Jump to content

Presuda Urošu Mišiću

Featured Replies

Neverovatno - Igraci Liverpoola ladno nosili majice aka "Pravda za Urosa" posred Evrope - Engleske i niko nece biti kaznjen?

Neverovatno - Igraci Liverpoola ladno nosili majice aka "Pravda za Urosa" posred Evrope - Engleske i niko nece biti kaznjen?
To samo govori da su svo vreme naši™ huligani bili u pravu...Nadam se da će istrajati, u nekom štrajku glađu, na primer.

Neka odseku sebi kite (al' od jaja obavezno) u znak protesta, tako bi puno učinili za ovu zemlju i pokazali bi im!

liverpulski kop je uvek bio 1 uzor najvatrenijima sirom evrope, tako da bi bilo u redu da oni prvi krenu sa sakacenjem.

Neka odseku sebi kite (al' od jaja obavezno) u znak protesta, tako bi puno učinili za ovu zemlju i pokazali bi im!
Igrači Liverpoola? Ili navijači? :huh: :P

Ja sad cekam Engleze koji se odricu Liverpula i navijace koji vec sto godina vole L`pool, ali ovo im prevrsuje svaku meru. Cekam i hapsenja svih koji traze nekakve pravde i oslobadjanja, jer je jasno da tome nema mesta na stadionima.Kop mora pasti ili Liverpul nije ozbiljan klub, a Ujedinjeno kraljevstvo nije ozbiljna drzava. I Bitlsi su peezde!

Ja sad cekam Engleze koji se odricu Liverpula i navijace koji vec sto godina vole L`pool, ali ovo im prevrsuje svaku meru. Cekam i hapsenja svih koji traze nekakve pravde i oslobadjanja, jer je jasno da tome nema mesta na stadionima.Kop mora pasti ili Liverpul nije ozbiljan klub, a Ujedinjeno kraljevstvo nije ozbiljna drzava™. I Bitlsi su peezde!
Sad su ti Englezi dobri :lol:
Sad su ti Englezi dobri :lol:
Kad su meni Englezi bili losi? Ja sam se smejao srpskom vidjenju engleskog resenja, a ne samim Englezima.

Da je pokušao da ubije bobija dobio bi ne 10 nego doživotnu. Jebe se monarhiji za bugarskog konobara...

To samo govori da su svo vreme naši huligani bili u pravu...Nadam se da će istrajati, u nekom štrajku glađu, na primer.
Meni vise govori da je Engleska u govnima...
Meni vise govori da je Engleska u govnima...
a kad nije bilo tako? samo sto se oni fantasticno snalaze u takvim okolnostima.
Da je pokušao da ubije bobija dobio bi ne 10 nego doživotnu. Jebe se monarhiji za bugarskog konobara...
Ne radi se uopste o tome. Majice su ono sto je nase najosetljivije odbilo od Zvezde.

ovo je najjadniji trenutak u istoriji poola i najveca sramota za taj nekada veliki klub. verovatno ce ovim potezom klub izgubiti veliki broj pravih ljubitelja fudbala. za mene je to mrtav klub i vise ne postoji jer je ocigledno da je u rukama huligana. nadam se da fa ipak regovati i privesti dyija i rafu na razgovor i adekvatno kazniti klub zbog huligana koji ocigledno rukovode klubom. skandaloyno. :(

Pa jebe joj se za bugarskog konobara, ali jebe joj se i za kampanju za pomilovanje, i za proteste fudbalera... generalno, jebe joj se za skoro sve u vezi sa slučajem. Verovatno najmudriji zen pristup - don't rock the boat (no pun intended).Mene sve te uroševske jebade, što ostrvske što poluostrvske, neodoljivo podsećaju na Free Hat epizodu South Parka, gde se klinci nehotice upletu u kampanju za oslobođenje lika koji je priznao ubistvo 23 bebe ("It was in self-defense! When that many babies get together, they can be like piranha!"). :P

Veceras mozete ocekivati novi perfomans navijaca, ovoga puta Marseille-a. "Lib?rez Santos"Taj Santos je osudjen na 3 i po godine zatvora u spaniji (na utakmici atletico - marseille) jer se pobio sa policijom.Ne vjerujem da ce igraci imati "muda" da izadju sa majicom gdje pozivaju na oslobadjanje doticnog gospodina jer ipak Uefa nije premijer/meridijan liga.Uskoro ocekujem da ce zastave na tribinama biti zamjenjene pozivima na oslobadjanje raznih tipova.