Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted

Ovaj se kladi samo na fudbal a tu sam malo zardjao, ispao iz fazona. I duvajte ga provokatori i zle duse, naravno.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Posted

Na zalost nemam vremena iscitavati topik od pocetka pa zato trazim savet od kolega forumasa. Trebao bih da se otarasim nekih 10 kila i pritom da nabijem malo misicne mase, disciplina mi do sada nije bila jaca strana, ybg :D 

Treba mi savet oko odabira opreme (patike prvenstveno) kao i tipove vezbi i ev. nacin ishrane za pocetak. muchas gracias

Posted

Koliko si spreman da resetujes nacin ishrane ? To je ključno. Moj predlog je LCHF i tezinske vezbe (program 5x5), meni je pomoglo. Prva 3 meseca strogi rezim - izbaci sve sto je lepo (alkohol, hleb, testo, krompir, gazirano, mahunarke...) Imas na netu dietdoctor.com za ishranu a rezultate ces imati u prvih mesec-dva i bez vezbanja a sa vezbanjem i vise.

Posted

pa vis da covek kaze da mu disciplina nije jaca strana..

Posted

mozda ce se disciplinovati s vremenom. ljudi se menjaju, uce, razvijaju, uspeh motivise. 

Posted
On ‎1‎/‎24‎/‎2018 at 9:57 AM, nisam ja said:

84

nakon virusa, manjka apetita i 2nedelje nevežbanja 82.

kalirao sam. Proširile se farke, a pucale su donedavno. Od ponedeljka™ teretana bleja!

Posted

Ja sam regulisao ishranu od seprembra,nabio sam misicnu masu ali sam izgubio 2/3kg i tako umesto 71 imam 68.5. Ne znam sta da radim i kako da povratim kilazu a da se ne umastim. Jedem piletinu,mahunarke,pijem whey,izbacio slatkise,testo,belo brasno i ne mogu da povratim kilazu.Sve mi farmerke velike.Pomozite..

Posted

pa jedi vise ugljenih hidrata..jedi zitarice,pirinac pa i belo brasno.. ako treniras trebalo bi biti ok

Posted

Sat pre i odma' posle treninga po banana, i eto ugljenih hidrata i snage i svega. Ja juce radio mrtvo posle sto godina, 6x150 bez ikakvih problema. Do leta napadam opet 6x200, iz dosade.

Uzeo i kazein prvi put u zivotu, pijem s mlekom pre spavanja, Muscletech sa ukusom cokokade. Nekako gusci od whey proteina, drugaciji ali ljep i nemam problem s varenjem.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Posted

A najace da banana daje bas toliko energije. Mozda ako se ne aplicira oralno nego negde drugde

Posted
20 hours ago, Niveamen said:

Ja sam regulisao ishranu od seprembra,nabio sam misicnu masu ali sam izgubio 2/3kg i tako umesto 71 imam 68.5. Ne znam sta da radim i kako da povratim kilazu a da se ne umastim. Jedem piletinu,mahunarke,pijem whey,izbacio slatkise,testo,belo brasno i ne mogu da povratim kilazu.Sve mi farmerke velike.Pomozite..

Pusti kilazu, prati obime - ramena, grudi, stomak, kukovi... Ja imam sada 2 kile manje nego pre godinu dana kad sam bio kao tovljenik a obimi su neuporedivi (npr. u struku 10cm manje)