Zli Gli Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Ovaj se kladi samo na fudbal a tu sam malo zardjao, ispao iz fazona. I duvajte ga provokatori i zle duse, naravno.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
djekson Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Na zalost nemam vremena iscitavati topik od pocetka pa zato trazim savet od kolega forumasa. Trebao bih da se otarasim nekih 10 kila i pritom da nabijem malo misicne mase, disciplina mi do sada nije bila jaca strana, ybg Treba mi savet oko odabira opreme (patike prvenstveno) kao i tipove vezbi i ev. nacin ishrane za pocetak. muchas gracias
stajebrebilo Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Koliko si spreman da resetujes nacin ishrane ? To je ključno. Moj predlog je LCHF i tezinske vezbe (program 5x5), meni je pomoglo. Prva 3 meseca strogi rezim - izbaci sve sto je lepo (alkohol, hleb, testo, krompir, gazirano, mahunarke...) Imas na netu dietdoctor.com za ishranu a rezultate ces imati u prvih mesec-dva i bez vezbanja a sa vezbanjem i vise.
ivy Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 pa vis da covek kaze da mu disciplina nije jaca strana..
darling Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 mozda ce se disciplinovati s vremenom. ljudi se menjaju, uce, razvijaju, uspeh motivise.
nisam ja Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 On 1/24/2018 at 9:57 AM, nisam ja said: 84 nakon virusa, manjka apetita i 2nedelje nevežbanja 82. kalirao sam. Proširile se farke, a pucale su donedavno. Od ponedeljka™ teretana bleja!
Niveamen Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Ja sam regulisao ishranu od seprembra,nabio sam misicnu masu ali sam izgubio 2/3kg i tako umesto 71 imam 68.5. Ne znam sta da radim i kako da povratim kilazu a da se ne umastim. Jedem piletinu,mahunarke,pijem whey,izbacio slatkise,testo,belo brasno i ne mogu da povratim kilazu.Sve mi farmerke velike.Pomozite..
ivy Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 pa jedi vise ugljenih hidrata..jedi zitarice,pirinac pa i belo brasno.. ako treniras trebalo bi biti ok
InvisibleLight Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 nešto drugo oko ishrane: naišla ovih dana na jućub kanal tipa koji priča kao daško i mladja ( https://www.youtube.com/user/ViktorVrska/videos ) i tu postoje klipovi doktora o tzv anaboličkom prozoru nakon treninga koji je već naučno osporen (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3577439/) ali zanimljivo je čuti i detaljnu analizu i preporuku ovog doktora part1,2,3,4
Zli Gli Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Sat pre i odma' posle treninga po banana, i eto ugljenih hidrata i snage i svega. Ja juce radio mrtvo posle sto godina, 6x150 bez ikakvih problema. Do leta napadam opet 6x200, iz dosade. Uzeo i kazein prvi put u zivotu, pijem s mlekom pre spavanja, Muscletech sa ukusom cokokade. Nekako gusci od whey proteina, drugaciji ali ljep i nemam problem s varenjem. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Milogled Bluff Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 A najace da banana daje bas toliko energije. Mozda ako se ne aplicira oralno nego negde drugde
stajebrebilo Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 20 hours ago, Niveamen said: Ja sam regulisao ishranu od seprembra,nabio sam misicnu masu ali sam izgubio 2/3kg i tako umesto 71 imam 68.5. Ne znam sta da radim i kako da povratim kilazu a da se ne umastim. Jedem piletinu,mahunarke,pijem whey,izbacio slatkise,testo,belo brasno i ne mogu da povratim kilazu.Sve mi farmerke velike.Pomozite.. Pusti kilazu, prati obime - ramena, grudi, stomak, kukovi... Ja imam sada 2 kile manje nego pre godinu dana kad sam bio kao tovljenik a obimi su neuporedivi (npr. u struku 10cm manje)
Recommended Posts