rajka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 koliko dugo kajmak moze da stoji u frizideru i kako znas da vise ne valja?
Čutura Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 koliko dugo kajmak moze da stoji u frizideru i kako znas da vise ne valja?dobar je sve dok ne pocne da gorci..
gospa buba Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 dobar je sve dok ne pocne da gorci..il da bude zelen. zavisi koje stigne prvo ^_^
rajka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 da li neko zna sa kakvom masnocom pekare prave burek. posto se stvrdnjava na sobnoj temperaturi moze biti ili mast ili onaj industrijski margarin. posto je ovo drugo jeftinije, pretpostavljam da koriste to, ali bi da mi neko potvrdi ako zna.
darling Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 da li neko zna sa kakvom masnocom pekare prave burek. posto se stvrdnjava na sobnoj temperaturi moze biti ili mast ili onaj industrijski margarin. posto je ovo drugo jeftinije, pretpostavljam da koriste to, ali bi da mi neko potvrdi ako zna.mast i ulje. margarin je tvrd da bi se njime mastile kore. evenutalno se margarinom podmazuju tepsije.
rajka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 mast i ulje. margarin je tvrd da bi se njime mastile kore. evenutalno se margarinom podmazuju tepsije.tacno! sad sam pitala bivsu vlasnicu pekare. margarin se koristi samo za lisnata testa i kroasane (industrijski margarin je smrt, izbegavajte ga). ulje je cak bolje za same majstore, posto s njim lakse rade, tako da ako je jeftinije, verovatno koriste vise ulja.dobra vest za mene, posto bi se u suprotnom odrekla bureka...
darling Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 tacno! sad sam pitala bivsu vlasnicu pekare. ko da ja nisam bivsa (su)vlasnica pekare
kud_genijalci Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 ne valja ako mu je porasla kosaOvo splitovati s češkim knedlama pa na Treš-horor, podvrsta s kuvarima.
magnolia Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Nadjoh: http://sr.wikipedia.org/sr-el/Triticum_spelta
Isis Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 kojim aparatom seckate i meljete leblebije za humus? imam blender, mislim 600w nece ni da makne ma koliko malo da ih stavim. pomagajte, ne dizu mi se ruke od njih sad posle njihovog dvosatnog kuvanja.
henrik larsson Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Običan blender. Da li si ih lepo natapala/skuvala, u smislu da otprilike može da se zgnječi prstom?
Recommended Posts