gervasius twinkleminkleson Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 (edited) Što ti ova smeta? Meni je OK, potpuno mi se uklopila u lik hladne otporašice koja ima samo jedan cilj u životu-eliminisati Obzervere. Potpuno te razumem kada se okomiš na malu decu i tinejdžere, ali ovo je odrasla osoba. koja sticajem okolnosti ima "mlade roditelje" :DZato sto je dosadni sociopata koja naglo postane dobra osoba jer je u maminim ocima vidjela nesto. Fuck that. Ona je for all intents and purposes TV tinejdzerka, jedino sto je fizicki malo starija.Nego, zasto Observers nisu de-amberovali Walterovu laboratoriju? Znaju gdje je, znaju [valjda] da im je on prijetnja... Edited October 7, 2012 by gervasius twinkleminkleson
Arkadija Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 zasto Observers nisu de-amberovali Walterovu laboratoriju? Znaju gdje je, znaju [valjda] da im je on prijetnja... To sam isto pomislila, ali sam posle zaključila da možda nisu bili svesni da ih je Novembar izdao Volteru
jms_uk Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 To sam isto pomislila, ali sam posle zaključila da možda nisu bili svesni da ih je Novembar izdao Volteru Koji je Novembar ?
Feindouno Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Koji je Novembar ? onaj koji dolazi 2 mjeseca poslije Septembra koji je zapravo pomagao Uoltru Lapsus.
copkillah Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Pa nekako tiha epizoda, malo mi je filler. Ok, ima veze sa celom pričom itekako, tj sa razrešenjem iste, ali i dalje imam osećaj fillera.
Skyhighatrist Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=jwdKRiD4TJsOdličan ubod muzike za scenu :)
copkillah Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Ja bih samo voleo da mi neko kaže čiji je to akumulator bio u kolima, da odmah kupim jedan i da ne brinem narednih 20 godina
Feindouno Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Ja proslu odgledah na silu, cisto da se ne gomila. Morao sam da glfdam iz dva puta koliko smara.Ova sezona i tema su krajnje nezanimljive, vratite mi moj FRINGE!
pp34 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 dafuq?! :(dal je moguce da je ubise?kapiram da ce sad piter pokusati da uradi isto sto i otac mu. mada kad bolje razmislim, ta 'paralelni univerzumi' prica vise nema nikakvog smisla...
Arkadija Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 (edited) Fak end šit, ubiše malu :( . Možda malo preuranjeno, ali ne i neočekivano.Ali bio je najs tač sa onim sprejem što slepljuje usta i oči. Edited October 27, 2012 by Arkadija
Lrd Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Ma, marš u pičku materinu!Taman sam mislio da će ova skraćena sezona da lepo i mirno odjavi seriju, da bude fan friendly i u laganom tonu da da epilog, kad ono...potpuna emotivna umešanost, potresanje i drama. Kad ono Olivija gleda u daljinu i kad Volter kaže "she's gone, Peter".
Feindouno Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Morali su nekako da se vade nakon najagledanije i najdosadnije epizode ikad.Ova je konacno bila dobra.
Recommended Posts