Jump to content
IGNORED

FRINGE

melankolic

Recommended Posts

Posted
Jašta. Međutim, i dalje nema tinejdžera, čamuga sa kajlama, seksa i donjeg veša, niti se radnja odvija na prestižnim lokacijama Njujorka i Los Anđelesa. Laff™! Feill™, brate!
aj' sto nema sexa, nego nema ni simpatija ! a i glumci ne nose firmiranu robu ... ukidaju je 100 %
  • Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

162

• pp34

103

• Lrd

87

• gervasius twinkleminkleson

85

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Odlicna epizoda ....I zasto (bre) da ukinu seriju!? Odlicna je serija i prica i glumci .... Prosto mi neverovatno da takva serija nije gledana u USA... pih!

Edited by eye of the beholder
Posted

Ah, ponudili nam samo uvod.. damn!

Pojavio se čouk, još nam jednom naglašeno da je Peter I totalno i skroz umro, Walteru (surprise! :lol: ) fale djelići mozga, izvadio mu ih Belly! & Oliviija je 1 sentimentalna krava. Štoć bit dalje ne zna se.

Posted

Da, da, oooodlična epizoda.Da li i ovde sada sledi pauza do proleća ili hrabro idu dalje, pa šta bude?

Posted

super epizoda. a nastavak je, ako eztv.it ne laze, 13. januara

Posted

I ja da zapljunem odličnu epizodu i da javno izrazim zebnju: a šta će da se gleda do januara? Sve serije na pauzi... :cry:

• 4 weeks later...
Posted

danas nova epizoda. ja je skinuo, ali nisam josh gledao, nego chisto da podsjetim. there, podsjetio sam.

Posted

To je 11. ili 12. ? Ili obe? Zbunjuju me ovi torenti...

Posted (edited)

11. mislim. a i 12. bi trebalo valjda isto ove nedelje da izadje, makar je tako po imdb-u

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

Na warezu su bile i 11. i 12. ali su obe iste :blink: , verovatno nas je neko malo zezao.Sama epizoda je neki resto od prošle sezone, tako jedino mogu objasniti živo prisustvo agenta Frensisa :blink: Pravi nastavak 2 sezone je u četvrtak.

Posted
živo prisustvo agenta Frensisa :blink:
Upravo dosao da pitam od kuda on :unsure:
Posted

my guess is - ova se epizoda dogadjala u paralelnom univerzumu. or something like that

Posted

Naručena je 21 epizoda, a prikazano 20, ova je ostala kao kusur koji nam je sada dao dobri FOX.Danas ide nova, zove se - Johari window. Spooky.

Posted
my guess is - ova se epizoda dogadjala u paralelnom univerzumu.
pa ne bi moglo, s obzriom da tamo valjda nema petera?