askeladden Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 (edited) 22 minutes ago, nisam ja said: uh, 60 soma. jedino da izađem na raskrsnicu svako jutro i prodam 50 kafa. Trideset sam platio.50% popust.Ne verujem da bih platio puno cifru.Plus kred.kartica pa na otplatu. Edited March 3, 2021 by askeladden 1
kud u maglu Simoviću Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 11 hours ago, nenad said: evo ja cu. vrhunska kafa, vredi svake pare, uzni, neces pogresiti. 3 hours ago, beta kentauri said: kupi i uživaj u kafi uzo, pijem vrh je 1
I*m with the pilots Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Mi smo nabavili jedan aparat za kafu, u fazonu da imamo nesto za kafedzije kada nam dodju u posetu - prvenstveno za moje roditelje - i ispao je pun pogodak (pogotovo sto ga nismo platili ). Svi koji su pili tu kafu su bili jako zadovoljni. Lepo je sto su te filter kesice (zovu se "pads", vi se bolje u to razumete) u koje je spakovana kafa i bio-razgradive, i ima ih u vise varijanti kao i vise jacina. Philips Senseo je serija, ovo je neka bas stara, verovatno od prvih Super je sto ima istovremeno i varijantu za dve solje (stavi se dublji taj neki gedzet u koji idu onda dve kesice), ne moraju da budu ove male vec i neke standardne. Ovde kostaju oko 50 evra, nemam predstavu da li je to mnogo ili malo.
mlatko Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Mi smo nabavili jedan aparat za kafu, u fazonu da imamo nesto za kafedzije kada nam dodju u posetu - prvenstveno za moje roditelje - i ispao je pun pogodak (pogotovo sto ga nismo platili [emoji3] ). Svi koji su pili tu kafu su bili jako zadovoljni. Lepo je sto su te filter kesice (zovu se "pads", vi se bolje u to razumete) u koje je spakovana kafa i bio-razgradive, i ima ih u vise varijanti kao i vise jacina. Philips Senseo je serija, ovo je neka bas stara, verovatno od prvih [emoji3] Super je sto ima istovremeno i varijantu za dve solje (stavi se dublji taj neki gedzet u koji idu onda dve kesice), ne moraju da budu ove male vec i neke standardne. Ovde kostaju oko 50 evra, nemam predstavu da li je to mnogo ili malo."Cialde", ne nalazim dobar prevod. To su sasvim dobre kafe i budu 50% do duplo jeftinije pa čak i upakovane u monodoze što čuva aromu. Više se forsiraju ove hermetičke kapsule zbog te kremaste pene i mirisa koji naglo izbija kao neki italijanski šmek. Nestle je tu mnogo zaradio. Ukus se ne razlikuje baš mnogo ako se gleda isti nivo kafe i mašine, detalji su tu odlučujući (čitaj: reklama)Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
nenad Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: uzo, pijem vrh je ako ti ne smeta jaka kafa, uzmi napoli (crvena), bez konkurencije najbolja kafa trenutno. i da, imaju i drugi proizvodjaci kapsule, ali to ipak ne moze da se poredi. 2
maheem Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 40 minutes ago, nenad said: ako ti ne smeta jaka kafa, uzmi napoli (crvena), bez konkurencije najbolja kafa trenutno. i da, imaju i drugi proizvodjaci kapsule, ali to ipak ne moze da se poredi. I meni su Napoli kapsule omiljene, od 5-6 koje sam probao. Al kod mene su Napoli kapsule uvek braon tripujem da je jednom bila plava.
nenad Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 2 minutes ago, maheem said: I meni su Napoli kapsule omiljene, od 5-6 koje sam probao. Al kod mene su Napoli kapsule uvek braon tripujem da je jednom bila plava. ovde su vazda bile crvene, plava (bordo) je palermo, tj kazaar.
Jumanji Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 uzo, pijem vrh jeKako to samo tako -.-Gde, sta, kako, koliko, fotka aparata, fotka kako se pusi solja...
kud u maglu Simoviću Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 delta siti, nespresso, model essenza mini(samo kafa,nema pipu za mleko), 11990 dinarjev ja zadovoljan, nema nikakvog smeća, gospodski, a kafa kao u kafić to mi treba 2
Jumanji Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Ja sam izabrala svog favorita i uskoro ce biti mojI onda imam sva skocala za kafu, osim@Ras ovog iz Ikee
maheem Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: delta siti, nespresso, model essenza mini(samo kafa,nema pipu za mleko), 11990 dinarjev ja zadovoljan, nema nikakvog smeća, gospodski, a kafa kao u kafić to mi treba 2 4
Ras Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 @JumanjiTaj još čeka priliku da bude upotrebljen. Inače je Ikea svoju presu ofarbala u tirkiznu boju. Izgleda grozno i planiram drugaru poklon: https://www.ikea.com/rs/sr/p/upphetta-aparat-za-kafu-caj-staklo-tamnotirkizna-60481001/
Recommended Posts