pbg12345 Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 nisam skontao ovaj detalj, Miletova zena ili Slobina ? MediaWorks je valjda bio stozer Oriona, njima su pripajani ostali... i glavni su valjda iz MW slobina ma mw je i osnovan kao pocetak tog projekta, vremenom su u orionu i ostali samo familija i najblizi krug, ogromna vecina iz sezama je zapalila jos odavno, najpre naravno oni najstrucniji, a onda redom
Velocipede Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 Nemam 2 uredjaja (modem i ruter). Imam samo epc3925 to ti je ruter i on svakom tvom kucnom uredjaju dodeljuje razlicitu adresu koja u tvom slucaju pocinje sa 192 to je tvoja lokalna mreza, javna adresa (ona druga) je ista na svakom uredjaju Nije ruter, nego all in one uređaj. Dodeljuje adrese jer su takva default podešavanja, a ne mora da dodeljuje. Možeš da isključiš DHCP i konfigurišeš ručno svaki NIC u mreži.
Velocipede Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 (edited) dupli Edited September 24, 2016 by Velocipede
katamaran Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 (edited) Razumemo se. Samo pojasnjavam kako je uspeo da me isptripuje da sam nat-ovan Edited September 24, 2016 by katamaran
djeneralche Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Ima li neko ideju zasto mi d3go secka na wirelesu, a kad pustim na mobilnom internetu sve je ok?
katamaran Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 (edited) Probaj da promenis kanal na ruteru. Ako ne upali cimaj ih na 19900 Edited October 14, 2016 by katamaran
El Guapo Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Zar nije potreban pristanak stanara za izvođenje radova, ono 50%+1 i sl. Kod mene samo došli i burgijaju.
Calavera Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 jeste, kod nas su prvo morali da prikupe potpise da bi krenuli s radom. mozda su u tvojoj zgradi vec prikupili dovoljno pre nego sto su stigli do tebe?
El Guapo Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Čisto sumnjam, jer većina ne bi uzela nikakvu ktv, a+ već imamo poštinu. Garantovano je novoizabrani precednik dobio mito.
Milosh76 Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Jel tebi smeta sto ti uvode sbb ili neces sbb ili si zadovoljan postinom kablovskom?
El Guapo Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 (edited) Smeta jer kad sam ih pre par godina zvao, nisu hteli. Sada mi lično ne trebaju, ali svakako bolje da ima konkurencije . Smeta mi i što lh je novi predšjednik doveo za nekakve beneficije, a iz prethodno navedenog, siguran sam da nece imati više od 10%klijenata. I najbitnije, rade na divlje, bez saglasnosti stanara, osim predšjednika i možda zamenika. Edited October 18, 2016 by El Guapo
Milosh76 Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Imao sam u zgradi Postu KDS tzv. Postanet... cim se pojavio sbb i istekao mi ugovor sa Postom, odmah sam se prebacio i progledao. Linkovi za sport su lako dostupni, ostalo je prakticno isto, samo sto je slika mnogo bolja u odnosu na Postu. Net je druga dimenzija, bukvalno (nisam imao Postin, ali njihova ponuda je smehotresna). Ako ti zaista ulaze u zgradu, na tvom mestu bi ih uzeo na keca.
katamaran Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 (edited) Ne preporucujem ugovornu obavezu dok ne probas kkako radi al samo da prijavim da sam i ja progledao kad sam sibnuo prokleti adsl i presao na sbb sad nesto seruckaju sa guranjem pojedinih korisnika iza NAT-a i nadam se da ce odustati od toga. Jednog dana kad se predje na onaj andrak (strucni izraz :) ) sto ima daleko vise adresa (ipv6 valjda) sigurno hoce Edited October 18, 2016 by katamaran
Recommended Posts