Jump to content
IGNORED

Supernatural

mandingo

Recommended Posts

Posted (edited)

Još se samo Isus nije pojavio. Što njega nema? :)

Edited by Jolly Roger
  • Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lrd

81

• Arkadija

78

• MiddleClass

74

• Filipenko

40

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sta znam, meni nakon ove pauze malo previse tralala. ne znam kad je odluceno da dobiju i 6. sezonu, ali imam osjecaj da su nekako prikocili, da bi ostavili rasplet za sledecu sezonu. crowley je cool, though

Posted

Dobra epizoda, rasplet, očigledno, ide u sledećoj sezoni.

Posted

jedino sto je ostalo jeste da Dean krene da lovi Boga :D uostalom, to je i najavio :D

Posted

meni su sve epizode nakon pauze prilicno mrshave. bilo tu i tamo par dobrih fazona, ali sve u svemu, prva polovina sezone mi je neuporedivo bolja

Posted

Kakav pederski cliffhanger... Ko sad spionira Deana na kraju, Sammy ili Lucy™?

• 2 weeks later...
Posted

Jedva stigoh da pogledam zadnju epizodu. Nije loša, ali očekivala sam da bude bar malo fajta između one dvojice na groblju, jedan lokalni armagedon ne bi zasmetao.A ko je sad ovo na kraju, Đavo, Sem ili neko treći? :blink: To je, valjda, samo da nas podsete da ima i VI sezona

Posted

meni je skroz bezveze i finale i uostalom[kao sto rekoh vec] sve nakon pauze. definitivno su sve odlozili za sledecu sezonu, za koju sve vise imam osjecaj da ce biti vishak.

jel iko imao utisak da je onaj prophet sto pise o semidinovim avanturama ekshli bog? nestao je u jednom trenutku into thin air...

Posted
meni je skroz bezveze i finale i uostalom[kao sto rekoh vec] sve nakon pauze. definitivno su sve odlozili za sledecu sezonu, za koju sve vise imam osjecaj da ce biti vishak.

jel iko imao utisak da je onaj prophet sto pise o semidinovim avanturama ekshli bog? nestao je u jednom trenutku into thin air...

Da, to sam i ja pomislila za njega. Tačno, sve su ostavili za sledeću sezonu koja će kao i ona u Lostu biti suvišna.
Posted (edited)

Bez gej tema u ovom testosteron-kipućem topiku, moliću!Za to služe pinovi (i ovde i na podforumu ispod)

Edited by Filipenko
  • 3 months later...
Posted (edited)

i Vinčesteri počinju 23.09.

Edited by Arkadija
  • 4 weeks later...
Posted

pocinje sesta sezona. nisam neki preveliki optimista, imajuci u vidu kako je izgledala druga polovina prosle sezone, ali dobro, gledace se svejedno