kud u maglu Simoviću Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 2 hours ago, nisam ja said: a i ne vidim šta bi bio problem sa medom kao što sam napisao ne dezintegriše se lepo, kada je jedan od sastojaka zaleđena tvar(u mom slučaju je to uvek višnja, malina a u tvo će biti banana) med koji stavim u smesu se pretvori u neke sitne kuglice i bude baš glup jednom sam ga stavio i nikad više. banana sama po sebi ima sasvim dovoljno šećera ima neki crveni mix, e to i banana je top ima a ako insistiraš na medu potrudi se da svi sastojci budu sa spoljne temperature stavljeni u blender
beyoncé Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 1 minute ago, copkillah said: ali mislim da mora da se napravi jače nego što bismo inače pili, nije mi ispalo baš nešto iz prvog pokušaja pravila sam i jace, i dalje nije nesto, ali je makar pravo hladno 😀 u poslednje vreme samo ostavim casu limunade u frizu da se polusmrzne, onako, sa kristalima, to mi je sada hit.
Sara Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 3 hours ago, slepa živana said: e a jesi probala onaj što se ne kuva. ja sam kupila ali nisam probala da napravim, stoji mi... inače ni ne umem da skuvam puding, uvek mi se zalepi, zgrudva i ni na šta ne liči. danas sam videla taj sto se ne kuva i pomislim da je sigurno sranje, pa nisam ni kupila, a trebala sam, kao opit br 4 Meni puding uspe samo 50% bude odlican dok je vruc ali cim se ohladi obezvezi Nije mi neki plan da kuvam na ovu vrucinu, bolje da odlozim
msv Posted June 25, 2021 Posted June 25, 2021 (edited) Uzeo sam da probam dva Štark/Moritz sladoleda koja su me najviše zanimala, 199 din. po čaši. Smoki je mlečni sladoled sa smuljanim puterom od kikirikija i nekakvim "crunchy" komadićima na vrhu. Prepliću se slatko i slano. Da više liči na pravi Smoki, ne bi valjalo. Bananica mi je bila veliko razočaranje dok nisam skapirao da sam greškom zgrabio Najlepše želje. To je najobičniji čokoladni sladoled, ali je na vrhu izlomljena NŽ čokolada pa se oseća karakterističan ukus. Edited June 25, 2021 by msv
El Guapo Posted June 25, 2021 Posted June 25, 2021 Neću više da kupujem ovu zaleđenu hemiju.Pravio sam u blenderu sa zamrznutim bananama uz dodatak malo mleka, urme i borovnica, u jednom, i kakaa, u drugom slučaju.Pravio bih ponovo, ali bih dodao i avokado, da li će imati efekta u smislu da bude kremastiji, kao da sam sl pavlaku stavio?Послато са LEX829 помоћу Тапатока
Jeremija Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 Kad smo već kod banane, stigli su u Lidl sladoledi od banane, narandze, ananasa i passion fruit-a (u pakovanju od 4). Sve preporuke...
parenzana Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 On 21.6.2021. at 7:16, nisam ja said: ja kontam da je sladoled od pasulja odlicna stvar. zapravo jeste, jeo sam sladoled od azukija u japanu i vrlo je sličan po ukusu sladoledu od kestena a pritom ima bolju (pasuljastu) strukturu. od soje isto odličan. mada nije seks kao crni susam ali ne možeš imati sve, mudrost stare babe iz vratarnice. 1
I*m with the pilots Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 On 22.6.2021. at 10:56, chandra said: Mi se opako navukli na mochi sladoled. kao mala kugla sladoleda oblozena opnom od pirincanog brasna. Doduse porodica podeljena - jedan deo obozava, drugi ne podnosi. https://edition.cnn.com/2019/12/09/success/mochi-ice-cream/index.html https://tastesbetterfromscratch.com/mochi-ice-cream/ Ovo je bilo fantasticno bacanje novca. Bile su samo cokolada i kokos, uzeh cokoladu.
hansolo Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 Probala Crazy Cat sladoled, gostovali sa fridžom na setu i konferenciji za štampu na snimanju novog Šijanovog filma u dvorcu Fantast pa malo počastili i nas novinare. Odličan sladoled. Crna čokolada savršena.
*edited by mod Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Na wolt ima akcija, Bubamara iz Kosovske, 3 ukusa, 500g džabe dostava i sve to za 500din Pistać odličan, italijanski lešnik ipak bolji.
čekmeže Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Sladoled na akciji kila hiljadu dinara...moj komšija iz Gostivara prodaje kuglu za 80 dindži. Dve su problem pojesti. 1
Recommended Posts