Jump to content
IGNORED

SBB promenio cene internet usluga

Lloyd Wyman

Recommended Posts

Posted

Edit. Resili da ne uzmemo fiksni. Prethodni nismo nikad ni instalirali... Ne treba nam definitivno.

A koristan je. Moj ćalac ima neki najveći SBB paket a telefon koriste kad zovu rodbinu u Kanadi jer imaju ne znam koliko besplatnih minuta prema raznim inostranstvima.

Posted

A koristan je. Moj ćalac ima neki najveći SBB paket a telefon koriste kad zovu rodbinu u Kanadi jer imaju ne znam koliko besplatnih minuta prema raznim inostranstvima.

To samo u najjačem paketu je tako... U ostalim se, bogme, plaća...

I Hrvatska se plaća bez obzira na paket...

Posted

Aha. Da, onda taj telefon nema smisla uzimati

Posted

Da imam rodbinu koju zovem telefonom razmišljao bih o tome :) Ovako slicne komunikacije obavljamo na druge načine i fiksni je bespotrebni trošak. Iako daju godinu dana besplatno pa druga godina 400 din mesecno. Ako se nesto promeni, kapiram da caskom mogu da ga uvedem.

Posted (edited)

To samo u najjačem paketu je tako... U ostalim se, bogme, plaća...

I Hrvatska se plaća bez obzira na paket...

Valjda u svakom imas odredjen broj minuta. Ja u trio extra gold imam vise minuta nego sto mogu da potrosim.

Otkad sam uzeo njihov telefon placam samo pozivanje mobilnih

Sto se tice interneta sbb definitivno rula

edit: u mom paketu 1500 za domaci saobracaj + 200 minuta za prvu zonu

edit 2: u extra gold i u gold premium ima tih 1700 minuta

http://sbb.rs/paketi/paketi

edit 3: Izgleda da je poskupeo paket nekih 200-300 kinti al ja i dalje placam 4000 jer su takvi bili uslovi u trenutku sklapanja poslednjeg ugovora.

Edited by katamaran
Posted

Valjda u svakom imas odredjen broj minuta. Ja u trio extra gold imam vise minuta nego sto mogu da potrosim.

Otkad sam uzeo njihov telefon placam samo pozivanje mobilnih

Sto se tice interneta sbb definitivno rula

Govorim o inostranstvu... Naravno da za zemlju Stradiju imaš beslatne...

Možda nije samo u najjačem, možda je i u jednom ispod, ali je onda manje minuta, mrzi me da sad proveravam...

Posted (edited)

Valjda u svakom paketu ima tih 200 za inostranstvo. Zackoljica je sto u jeftinijim paketima nema onih 1500 pa se tih 200 skrcka za domaci saobracaj.

Mislim da mogu prilicno jeftino da se dokupe minuti za pozivanje inostranstva

edit: 390 kinti za 100 minuta po evropi

390 kinti za 200 minuta sa nordijskim zemljama

390 kinti za 300 minuta sa prekookeanskim zemljama

edit 2: Jel su to sad i fiksni i mobilni telefoni iz UK u prvoj grupi? Cini mi se da mobilni nisu bili.

edit 3: ipak ne

http://sbb.rs/Telefonija/Jeftini-telefonski-pozivi#tab=tab-11879-2

Edited by katamaran
Posted

Hrvatska nije prva zona, a kanada i australia jesu o_O

I prva zona inostranstva ide u besplatnih 200 minuta ka fiksnim mrežama kod nas...

Posted

I prva zona inostranstva ide u besplatnih 200 minuta ka fiksnim mrežama kod nas...

Tako je kad imas samo tih 200. Kad imas 1500+200 ako slucajno prvo potrosis onih 1500 posle pocne da krcka i dodatnih 200 za lokalni saobracaj ako ih nisi vec potrosio.

Posted

Da li SBB-ov korisnicki centar radi nedeljom? Ima problema sa Total tv-om pa da prijavim da se otkacim.

• 1 month later...
Posted
Od 15. marta kreće nov raspored kanala naše D3 digitalne televizije. Jednostavnije i lakše upravljajte tv kanalima jer od sada:

✔ kanali počinju od broja 1

✔ svi HD i SD kanali će biti deo jedinstvene liste podeljene po kategorijama: domaći, regionalni, filmski, sportski, dečiji, itd.

✔ svi gledaju samo u HD-u: SK1, SK2, SK3, SK GOLF, N1, History, FTV i 24kitchen.

Da biste se upoznali sa novim rasporedom otvaramo i dodatne kanale od 15. do 31. marta. Nov raspored možete da preuzmete odmah sa linka http://sbb.rs/televizija/tv-kanali

:Hail: