Jump to content
IGNORED

FRINGE

melankolic

Recommended Posts

• 3 months later...
Posted

Počela nova sezona. Prva epizoda na tragu najboljih ostvarenja iz proteklog serijala.Meni se svidela i rado iščekujem sledeću.

Posted

svidja mi se epizoda. pocelo je uzbudljivo. i ova nova detektivka je kinda cute.

ubishe ejdzenta frensisa! zao mi chovjeka...

Posted (edited)

To je bila letnja saga par excellence...

Naime, Kirk 'from Latino to Italian to Irish' Acevedo je bio obavesten od producenata serije da se na njega vise ne racuna. Pa je palo 1 kookanje, pa su ga onda kao vratili za 1 mini arc (ne znam dali je samo 1 epizoda ili vise) itd.. Nisam do kraja pratio, ne znam kako su na kraju resili stvar. Verovatno ce uleteti ova nova cute agentica kao co - star.

Edited by mandingo
Posted

Pa skapirali ljudi da su good looks najbolji adut serije. Kapiram da je dupli ulazak u bazen za mind connection zagarantovan, pogotovo ako cute agentica ima dobre sise.

Posted
Pa skapirali ljudi da su good looks najbolji adut serije. Kapiram da je dupli ulazak u bazen za mind connection zagarantovan, pogotovo ako cute agentica ima dobre sise.
:lol:evo, pa ti sam odluci

meghan-markle-2.jpg

Posted

Verificiram da su sise dobre -u bazen s njima.

Posted

Realno™, prva epizoda je bezveze, ne kapiram zbog čega vam se dopada...I to kažem kao neko kome se Fringe prilično sviđa. Nakon klimaksa u prošloj sezoni i famoznog razgovora sa Belom koji je otkrio sve, šta ćemo čekati sada? Da nam druga sezona prođe u pokušaju da se Olivija seti šta joj je Bel u stvari rekao u paralelnoj dimenziji pre sudara? WTF? Nadam se da će iz toga izaći najdalje u narednoj, eventualno trećoj epizodi druge sezone...

Posted
Nadam se da će iz toga izaći najdalje u narednoj, eventualno trećoj epizodi druge sezone...
Imajuči u vidu da su ubili jednog od bitnijih likova iz prostog razloga što su glumca izbacili iz serije, možemo očekivati da će se taj FIB agent pojaviti u još najviše 2 epizode, pa će toliko vremena trebati našoj agentici da se seti da je bila kod Bela , ali će se bitnih detalja posete onostranom setiti tek na kraju, nažalost.
Posted
Verificiram da su sise dobre -u bazen s njima.
Da imaju makar malo kreativnosti, kao sto nemaju, zajednichki skinny dipping bi zahtevao posebne uslove viskoznosti, pa bi se dipovale u bazen pun zelea... nakon chega bi nesvesno pochele da se hrvaju u sred seanse.
Posted

Nije loša prva epizoda, ima tenzije i misterije, bar onaj tok oko bolnice i jurnjave i sećanja. Ćale, sin i Asteroid™ i njihove pošalice su počele malo da me smaraju. Er sinoć bila druga epizoda?

Posted

Dakle, oborio sam svoj rekord. Dva dana mi je trebalo da prestanem da thursday čitam kao tuesday. :D

Posted
Da imaju makar malo kreativnosti, kao sto nemaju, zajednichki skinny dipping bi zahtevao posebne uslove viskoznosti, pa bi se dipovale u bazen pun zelea... nakon chega bi nesvesno pochele da se hrvaju u sred seanse.
ne znam od kada si ti postao ovako kreativan, ali ovo bi trebalo obavezno da se desi!