sad da ga kritikujemo ili da cutimo?
Zli Gli Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 Ne treba nista dok ne krenem prvo da vezbam ponovo pa onda ide merenje testerona i provera krvne slike pa onda depo polako i pun gas...
pt 2.0 Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 On 20.9.2018. at 23:39, Zli Gli said: Galenikin testosteron, moglo bi se reci da je hemija. Crni Gli...
Zli Gli Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 36 godina, cist ceo zivot, ne planiram jake doze i drzacu se samo testosterona. Malo je to preuvelicano zbog ovih sto preteruju, inace je jako veliki broj ljudi na necemu ali mudro cute. Nije to toliko strasno ako je u granicama normale, slicno kao sa lekovima.
kud u maglu Simoviću Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 počni dnevnik da vodiš, mi deca sa kolodvora zoo će pasti u zaborav. momentalno
MayDay Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Ima da smrdiš na znoj. Ja mislim da ti to ne treba da radiš i da si mačka sve i da opadneš i osušiš se ko grana.
pt 2.0 Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 8 minutes ago, Zli Gli said: 36 godina, cist ceo zivot, ne planiram jake doze i drzacu se samo testosterona. ja i plačem zbog nekog lika za kojeg znam da uzima samo testosteron... i gla sujem protiv pere kladarca i testosterona.
Jeremija Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Opa, znači počelo se sa anaboličkim steroidima...
Zli Gli Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Pocece se ako sve bude kako treba, i to samo ono osnovno. Sto kaze Slaj Stalonez svaki muskarac preko 35 treba da uzima testeron...
Moća Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 A koj ce ti kurac to u zivotu?Sent from my Le X620 using Tapatalk
ToniAdams Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 kriza srednjih godina. ja recimo merkam da uzmem motor, on se bode, treci vrv seta maloletnice. videces kadodjes u njegove godine.
Jeremija Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Ne znam, ja sam mnogo matoriji od njega, ali nikako to da krene. A i, realno, ne znam šta bih, totalno sam se iživeo...
nenad Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 7 minutes ago, Jeremija said: ne znam šta bih, totalno sam se iživeo...
Zli Gli Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Pa i ja smatram da sam se vise nego solidno iziveo, sad bi nekako logicno bilo da nadjem zenu i pravim decu ali posto mi to ne ide (jer i ne pokusavam a mene neka nece naci sigurno prva) onda mi ostalo da se igram s ovim. Nisam nikad ni bio protivnik toga, svako radi sta hoce, samo ne kontam likove koji se plase igle pa rokaju razne anadrole i stvari koje su mnogo gore od malo pojacavanja prirodnog hormona sintetickim. To rade i po Holivudu kad se spremaju za uloge mada imaju i onaj "holivudski steroid", anavar, medju najslabijima ali kazu da radi posao a ima bukvalno nula nuspojava. Sve je to za ljude, jebem li ga, samo kad se ne preteruje.
Jeremija Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 (edited) Ma sve razumem, samo pazi, brzo može da ode jetra. I obavezno izmeri nivo testosterona u krvi, ako je visok, onda ti ne treba nešto posebno mnogo steroida... Edited September 23, 2018 by Jeremija
Recommended Posts