December 7, 200915 yr Jašta. Međutim, i dalje nema tinejdžera, čamuga sa kajlama, seksa i donjeg veša, niti se radnja odvija na prestižnim lokacijama Njujorka i Los Anđelesa. Laff™! Feill™, brate!aj' sto nema sexa, nego nema ni simpatija ! a i glumci ne nose firmiranu robu ... ukidaju je 100 %
December 9, 200915 yr Odlicna epizoda ....I zasto (bre) da ukinu seriju!? Odlicna je serija i prica i glumci .... Prosto mi neverovatno da takva serija nije gledana u USA... pih! Edited December 9, 200915 yr by eye of the beholder
December 11, 200915 yr Ah, ponudili nam samo uvod.. damn! Pojavio se čouk, još nam jednom naglašeno da je Peter I totalno i skroz umro, Walteru (surprise! ) fale djelići mozga, izvadio mu ih Belly! & Oliviija je 1 sentimentalna krava. Štoć bit dalje ne zna se.
December 12, 200915 yr Da, da, oooodlična epizoda.Da li i ovde sada sledi pauza do proleća ili hrabro idu dalje, pa šta bude?
December 12, 200915 yr I ja da zapljunem odličnu epizodu i da javno izrazim zebnju: a šta će da se gleda do januara? Sve serije na pauzi...
January 12, 201015 yr danas nova epizoda. ja je skinuo, ali nisam josh gledao, nego chisto da podsjetim. there, podsjetio sam.
January 12, 201015 yr 11. mislim. a i 12. bi trebalo valjda isto ove nedelje da izadje, makar je tako po imdb-u Edited January 12, 201015 yr by gervasius twinkleminkleson
January 12, 201015 yr Na warezu su bile i 11. i 12. ali su obe iste , verovatno nas je neko malo zezao.Sama epizoda je neki resto od prošle sezone, tako jedino mogu objasniti živo prisustvo agenta Frensisa Pravi nastavak 2 sezone je u četvrtak.
January 12, 201015 yr my guess is - ova se epizoda dogadjala u paralelnom univerzumu. or something like that
January 14, 201015 yr Naručena je 21 epizoda, a prikazano 20, ova je ostala kao kusur koji nam je sada dao dobri FOX.Danas ide nova, zove se - Johari window. Spooky.
January 15, 201015 yr my guess is - ova se epizoda dogadjala u paralelnom univerzumu.pa ne bi moglo, s obzriom da tamo valjda nema petera?