Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted

Svi prodju kroz tu fazu decijih bolesti. Pravi vezbaci na kraju shvate da im ne treba nista osim sipke, par bucica i eventualno benc klupe u dnevnoj sobi. -_-Estel je na pravom putu, ugledajte se na nju.

Posted

meni fali samo sipka! mada mi je i klupica za trbusnjake, ne za press :(a od specijalne opreme imam aluminijumsku flasu za vodu od 2 evra. i to nisam gledao sta uzimam, to je disney cars flasa :isuse: mada dobro, bolje nego da mi je zapao vini d pu ili miki maus.

Posted

Ti imas vise dnevnih soba, hvali ti po jedna klupa u svakoj od njih.

Posted

primljeno k znanjuipak od trenera nista, zavisim od ekipebenzo sam na 28 stabilizovao na serijama (osim ako nije stavio vise, nisam proveravao)ovi moji od 65kg dizu 95kg, a sef od otpr.80 dize 130i nisam debeo, samo sam elegantno prepunjen :D

Posted
ovi moji od 65kg dizu 95kg, a sef od otpr.80 dize 130
Jebote, jel se ti druzis sa profesionalnim powerlifterima?1,5, odnosno 1,6 x bodyweight na bencu. Zanimljivo.
Posted

Miloglede, je l imaš jače mišiće od budžavog Miralema.?

Posted

ne vredi mau, odbijaju da kace slike. nasli su hiljade izgovora...

Posted
ne vredi mau, odbijaju da kace slike. nasli su hiljade izgovora...
Zvacemo i Mau da nas upozna uzivo kad sledeci put dodje u Srbijicu.
Posted

koga vas? Milarem nije u Srbiji, on mora da se kaci, onako kao casper.

Posted
Jebote, jel se ti druzis sa profesionalnim powerlifterima?1,5, odnosno 1,6 x bodyweight na bencu. Zanimljivo.
to je znaci mnogo :wacko:licno stavljao 95 i stajao mu iznad glave za cupanje, digao covek dva puta i treci ga put izgubio na prehvatanjusef je sef, i imao je dvoboj sa nekim, 5x130, ostavljam tu da sam pogresno skontao ali rekose bendzoto je cista opustena rekreativna ekipa, valjda :huh:
Posted

Za coveka od 80 kila 130x5 nikako ne moze biti opusteno. To je preko 140 jedno ponavljanje, mozda i celih 150. To je za rekreativca apsolutno iskljuceno.

Posted

ce vidim za neki dan, pa cu da se potvrdim ili demantujem

Posted (edited)

Ne kazem ja da covek ne dize toliko, ali, ako dize, onda je veoma ozbiljan vezbac i verovatno na necemu. Svakako nije casual rekreativac.Evo, nek Glintara kaze koliko je puta u zivotu video da neko radi seriju benca sa 130 kila. Jedan moj ortak je mogao da izbaci 140. Tada je imao oko 110 kila i bio na kreatinu. To je najvise sto sam ja video i cuo da neko dize bez hemije. Ne racunam Supermene po stranim forumima i na Jutjubu.

Edited by Milogled Bluff