Jump to content
IGNORED

Supernatural

mandingo

Recommended Posts

Tri epizode osme sezone sam pogledao danas. Jel valja? :)
Dobrodošao!
Sjajno, ali ja sam jednom odgledala 4 epizode, mislim od 5 sezone. Mada, to se ne može porediti sa 7 epizoda Losta u jednom danu :P
Pfff! Amaterko! Rekord mi je 11 epizoda za dan. Takođe Los', naravno. ^_^
  • Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lrd

81

• Arkadija

78

• MiddleClass

74

• Filipenko

40

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ako ćemo precizno, Thanksgiving day je poslednjeg utorka u novembru, ali Sem i Din se vraćaju odmah sutradan :D
Zar nije pretposlednji četvrtak? (da, lakše mi je da pitam ovde, nego da goglam)
  • 2 weeks later...

Dobra epizoda. Mada mi fali u ovoj sezoni neko superbice koje braca jure kroz cijelu sezonu, ali dobro ima jos dosta do kraja nismo ni na pola. Jel sad pauza?

Dobra epizoda. Mada mi fali u ovoj sezoni neko superbice koje braca jure kroz cijelu sezonu, ali dobro ima jos dosta do kraja nismo ni na pola. Jel sad pauza?
Ja očekujem da će super biće biti alfa vampir, onaj crnac. Sećaš se kad su u prošloj sezoni skupljali sastojke za oružje da ubiju levijatane, pa kad su odlazili od alfe, on im reče "vidimo se sledeće sezone". To je to, nema šta da se nagadja. :)
Ja očekujem da će super biće biti alfa vampir, onaj crnac. Sećaš se kad su u prošloj sezoni skupljali sastojke za oružje da ubiju levijatane, pa kad su odlazili od alfe, on im reče "vidimo se sledeće sezone". To je to, nema šta da se nagadja. :)
Jes bravo. Zaboravio sam na to! :)A reci mi zasto prave pauzu za praznike? Jbt, tada su ljudi doma, porodica je na okupu i sta ce drugo da rade nego da jedu rusku i gledaju tv?!