April 24, 201014 yr Još se samo Isus nije pojavio. Što njega nema? :) Edited April 24, 201014 yr by Jolly Roger
May 1, 201014 yr sta znam, meni nakon ove pauze malo previse tralala. ne znam kad je odluceno da dobiju i 6. sezonu, ali imam osjecaj da su nekako prikocili, da bi ostavili rasplet za sledecu sezonu. crowley je cool, though
May 14, 201014 yr Otpeva 5. sezona labudovu pesmu:http://www.youtube.com/watch?v=al12WO5x23wU septembru kreće 6. sezona (verovatno poslednja) koja će imati 22 epizode...
May 15, 201014 yr jedino sto je ostalo jeste da Dean krene da lovi Boga :D uostalom, to je i najavio :D
May 15, 201014 yr meni su sve epizode nakon pauze prilicno mrshave. bilo tu i tamo par dobrih fazona, ali sve u svemu, prva polovina sezone mi je neuporedivo bolja
May 15, 201014 yr Author Kakav pederski cliffhanger... Ko sad spionira Deana na kraju, Sammy ili Lucy™?
May 26, 201014 yr Jedva stigoh da pogledam zadnju epizodu. Nije loša, ali očekivala sam da bude bar malo fajta između one dvojice na groblju, jedan lokalni armagedon ne bi zasmetao.A ko je sad ovo na kraju, Đavo, Sem ili neko treći? To je, valjda, samo da nas podsete da ima i VI sezona
May 26, 201014 yr meni je skroz bezveze i finale i uostalom[kao sto rekoh vec] sve nakon pauze. definitivno su sve odlozili za sledecu sezonu, za koju sve vise imam osjecaj da ce biti vishak. jel iko imao utisak da je onaj prophet sto pise o semidinovim avanturama ekshli bog? nestao je u jednom trenutku into thin air...
May 27, 201014 yr meni je skroz bezveze i finale i uostalom[kao sto rekoh vec] sve nakon pauze. definitivno su sve odlozili za sledecu sezonu, za koju sve vise imam osjecaj da ce biti vishak. jel iko imao utisak da je onaj prophet sto pise o semidinovim avanturama ekshli bog? nestao je u jednom trenutku into thin air... Da, to sam i ja pomislila za njega. Tačno, sve su ostavili za sledeću sezonu koja će kao i ona u Lostu biti suvišna.
May 27, 201014 yr Bez gej tema u ovom testosteron-kipućem topiku, moliću!Za to služe pinovi (i ovde i na podforumu ispod) Edited May 27, 201014 yr by Filipenko
September 23, 201014 yr pocinje sesta sezona. nisam neki preveliki optimista, imajuci u vidu kako je izgledala druga polovina prosle sezone, ali dobro, gledace se svejedno