Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SBB promenio cene internet usluga

Featured Replies

u nedostatku konkretnijih odgovora ja pristao, kapiram da samo NBA, PL i EL vrede tih 1650, a imaću konačno pristup i HBO /a možda i netflix, ne vidim u spisku/. ja sam valjda jedini na vascelom forumu koji to nema.

• Replies 703
  • Views 87.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Update: za divno cudo SBB mi nije pravio problem da raskinem ugovor. Sve brzo zavrseno preko mail-a. Telekom jedva docekao poziv, dali mi 18 meseci po 1 dinar, uz dokaz da sam napustio mrsi SBB i njih

• SBBovci promenili uređaj za noviji i savremeniji, a na njemu ne postoji sat. Pa ljudi moji to je da skreneš. Godinama stoji na istom mestu i pogled mahinalno traži tačno vreme,...a ono ništa.

• Objava na sajtu ne smatra se dovoljnom od 2023. Ako korisnik nije dobio lično obaveštenje putem trajnog nosača podataka (u to spada SMS ili mejl) s poukom o pravu otkazivanja zbog jednostrane izmene u

Posted Images

kako se gleda info program N1 i Nove S ako nemate SBB? jel se strimuje negde /za na telefonu/?

3 minutes ago, Eleniko said:

kako se gleda info program N1 i Nove S ako nemate SBB? jel se strimuje negde /za na telefonu/?

https://www.tvbalkanuzivo.com/nova-s-tv/

4 minutes ago, Eleniko said:

Ovo je za n1

https://n1info.rs/n1-tv-live-stream/

• 4 months later...

Da opravdam naziv teme, koja bi trebalo da se zove samo "SBB".

Ukinuli su srednji paket, sada ih ima samo dva. Novi vlasnici, je l'.

SBB
No image preview

NET TV + paketi - Super brzi internet, televizija i telef...

Koristi super brzi internet i gledaj najveći izbor TV kanala uz nove SBB pakete.

mi prešli na Yettel

• 4 weeks later...

Ima li neki nacin da mi se apple tv aplikacija pojavi na google playu na eonu ili je to nemoguce iz nekog tehnickog razloga?

Nema ni netflixa. S druge strane, skyshowtime, hbo max i mubi su tu bez problema.

3 minutes ago, Sludge Factory said:

Ima li neki nacin da mi se apple tv aplikacija pojavi na google playu na eonu ili je to nemoguce iz nekog tehnickog razloga?

Nema ni netflixa. S druge strane, skyshowtime, hbo max i mubi su tu bez problema.

Nema.

Nekompaktibilna verzija Androida.

fantom

Just now, kronostime said:

Nema.

Nekompaktibilna verzija Androida.

fantom

E do kurca.

Hvala.

Nije nekompatibilna verzija Androida već uređaj nije sertifikovan. Netflix je prilično izbirljiv u pogledu uređaja na kojima radi sa ciljem izbegavanja piratizacije sadržaja. Proizvođači moraju da sarađuju sa njim da bi uređaji bili odobreni, što košta.

Od domaćih operatera mislim da samo A1 ima box koji je sertifikovan za Netflix. Telekom je predstavio takav box na susednim tržištima (koliko se sećam, u CG i MK), ali ga još nije uveo u ponudu u Srbiji.

Praktično svi uređaji kompatibilni s Netflixom imaju zasebno dugme za tu striming platformu na daljincu, tako da ih je lako prepoznati.

Imaš u prodavnicama u Srbiji za manje od 6000 dinara Xiaomi Box S 2nd gen, koji podržava sve striming platforme.

https://www.eponuda.com/digitalni-prijemnici-dvb-cene/xiaomi-mi-tv-box-s-2nd-gen-cena-16587621

1. generacija tog uređaja s nešto poboljšanim tehničkim karakteristikama može se naći na oglasima za oko 60 €.

https://www.kupujemprodajem.com/pretraga?keywords=xiaomi%20box%203rd&ignoreUserId=no&order=price&prev_keywords=xiaomi%20box%203rd&page=1

Edited by vememah

• 4 months later...

Ne znam gde da pišem, pa ajde ovde.

Stigao mi email u spam od nepoznatog pošiljaoca, naslov maila je moja SBB šifra za njihov nalog i EON, a u mailu kažu da me posmatraju i da sve znaju o meni i traže 1290$ na kripto novčanik s_d

Znam da je šifra iz SBBa pošto tu nigde drugde nisam ikada koristio. Drugim rečima, neko im je upao i leakovao naloge, jbo ih pas nesposobne, i kamen bi pokvaralil.

Pišem više kad platim ovo.

Platices im 1300$ za sta ?

Sto znaju tvoje ime, prezime, mail adresu i telefon...

Mozda nije problem do SBB-a, nego su tebi hackovali sistem i saznali sifre.

Poštovani korisnici,

Obaveštavamo vas da se platforma na kojoj je registrovana vaša e-mail adresa na domenu @sbb.rs gasi 1.4.2026. u sklopu poslovne integracije Yettela i SBBa. Samim tim, dalje korišćenje vaše e-mail adrese neće biti moguće.

Gašenje platforme deo je procesa objedinjavanja usluga i optimizacije sistema kako bismo obezbedili kvalitetniju i moderniju komunikaciju za sve korisnike.

Kako biste izbegli prekid u komunikaciji:

• Kreirajte novu e-mail adresu kod drugog provajdera (npr. Gmail, Outlook, Yahoo).

• Sačuvajte sve važne podatke sa stare adrese na drugoj lokaciji. Datoteke i dokumenta koja ste tu čuvali savetujemo da preuzmete - uputstvo.

Ukoliko ste e-mail adresu koristili za pristup SBB aplikaciji postupak izmene e-mail adrese je sledeći:

1. Ulogujte se u SBB aplikaciju

2. Idite na profilna podešavanja

3. Zatim na podešavanje naloga

4. Odaberite opciju Obriši nalog

5. Nakon toga, potrebno je da se u aplikaciji registrujete sa novom e-mail adresom, ID brojem, brojem telefona i brojem ugovora praćenjem predviđenih koraka i unosom traženih podataka

Ako ste e-mail adresu koristili za prijem elektronskog računa, neophodno je da je zamenite novom. Postupak izmene e-mail adrese za prijem e-Računa u SBB aplikaciji:

1. Ulogujte se u SBB aplikaciju

2. Odaberite opciju Računi

3. Zatim idite na opciju Upravljanje e-Računom

4. Izvršite promenu e-mail adrese upisom nove adrese u predviđeno polje

Vaš SBB