Lrd Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Tri epizode osme sezone sam pogledao danas. Jel valja? :)Dobrodošao! Sjajno, ali ja sam jednom odgledala 4 epizode, mislim od 5 sezone. Mada, to se ne može porediti sa 7 epizoda Losta u jednom danu :PPfff! Amaterko! Rekord mi je 11 epizoda za dan. Takođe Los', naravno. ^_^ Link to comment
Arkadija Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Niko da prokomentariše, ova zadnja je baš bila dobra, uvode u igru i nove igrače iz Raja ( jel to bila Amanda Taping?) Link to comment
MiddleClass Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Kas se vratio. Valjda ce i Bobi uskoro... :)Dobra ep naravno. Ko li je ta cica iz Raja? Link to comment
Filipenko Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Jeste, Amanda Tapping, iz Stargejta. Loša karma dolazi u ovu divnu seriju...:( Link to comment
Arkadija Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Možda se neće mnogo pojavljivati Link to comment
Lrd Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Jeste, Amanda Tapping, iz Stargejta. Loša karma dolazi u ovu divnu seriju... :(Ne može ona da loše ukarmiše Supernatural, može samo Supernatural da je popravi. :) Link to comment
MiddleClass Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Jesu to Sem i Din slavili Arandjelovdan pa je zato pauza? Link to comment
Lrd Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Jesu to Sem i Din slavili Arandjelovdan pa je zato pauza?Dan zahvalnosti, skoro sve serije su imale pauzu. :( Link to comment
Arkadija Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Ako ćemo precizno, Thanksgiving day je poslednjeg utorka u novembru, ali Sem i Din se vraćaju odmah sutradan :D Link to comment
Lrd Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Ako ćemo precizno, Thanksgiving day je poslednjeg utorka u novembru, ali Sem i Din se vraćaju odmah sutradan :DZar nije pretposlednji četvrtak? (da, lakše mi je da pitam ovde, nego da goglam) Link to comment
Arkadija Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 (edited) Jeste četvrtak, ali ipak poslednji u mesecu :), tako kaže wikipedia Edited November 25, 2012 by Arkadija Link to comment
Čutura Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 curka-dan je bio prosli cetvrtak 22.11. znaci ipak pretposlednji cetvrtak u mesecu.. Link to comment
MiddleClass Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Dobra epizoda. Mada mi fali u ovoj sezoni neko superbice koje braca jure kroz cijelu sezonu, ali dobro ima jos dosta do kraja nismo ni na pola. Jel sad pauza? Link to comment
Lrd Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Dobra epizoda. Mada mi fali u ovoj sezoni neko superbice koje braca jure kroz cijelu sezonu, ali dobro ima jos dosta do kraja nismo ni na pola. Jel sad pauza?Ja očekujem da će super biće biti alfa vampir, onaj crnac. Sećaš se kad su u prošloj sezoni skupljali sastojke za oružje da ubiju levijatane, pa kad su odlazili od alfe, on im reče "vidimo se sledeće sezone". To je to, nema šta da se nagadja. :) Link to comment
MiddleClass Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Ja očekujem da će super biće biti alfa vampir, onaj crnac. Sećaš se kad su u prošloj sezoni skupljali sastojke za oružje da ubiju levijatane, pa kad su odlazili od alfe, on im reče "vidimo se sledeće sezone". To je to, nema šta da se nagadja. :)Jes bravo. Zaboravio sam na to! :)A reci mi zasto prave pauzu za praznike? Jbt, tada su ljudi doma, porodica je na okupu i sta ce drugo da rade nego da jedu rusku i gledaju tv?! Link to comment
Recommended Posts