Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted

Ne treba nista dok ne krenem prvo da vezbam ponovo pa onda ide merenje testerona i provera krvne slike pa onda depo polako i pun gas...

Posted
On 20.9.2018. at 23:39, Zli Gli said:

Galenikin testosteron, moglo bi se reci da je hemija.

Crni Gli... :cry:

Posted

36 godina, cist ceo zivot, ne planiram jake doze i drzacu se samo testosterona. Malo je to preuvelicano zbog ovih sto preteruju, inace je jako veliki broj ljudi na necemu ali mudro cute. Nije to toliko strasno ako je u granicama normale, slicno kao sa lekovima.

Posted

počni dnevnik da vodiš, mi deca sa kolodvora zoo će pasti u zaborav. momentalno

Posted

Ima da smrdiš na znoj.

Ja mislim da ti to ne treba da radiš i da si mačka sve i da opadneš i osušiš se ko grana. 

Posted
8 minutes ago, Zli Gli said:

36 godina, cist ceo zivot, ne planiram jake doze i drzacu se samo testosterona.

ja i plačem zbog nekog lika za kojeg znam da uzima samo testosteron...

i gla sujem protiv pere kladarca i testosterona. :mellow:

Posted

Opa, znači počelo se sa anaboličkim steroidima...

Posted

Pocece se ako sve bude kako treba, i to samo ono osnovno. Sto kaze Slaj Stalonez svaki muskarac preko 35 treba da uzima testeron...

Posted

A koj ce ti kurac to u zivotu?

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

kriza srednjih godina. ja recimo merkam da uzmem motor, on se bode, treci vrv seta maloletnice. videces kadodjes u njegove godine.

Posted

Ne znam, ja sam mnogo matoriji od njega, ali nikako to da krene. A i, realno, ne znam šta bih, totalno sam se iživeo...

Posted
7 minutes ago, Jeremija said:

ne znam šta bih, totalno sam se iživeo...

:kecman:

Posted

Pa i ja smatram da sam se vise nego solidno iziveo, sad bi nekako logicno bilo da nadjem zenu i pravim decu ali posto mi to ne ide (jer i ne pokusavam a mene neka nece naci sigurno prva) onda mi ostalo da se igram s ovim. Nisam nikad ni bio protivnik toga, svako radi sta hoce, samo ne kontam likove koji se plase igle pa rokaju razne anadrole i stvari koje su mnogo gore od malo pojacavanja prirodnog hormona sintetickim. To rade i po Holivudu kad se spremaju za uloge mada imaju i onaj "holivudski steroid", anavar, medju najslabijima ali kazu da radi posao a ima bukvalno nula nuspojava. Sve je to za ljude, jebem li ga, samo kad se ne preteruje.

Posted (edited)

Ma sve razumem, samo pazi, brzo može da ode jetra. I obavezno izmeri nivo testosterona u krvi, ako je visok, onda ti ne treba nešto posebno mnogo steroida...

Edited by Jeremija