Lancia Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 10 minutes ago, slepa živana said: e a jesi probala onaj što se ne kuva. ja sam kupila ali nisam probala da napravim, stoji mi... inače ni ne umem da skuvam puding, uvek mi se zalepi, zgrudva i ni na šta ne liči. Morash da meshash 3
slepa živana Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 12 minutes ago, Lancia said: Morash da meshash mešam i na kraju još umešam 200 grama čokolada za kuvanje, i opet bude sranje.
nisam ja Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 11 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ne treba med ne dezintegriše se lepo a probaj i sa mlekom od badema a jest, mleko od ptice. mleko je od sisara. možda mileram s pijace. a i ne vidim šta bi bio problem sa medom. imam neki perfektan iz kamenova.
Lancia Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 4 minutes ago, slepa živana said: mešam i na kraju još umešam 200 grama čokolada za kuvanje, i opet bude sranje. Fali ti praksa puding ti je ziva stvar, ako oseti da si nervozna i da si ga zeljna, on se skvrci ili zgrudva i pisi propalo. Pokreti moraju da budu lahorni i samouvereni. 2
nisam ja Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 2 minutes ago, Lancia said: Fali ti praksa puding ti je ziva stvar, ako oseti da si nervozna i da si ga zeljna, on se skvrci ili zgrudva i pisi propalo. Pokreti moraju da budu lahorni i samouvereni. 2 1
Lancia Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 Ko je baja? Gugl mi daje samo perdida del cabello?¿ 2
nisam ja Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 živkucine, ne turaj mi plačka, sad mi treba još 162251729 poena do sledeće značke. 3
nisam ja Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 hiju, 20 poena za 15 minuta, do večeras ima da mentorišem.
Filozof manijak Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 42 minutes ago, nisam ja said: imam neki perfektan iz kamenova. Jel iz stiškog Kamenova?
Jumanji Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 (edited) Haja vas dvojica ste cirkus svaki put se ismejem sa vama 🙃 i sa Zivkom bome 😁 Placko oduzima poene? E dodjavola, a tumb down? Kukuu Moze med naravno, ja sam to radila, ne nesto cesto ali bas sa vocem, nista nije falilo, lepo samo da se rastvori prvo. Edited June 23, 2021 by Jumanji
beyoncé Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 On 20.6.2021. at 17:05, copkillah said: Sladoled od Cedevite možete i sami da pravite pravim ja! pocelo je sa djusom i drugim sokovima, zavrsilo sa cedevitom 🤣 3 hours ago, slepa živana said: e a jesi probala onaj što se ne kuva. ja sam kupila ali nisam probala da napravim, stoji mi... e jeste, taj bez kuvanja (dr. oetker paradies creme mislim da se zove) je kao kupovni puding. inace, meni je malo dosadilo proseravanje sa artisan sladoledima u bg. ono merenje sladoleda na vagi mi je posebno jadno, pa sam se vratila industrijskim. i frikomovi, koji su realno krs, su mi drazi. danas, mango & malina stapic 2 1
copkillah Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 3 minutes ago, beyoncé said: pravim ja! pocelo je sa djusom i drugim sokovima, zavrsilo sa cedevitom 🤣 ali mislim da mora da se napravi jače nego što bismo inače pili, nije mi ispalo baš nešto iz prvog pokušaja
Recommended Posts