copkillah Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Ma, marš u pičku materinu!Došao sam na topic da napišem upravo ovo i vidim da si me preduhitrio. Smradovi.Inače dobra epizoda.
Lrd Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Ovo postaje sve luđe i sve angažovanije. Shvatio sam da ima još samo osam epizoda do kraja. :(
Arkadija Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Piter je totalno odlepio, a sve ukazuje na to da ćemo do kraja imati osvetnički pohod. Observers, beware!
Filipenko Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Odustao sam od Fringe-a još pre 2-3 epizode. Ovo ne vodi nikuda. Peta sezona me je potpuno smorila. Šteta. Možda jednog lepog dana rešim da pogledam do kraja čisto da vidim šta su tu smislili, mada sumnjam...
Lrd Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Odustao sam od Fringe-a još pre 2-3 epizode. Ovo ne vodi nikuda. Peta sezona me je potpuno smorila. Šteta. Možda jednog lepog dana rešim da pogledam do kraja čisto da vidim šta su tu smislili, mada sumnjam...Pre dve-tri epizode sam i ja mislio da će ići u nekom drugom pravcu. Prošla i ova su nam pokazali da se neće zajebavati i da neće biti blagi prema gledaocima. Potpuni zaokret u dinamici, emotivnoj angažovanosti, likovima i ostalom. Biće ovo zajebana sezona.Drugim rečima - probaj.
Arkadija Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Cela ova je , zapravo, bila jako emotivna epizoda. Roditelji skrhani bolom, svako na svoj način, deda koji pokušava da balansira između njih. Prava drama, a sve začinjeno brutalnim mučenjem Posmatrača.
Feindouno Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 OK epizoda, vezali su 2 taman toliko zanimljive da me odvrate od odustajanja.Inace, da ponovim, citav koncept ove sezone mi je dosta dalek i dosadan a realno skoro da nema dodirnih tacaka sa prvom sezonom recimo.
pp34 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 na prvi pogled, jedna od onoh nepotrebnih epizoda.ali, kad bolje razmislim, ako uspeju da povezu neke stvari iz prethodnih serijala sa borbom za pobedu™, nece biti lose.
Arkadija Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Nije bila loša epizoda, jeste malo filer, ali ima i logike.Nego, šta je to Piter video na kraju u vozu, vraćala sam nekoliko puta i ništa ne vidim?
Lrd Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Jeste filer, ali je kul Nego, šta je to Piter video na kraju u vozu, vraćala sam nekoliko puta i ništa ne vidim? Nije šta, nego kako je video. Počeo je da gleda kao Observeri, promenilo mu se čulo.
Arkadija Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 OK, to mi se podrazumevalo, nego sam mislila da ima još nešto :D
Feindouno Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 na prvi pogled, jedna od onoh nepotrebnih epizoda.+1
Sir Oliver Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Ova sezona i tema su krajnje nezanimljive, vratite mi moj FRINGE!ja sam imao sličan utisak i zahtev kada je krenula ( druga?) sezona sa onim šetnjama izmedju svetova
pp34 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 iskreno, posle vecerasnje epizode, jedva cekam da se ovo sranje zavrsi....
Arkadija Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 (edited) epizoda je malo mnjah, ali za Bowiea i The man who sold the World , Walter je uvek imao istančan muzički ukus Edited November 17, 2012 by Arkadija
Recommended Posts