Jump to content
IGNORED

Kafa

dig_chohano

Recommended Posts

Posted

Ne pijem kafu :sad:

Posted (edited)
22 minutes ago, nisam ja said:

uh, 60 soma. 

jedino da izađem na raskrsnicu svako jutro i prodam 50 kafa. 

Trideset sam platio.50% popust.Ne verujem da bih platio puno cifru.Plus kred.kartica pa na otplatu.

Edited by askeladden
  • +1 1
Posted
11 hours ago, nenad said:

evo ja cu. vrhunska kafa, vredi svake pare, uzni, neces pogresiti.

3 hours ago, beta kentauri said:

kupi i uživaj u kafi 

:fantom:

uzo, pijem

vrh je

• +1 1
Posted

Mi smo nabavili jedan aparat za kafu, u fazonu da imamo nesto za kafedzije kada nam dodju u posetu - prvenstveno za moje roditelje - i ispao je pun pogodak (pogotovo sto ga nismo platili :D ). Svi koji su pili tu kafu su bili jako zadovoljni. Lepo je sto su te filter kesice (zovu se "pads", vi se bolje u to razumete) u koje je spakovana kafa i bio-razgradive, i ima ih u vise varijanti kao i vise jacina.

Philips Senseo je serija, ovo je neka bas stara, verovatno od prvih :D Super je sto ima istovremeno i varijantu za dve solje (stavi se dublji taj neki gedzet u koji idu onda dve kesice), ne moraju da budu ove male vec i neke standardne.

Philips-Senseo-HD7810.jpg

Ovde kostaju oko 50 evra, nemam predstavu da li je to mnogo ili malo.

Posted
Mi smo nabavili jedan aparat za kafu, u fazonu da imamo nesto za kafedzije kada nam dodju u posetu - prvenstveno za moje roditelje - i ispao je pun pogodak (pogotovo sto ga nismo platili [emoji3] ). Svi koji su pili tu kafu su bili jako zadovoljni. Lepo je sto su te filter kesice (zovu se "pads", vi se bolje u to razumete) u koje je spakovana kafa i bio-razgradive, i ima ih u vise varijanti kao i vise jacina.

Philips Senseo je serija, ovo je neka bas stara, verovatno od prvih [emoji3] Super je sto ima istovremeno i varijantu za dve solje (stavi se dublji taj neki gedzet u koji idu onda dve kesice), ne moraju da budu ove male vec i neke standardne.

Philips-Senseo-HD7810.jpg
Ovde kostaju oko 50 evra, nemam predstavu da li je to mnogo ili malo.
"Cialde", ne nalazim dobar prevod. To su sasvim dobre kafe i budu 50% do duplo jeftinije pa čak i upakovane u monodoze što čuva aromu. Više se forsiraju ove hermetičke kapsule zbog te kremaste pene i mirisa koji naglo izbija kao neki italijanski šmek. Nestle je tu mnogo zaradio. Ukus se ne razlikuje baš mnogo ako se gleda isti nivo kafe i mašine, detalji su tu odlučujući (čitaj: reklama)

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• +1 1
Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

:fantom:

uzo, pijem

vrh je

ako ti ne smeta jaka kafa, uzmi napoli (crvena), bez konkurencije najbolja kafa trenutno. i da, imaju i drugi proizvodjaci kapsule, ali to ipak ne moze da se poredi.

• +1 2
Posted
40 minutes ago, nenad said:

ako ti ne smeta jaka kafa, uzmi napoli (crvena), bez konkurencije najbolja kafa trenutno. i da, imaju i drugi proizvodjaci kapsule, ali to ipak ne moze da se poredi.

I meni su Napoli kapsule omiljene, od 5-6 koje sam probao. Al kod mene su Napoli kapsule uvek braon :D tripujem da je jednom bila plava. 

Posted
2 minutes ago, maheem said:

I meni su Napoli kapsule omiljene, od 5-6 koje sam probao. Al kod mene su Napoli kapsule uvek braon :D tripujem da je jednom bila plava. 

ovde su vazda bile crvene, plava (bordo) je palermo, tj kazaar. 

Posted

fantom.gif

uzo, pijem
vrh je
Kako to samo tako -.-

Gde, sta, kako, koliko, fotka aparata, fotka kako se pusi solja...
Posted

delta siti, nespresso, model essenza mini(samo kafa,nema pipu za mleko), 11990 dinarjev

658-E4-B85-AC1-E-4374-B95-C-FDD6-B21723-

ja zadovoljan, nema nikakvog smeća, gospodski, a kafa kao u kafić

to mi treba

• +1 2
Posted

Ovu boju si uzeo? Super [emoji108]

• Hvala 1
Posted

Ja sam izabrala svog favorita i uskoro ce biti moj

be7fe6d28ddc47c238205b3cd947b943.jpg

I onda imam sva skocala za kafu, osim@Ras ovog iz Ikee :D

Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

delta siti, nespresso, model essenza mini(samo kafa,nema pipu za mleko), 11990 dinarjev

658-E4-B85-AC1-E-4374-B95-C-FDD6-B21723-

ja zadovoljan, nema nikakvog smeća, gospodski, a kafa kao u kafić

to mi treba

MrBeanMini-0.jpg.5d7e7618003e01ab0b3596139f1269dc.jpg

• +1 2
  • Haha 4