ToniAdams Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 (edited) rekli smo vec da si slab uruke i da te jebe genetika i da si degenerik da bre, i ja sam mislio da je smesno, ali telo je napregnuto na drugu stranu dok pri klasicnom imas potporu koju ti pruza sam skelet. fenomenalna vezba. uz dedlift mi postaje omiljena. Edited January 20, 2015 by ToniAdams
Indy Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 desilo se nemoguce, topik je ujedinio milogleda, miralema i tonija u stavu da su milogled, miralem i toni strucni i u pravu! :D Uopste ne sumnjam da su u pravu i znaju jedno 17 miliona puta vise od mene o vezbanju. Samo bi mogli malo finiji da budu u ophodjenju, posebno prema forumasicama (OK, nije da to bas ocekujem... just sayin').
ivy Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 @darling voce sam i planirao kao novo slatko :) a sta mislis o onim vodama sa ukusima? Jel mogu njih umesto sokova? pij limunadu
Aion Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Indy, Posto si na djeti, vodi racuna o tome da unosis dovoljno proteina i to ne tako sto ces njihov unos skoncetntrisati u jedan obrok.
Indy Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 (edited) Indy, Posto si na djeti, vodi racuna o tome da unosis dovoljno proteina i to ne tako sto ces njihov unos skoncetntrisati u jedan obrok. Znam, rekli su mi tamo da moram da pocnem da snack-ujem (preskacem uzine, zato sto mi to ne ide uz terenski posao.) Trudim se da budem low carb koliko mogu, mada su mi rekli da je sendvic OK za lunch (da ne kazem rucak, posto to u stvari nije ono sto je kod nas rucak). Malo sam se aslozio sa mladom instruktorkom koja mi je rekla da uz jutarnje cerealije moram da koristim skim (tj 0.1% masno) mleko. Kazem ja bih radije punomasno. Kako to, cudi se ona (izgleda nije cula za lchf). OK, nasli smo se na onom od 1% masti. Edited January 20, 2015 by Indy
ivy Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 (edited) stah od masnoca je jos uvek jak u njima/vecini pitaj ti nju -koja krava daje to mleko od 1% mm i gde postoji takva...meni da neko nadje takvu kravu ja bih odmah pogazila sve svoje sto mislim i presla na to mleko Edited January 20, 2015 by ivy
Indy Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Pa to sam i ja (skoro) isto rekao, "volim punomasno zato sto je prirodno". (Ne kazem to cesto, btw. Ovo je bio samo prvi izgovor koji mi je pao na pamet.)
morgana Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 meni je to nemasno mlijeko tragikomicno. nije solja mlijeka kilo kackavalja, majkumu (mada ja i kackavalj tamanim bez ogranicenja)
Aion Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Ako si na low-carb onda ne vidim zasto ne bi i 3% masti. Kakve to veze. Ja sam inace na intermittent fasting, sto je takodje low-carb varijanta (ne preterano stroga, cilj je samo da se unese vise kalorija iz masti nego iz uljenih hidrata, pri cemu u periodu kada se jede treba uneti dovoljnu kolicinu kalorija) i nemam pojma kako bih bez punomasnog melka, seriva i sl. Semenke su super, ali ne mogu da se pretvorim u vevericu.
ToniAdams Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 :D Uopste ne sumnjam da su u pravu i znaju jedno 17 miliona puta vise od mene o vezbanju. Samo bi mogli malo finiji da budu u ophodjenju, posebno prema forumasicama (OK, nije da to bas ocekujem... just sayin'). :D ipak je ovo hajlajt jebote, ko se javlja. :D
Indy Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Jesam jedanred bio grub prema Lanciji, ali uglavnom sam fini prema forumasicama.
ToniAdams Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 (edited) to sto si seksista i nije za pohvalu. da ne kazem da ce te feministkinje na noz zbog toga. aj bas ako te ne mrzi reci treneru da mislis da bi bilo korisno ubaciti sklekove, bas me zanima sta ce reci. Edited January 20, 2015 by ToniAdams
Zli Gli Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Mnogo filozofirate, vidim da cu se ja jedini uraditi do leta i biti snazan i nabildan.
ToniAdams Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Mnogo filozofirate, vidim da cu se ja jedini uraditi do leta i biti snazan i nabildan. oces prc, da znas samo koju sam hemiju uzeo
Recommended Posts