kud u maglu Simoviću Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 48 minutes ago, Jeremija said: Nije loš ni od narandze, ovaj od breskve je previše... bezukusan. Imali su jedno vreme i sa crvenim grejpom, ali mi se čini da ga više ne proizvode, ili barem ja nisam naišao na njega... taj je valjda narandža ananas na taj sam mislio super im je i pakovanje, ova cedevita je u istom ko kalipso pa me je to povuklo
Jeremija Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 1 minute ago, Frank Pembleton said: Zar to nije crna ovca sladoled? .... Shiit has hit the fan! Ma jok, imaš u Kralja Petra...
Jeremija Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: taj je valjda narandža ananas na taj sam mislio super im je i pakovanje, ova cedevita je u istom ko kalipso pa me je to povuklo A šta je problem sa cedevitom, pretpostavljam da su štedeli sa "esencijom"?
kud u maglu Simoviću Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 (edited) ma da, i nekako je preslatka bar za nas koji smo je ko deca jeli kašikom, supenom Edited June 20, 2021 by kud u maglu Simoviću 1
Jeremija Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 A znači i ti si tako radio? Najmanje je završavalo u samim napicima... 1
kud u maglu Simoviću Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 dve kašike cedevite pa se nagrne na vodu da se speru usta 2
Sara Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 ovo prvi put cujem, puuj...gori ste i od onih sto jedu kasikom vegetu nabasala sam jednom na frikomov (bar mislim) sladoled vanila -malina, jednom i nikad vise nisam nasla, odlican! Da li je neko probao? 2
Jumanji Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 ovo prvi put cujem, puuj...gori ste i od onih sto jedu kasikom vegetu nabasala sam jednom na frikomov (bar mislim) sladoled vanila -malina, jednom i nikad vise nisam nasla, odlican! Da li je neko probao? Sta jedu kasikom?? Jesus
kud u maglu Simoviću Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 ima da krenem da pravim smutišu rumenka u nutri bulitu samo da nabavim modle kakva crna ovca, kakav crni baćio
Jeremija Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Ne znaju oni kako se odrastalo, samo se Rumenko i jeo, i ono, Sneško, Hladiša, možda ponekad Kapri, korneti se nisu ni razmatrali... 1
villiem Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 3 minutes ago, Jeremija said: Ne znaju oni kako se odrastalo, samo se Rumenko i jeo, i ono, Sneško, Hladiša, možda ponekad Kapri, korneti se nisu ni razmatrali... il sladoled il kornet!! rumenko je najbolji proizvod za takvu cenu, kapri je ok i sada hladise se ne secam, crno beli?..bozooprosti idem vidim imam li vegete 1 2
Jeremija Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 3 minutes ago, villiem said: il sladoled il kornet!! rumenko je najbolji proizvod za takvu cenu, kapri je ok i sada hladise se ne secam, crno beli?..bozooprosti idem vidim imam li vegete Hladiša je bio onako žućkasto-narandžast, voden i jeftin. E, ako se dobro sećam, Rumenko je bio poznat i po tome što je dugo bio 50 dinara...
Mil@n Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: cedevita sladoled je sranje možda bi bio bolji da ne štede na cedeviti Haha, apsolutno brt, probao neko veče i pomislio da treba da ga zovu vodovita.
Recommended Posts