Jump to content
IGNORED

Razna prakticna pitanja

yolo

Recommended Posts

Posted

koliko dugo kajmak moze da stoji u frizideru i kako znas da vise ne valja?

Posted

ne valja ako mu je porasla kosa

Posted
koliko dugo kajmak moze da stoji u frizideru i kako znas da vise ne valja?
dobar je sve dok ne pocne da gorci..
Posted
dobar je sve dok ne pocne da gorci..
il da bude zelen. zavisi koje stigne prvo ^_^
Posted

da li neko zna sa kakvom masnocom pekare prave burek. posto se stvrdnjava na sobnoj temperaturi moze biti ili mast ili onaj industrijski margarin. posto je ovo drugo jeftinije, pretpostavljam da koriste to, ali bi da mi neko potvrdi ako zna.

Posted
da li neko zna sa kakvom masnocom pekare prave burek. posto se stvrdnjava na sobnoj temperaturi moze biti ili mast ili onaj industrijski margarin. posto je ovo drugo jeftinije, pretpostavljam da koriste to, ali bi da mi neko potvrdi ako zna.
mast i ulje. margarin je tvrd da bi se njime mastile kore. evenutalno se margarinom podmazuju tepsije.
Posted
mast i ulje. margarin je tvrd da bi se njime mastile kore. evenutalno se margarinom podmazuju tepsije.
tacno! sad sam pitala bivsu vlasnicu pekare. margarin se koristi samo za lisnata testa i kroasane (industrijski margarin je smrt, izbegavajte ga). ulje je cak bolje za same majstore, posto s njim lakse rade, tako da ako je jeftinije, verovatno koriste vise ulja.dobra vest za mene, posto bi se u suprotnom odrekla bureka...
Posted
tacno! sad sam pitala bivsu vlasnicu pekare.
ko da ja nisam bivsa (su)vlasnica pekare :lol:
Posted
ne valja ako mu je porasla kosa
Ovo splitovati s češkim knedlama pa na Treš-horor, podvrsta s kuvarima.
  • 4 weeks later...
Posted

kojim aparatom seckate i meljete leblebije za humus? imam blender, mislim 600w nece ni da makne ma koliko malo da ih stavim. pomagajte, ne dizu mi se ruke od njih sad posle njihovog dvosatnog kuvanja.

Posted

Običan blender. Da li si ih lepo natapala/skuvala, u smislu da otprilike može da se zgnječi prstom?