Jump to content
IGNORED

Sladoled

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted

a ja baš stavim 7 jaja umesto 6 :)a tek ekstrate ne bih stavljala... nije da nešto preterano doprinose ni ukusu ni kvalitetu... bolje samo osnovni ukus + kakao, barem meni :)

Posted (edited)

e pa ti draga moja gurman,vec vidimma da i meni je najbolji osnovni ukus :) chak mi se ni chokolada ne svidja tj inache ne volimosnovni ukus je zakon

Edited by ivy
Posted

BTW juce probao neki frikomov stracciatella-sumsko voce i- ne valja beli deo jos i dobar sumeno voce bas lose...

Posted

misim da sam otkrila vrhunac sladoleda;cb1q.jpgcb2h.jpgdaklem cista vochna kaša u obliku sladoleda Hail.gif kapiram da je ovo idealno za decu

• 2 weeks later...
Posted (edited)

danas sam drzao magnuma u rukama cesce nego inspektor kalahan

Edited by Billy Parsons
Posted

ja se ovog ljeta disciplinovano drzim frikomovog korneta od cokolade

Posted

ja peglam samo chokomaniju, neshto je bezobrazno jeftina. 50kinti.ako nema to onda neki hit s karamelom, il crni macho il neshto takvo.al jede mi se sad neki porodichni nadrkani od chokolade sa leshnicima odgore, mozze i vanila ... mmm

Posted

Probao onaj novi forest fruit IceCreamFactory....Dobar je pogotovo onaj beli deo ;) Mada mi je zanimljivo kako neko dade firmi takvo "genericko" ime :huh::huh:

Posted

Naisao na "novitet" (bar za mene)...Amore (nestle) coko kombinacija, pristojna kofica sladoleda.Dobar je ali mislim da ga necu pojesti celog....mnoooogooo jeeee....

Posted

probao sladoled od gorgonzole sa orahom. btw - jel neko od vas probao homemade sladzu u zapletu - 7 kugli za 350 kinti?ozbiljnoooo izuvanje, idealan desert za cetvoro ili vise - tanjir na sredinu sa kasicicama naokolo....

Posted

Kako, bre, 7 kugli za 4 odrasle osobe, kolke su im te kugle? Jel to ko oni cevapi u Ivanjici, od 250 grama po komadu?Inace, danima se ubivam od onih malih magnuma after dinner.

Posted

u skladu sa velicinom glavnih jela, vidi zbog ceka grumf i dalje pada u depresije :(

Posted
Jel to ko oni cevapi u Ivanjici, od 250 grama po komadu?
emoticon-0156-muscle.gifpa stvarno lud narod!