Amelija Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 I u Srbiji se vadi u viza centru na Novom Beogradu vec nekoliko godina, nije vise u Ambasadi.Prozlili se znači svuda.Inače ovde bi trebalo da mogu da se nađu sve potrebne informacije:https://www.visainfoservices.com/Pages/Welcome.aspxA ovo bi trebalo biti za Srbiju:https://www.visainfoservices.com/Pages/Content.aspx?tag=Welcome_Page
Shan Jan Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Dzejms druze stari, mozda zaglavim u Bratislavi za 10ak dana. Viza daklem ne treba, a koji je najbolji nacin da se dodje do tamo? Jeftine aviokompanije, bus, voz?
Feindouno Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Voz do Budimpeste pa odatle za Bratislavu, ukupno tamo i nazad oko 50 evra tj bilo je toliko u ovo doba prosle godine.
jms_uk Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 (edited) Dzejms druze stari.... /snip/Ti si u Srbiji trenutno? Bolji odgovor na ovo ce ti dati neko zivi tu i putuje odatle. Kao, npr. Feindouno :thumbsup:Iako putujem (relativno) cesto, Srbija je uglavom odrediste, a ne polazna tacka. Edited August 12, 2011 by jms_uk
Parsons Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 kako doci do bangladesha, presedajuci u zemljama gde nam ne treba viza ili gde moze viza da se dobije na aerodromu?poenta je da hocu da iz frankfurta odletim u neko mesto na bliskom ili srednjem istoku, tamo prenocim i sutradan odletim za dhaku :D sigurna opcija je istanbul.postoji li jos neka drzava sa velikim, tranzitnim aerodromom na bliskom i srednjem istoku, gde mogu da izadjem, uzmem hotel i prenocim...
Shan Jan Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Ne znam dal ti se uklapa ali za Keniju ti ne treba viza a Najrobi je jedan od vecih aerodroma u Africi. KA nudi prenociste, doduse samo ako dolazis i odlazis njihovim avionom.
jms_uk Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 (edited) Emirates i e-viza za Dubai?Edit:ili Biman direktno iz Rima? Edited August 23, 2011 by jms_uk
Parsons Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Emirates i e-viza za Dubai?ma bio sam tamo nekoliko puta. ne ide mi se nesto opet. ipak, kako do e-vize? a bahrein? katar?...tajland? indija...hvala anyhow...
Parsons Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 ili Biman direktno iz Rima?vrlo interesantno. mogao bih i u rimu da prenocim. na sta lici ova bangladeska kompanija...jesi li vec leteo bimanom?
jms_uk Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 ma bio sam tamo nekoliko puta. ne ide mi se nesto opet. ipak, kako do e-vize? a bahrein? katar?...tajland? indija...hvala anyhow...Za sve te zemlje treba viza unapred. Ako cena i vreme nisu problem, onda mozes i preko Singapura :DE-viza info imas ovde. Let iz/u Dubai mora da bude sa Emirates. Apply and pay for your UAE visa onlineNationals of countries requiring a prearranged UAE visa can now apply and pay for their visas online through emirates.com.If you are travelling to or stopping over in Dubai with Emirates, you can submit an application and receive your UAE visa entirely online – without having to submit your passport for stamping.You can apply for your UAE visa through our Manage a Booking tool after booking your Emirates flight.Go to Manage a BookingThe online visa application service is available for residents of many countries around the world: find a list of eligible countries here. Applicants' passports must have at least six months' validity as of their date of travel to Dubai.This service is only available to passengers with a confirmed Emirates booking where an Emirates e-ticket has already been issued and the flight itinerary already includes the desired time in Dubai. A minimum of four international working days prior to arrival in Dubai is required, however Emirates does recommend that online applications are made as early as possible. Visas issued through this service are available for a period of stay in Dubai of 96 hours or 30 days.
jms_uk Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 na sta lici ova bangladeska kompanija...jesi li vec leteo bimanom?Nemam pojma, nisam :D
jms_uk Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=09&dd=22&nav_category=12&nav_id=543827Kijev -- Vlada Ukrajine odobrila je sporazum sa Srbijom o ukidanju viza za putovanje našim građanima u tu evropsku zemlju. Odredbe sporazuma predviđaju uspostavljanje bezviznog režima za građane Srbije i Ukrajine za period koji nije duži od 30 dana u roku od 60 dana od prvog ulaska. Odobrenje ukrajinske vlade bilo je neophodno za stupanje na snagu sporazuma koji je potpisan 31. maja ove godine prilikom posete šefa srpske diplomatije Vuka Jeremića Ukrajini.
jms_uk Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 sutra:frankfurt - istanbul - dhaka Nice! Koliko ostajes? Obavezno posle neke utiske/komentare da napises.Bas gledao Banglades skoro kad kupih kartu za Indiju. Ali kako su mi tu kartu otkazali + videh da moras da ostavis 2 meseca izmedju dva ulaska u Indiju, odustao od svega toga [za sada]...
Parsons Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 ostajem nedelju dana. danas sam stigao, sve ok.dobio u dhaki na aerodromu vizu on arrival, bez problema, sem sto nisu znali koliko drzavljanin srbije mora da plati vizu, pa smo se ispomogli hvatskim i slovenackim tarifama. :D
Recommended Posts