Frank Pembleton Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Ne preporucujem ugovornu obavezu dok ne probas kkako radi al samo da prijavim da sam i ja progledao kad sam sibnuo prokleti adsl i presao na sbb sad nesto seruckaju sa guranjem pojedinih korisnika iza NAT-a i nadam se da ce odustati od toga. Jednog dana kad se predje na onaj andrak (strucni izraz :) ) sto ima daleko vise adresa (ipv6 valjda) sigurno hoce Guraju sve na NAT , pa koliko stignu...
Utvara Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Ne verujem da će ikada preći na IPV6 samoinicijativno.
Čutura Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Ne verujem da će ikada preći na IPV6 samoinicijativno. sg cekamo demanti...
katamaran Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 (edited) Mislim da ce SBB medju prvima. Tu je valjda najveci problem oprema korisnika a mislim da je dobar deo njihove opreme vec ipv6 ready. Ja imam epc3925 i mislim da on moze ipv6. Vec duze vreme daju epc 3928 ako se ne varam. edit: pod router mode pise ipv4. Cini mi se da sam negde video da se pominje ipv6 vezano za ovaj ruter. edit 2: ovaj je u Irskoj sa tim ruterom krenuo u svetlu buducnost. Po svemu sudeci ne preterano uspesno :) http://www.boards.ie/ttfthread/2057469506 Edited October 19, 2016 by katamaran
Reaktor Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 (edited) Prebacili mi danas Telekomov fiksni broj na SBB, odmah se javio problem - ne mogu da vaspostavim signal. Zvao operatera, kažu mi da je sa linijom sve ok i da treba da bodem žabicu u ulaz pored napojnog kabla na modemu. Uradio tako i jopet ništa. Probao dva telefona i ništa. Dva puta ništa jednako je ništa. Ima neko ideju, šta činiti? Edited December 12, 2016 by Reaktor
Skyhighatrist Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Logni se u svoj ruter pa baci oko na Status/Voice. Ako ima signala do rutera, treba da ti piše: Telephony-Reg with Call Server: L1: Operational
Reaktor Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Ovo nisam uspeo naći, ali ipak hvala... pokušaću večeras kad ugrabim više vremena.
katamaran Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Ovako napamet cini mi se da je home page rutera 192.168.1.1 I ja sam cekao signal
Reaktor Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Problem rešen malopre (uz pomoć operatera) na sledeći način: telefonski kabl sam isključio iz D3 uređaja i uključio u internet modem (gde mu je i mesto).
katamaran Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 (edited) ok radi telefon i definitivno se isplati kad se uzme u paketu. Moram konacno da vidim da li mogu da iskljucim budalastinu da prekida posle cetvrtog-petog zvona uz poruku da pretplatnik nije dostupan. edit: iskljucio sam govornu postu pa ce sad valjda da zvoni dok se ne istope boje Edited December 12, 2016 by katamaran
Arkadija Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Da li je to SBB izbacio HRT sa analognih kanala? Na tv na kome gledam digitalne kanale još uvek imam oba HRTa, ali na kompu, preko tv kartice, umesto hrt2 je AMC, a umesto hrt1 NOVA.
Tale Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 Mene, na kraju, sinoć "podmitili" da ne pitam više.. Dobijam još jedan D3 mini za drugi TV.
boshoku Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 ok radi telefon i definitivno se isplati kad se uzme u paketu. joj, ne znam - uzeh pre dosta vremena, no, fiksnim pričam s tipa 2 osobe, a sve ostalo me zovu za promocije, i slične budalaštine nije to strašno, recimo 400/500 rsd mesečno, al 99% telefonske komunikacije mi ide preko mobilnog koji naravno takođe plaćam
Recommended Posts