Jump to content
IGNORED

Presuda Urošu Mišiću

Bane5

Recommended Posts

Posted

Neverovatno - Igraci Liverpoola ladno nosili majice aka "Pravda za Urosa" posred Evrope - Engleske i niko nece biti kaznjen?

• Replies 743
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bane5

55

• Kudravi Gaucos

39

• harper lee

30

• radisa

25

Posted
Neverovatno - Igraci Liverpoola ladno nosili majice aka "Pravda za Urosa" posred Evrope - Engleske i niko nece biti kaznjen?
To samo govori da su svo vreme naši™ huligani bili u pravu...Nadam se da će istrajati, u nekom štrajku glađu, na primer.
Posted

Neka odseku sebi kite (al' od jaja obavezno) u znak protesta, tako bi puno učinili za ovu zemlju i pokazali bi im!

Posted

liverpulski kop je uvek bio 1 uzor najvatrenijima sirom evrope, tako da bi bilo u redu da oni prvi krenu sa sakacenjem.

Posted
Neka odseku sebi kite (al' od jaja obavezno) u znak protesta, tako bi puno učinili za ovu zemlju i pokazali bi im!
Igrači Liverpoola? Ili navijači? :huh: :P
Posted

Ja sad cekam Engleze koji se odricu Liverpula i navijace koji vec sto godina vole L`pool, ali ovo im prevrsuje svaku meru. Cekam i hapsenja svih koji traze nekakve pravde i oslobadjanja, jer je jasno da tome nema mesta na stadionima.Kop mora pasti ili Liverpul nije ozbiljan klub, a Ujedinjeno kraljevstvo nije ozbiljna drzava. I Bitlsi su peezde!

Posted
Ja sad cekam Engleze koji se odricu Liverpula i navijace koji vec sto godina vole L`pool, ali ovo im prevrsuje svaku meru. Cekam i hapsenja svih koji traze nekakve pravde i oslobadjanja, jer je jasno da tome nema mesta na stadionima.Kop mora pasti ili Liverpul nije ozbiljan klub, a Ujedinjeno kraljevstvo nije ozbiljna drzava™. I Bitlsi su peezde!
Sad su ti Englezi dobri :lol:
Posted
Sad su ti Englezi dobri :lol:
Kad su meni Englezi bili losi? Ja sam se smejao srpskom vidjenju engleskog resenja, a ne samim Englezima.
Posted

Da je pokušao da ubije bobija dobio bi ne 10 nego doživotnu. Jebe se monarhiji za bugarskog konobara...

Posted
To samo govori da su svo vreme naši huligani bili u pravu...Nadam se da će istrajati, u nekom štrajku glađu, na primer.
Meni vise govori da je Engleska u govnima...
Posted
Meni vise govori da je Engleska u govnima...
a kad nije bilo tako? samo sto se oni fantasticno snalaze u takvim okolnostima.
Posted
Da je pokušao da ubije bobija dobio bi ne 10 nego doživotnu. Jebe se monarhiji za bugarskog konobara...
Ne radi se uopste o tome. Majice su ono sto je nase najosetljivije odbilo od Zvezde.
Posted

ovo je najjadniji trenutak u istoriji poola i najveca sramota za taj nekada veliki klub. verovatno ce ovim potezom klub izgubiti veliki broj pravih ljubitelja fudbala. za mene je to mrtav klub i vise ne postoji jer je ocigledno da je u rukama huligana. nadam se da fa ipak regovati i privesti dyija i rafu na razgovor i adekvatno kazniti klub zbog huligana koji ocigledno rukovode klubom. skandaloyno. :(

Posted
Pa jebe joj se za bugarskog konobara, ali jebe joj se i za kampanju za pomilovanje, i za proteste fudbalera... generalno, jebe joj se za skoro sve u vezi sa slučajem. Verovatno najmudriji zen pristup - don't rock the boat (no pun intended).Mene sve te uroševske jebade, što ostrvske što poluostrvske, neodoljivo podsećaju na Free Hat epizodu South Parka, gde se klinci nehotice upletu u kampanju za oslobođenje lika koji je priznao ubistvo 23 bebe ("It was in self-defense! When that many babies get together, they can be like piranha!"). :P
Posted

Veceras mozete ocekivati novi perfomans navijaca, ovoga puta Marseille-a. "Lib?rez Santos"Taj Santos je osudjen na 3 i po godine zatvora u spaniji (na utakmici atletico - marseille) jer se pobio sa policijom.Ne vjerujem da ce igraci imati "muda" da izadju sa majicom gdje pozivaju na oslobadjanje doticnog gospodina jer ipak Uefa nije premijer/meridijan liga.Uskoro ocekujem da ce zastave na tribinama biti zamjenjene pozivima na oslobadjanje raznih tipova.