Jump to content
IGNORED

Kafa

dig_chohano

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, Frank Pembleton said:

Inače sećam se da mi je neki gastrenterolog ili tako neki doktor pričao da nema gore kombinacije za želudac od kafe i mleka zajedno...
E sad da li sam ga poslušao, to je druga stvar...

znam petra borovića koji je poprilično estradan lik, ali je i antivakser, tako da fuck him

Posted

Ako su talijani smislili znači da je dobro. Ladno mleko sjebava kafu, toplo je ok ko voli. A ima i ovih što ne mogu da piju kafu našte srca. 

Posted

znam petra borovića koji je poprilično estradan lik, ali je i antivakser, tako da fuck him

Ovaj sigurno nije bio antivakser, niti sam ikad čuo za njega...

... Shiit has hit the fan...

Posted
4 hours ago, darling said:

:D

ne ne, ovo je najobicnija kafa, zajebavala sam se s kajmakom, nego vidi kafetijeru s novim ventilom, drugaciji je, i pravi penu. ima i rupu na poklopcu. mislim da zelim ovaj model :)

Ima to već neko vreme, i taj novi ventil valjda dodaje dosta vazduha pa se napravi fin krem. Koristim već neko vreme. A već sto godina da svako jutro napravim kapućino onaj ručni za pravljenje pene.

Behokic-400-ml-Latte-Manuale-Ugello-In-A

Posted

U kojoj beše kafeteriji ima da se kupi moka aparat za kafu ? Kafetin ili kafeterija ili neki treći ? 

Posted
7 minutes ago, Lezilebovich said:

U kojoj beše kafeteriji ima da se kupi moka aparat za kafu ? Kafetin ili kafeterija ili neki treći ? 

kofein

nekidan je u koin kazi bialeti bio bas povoljan

Posted (edited)
44 minutes ago, Tresko said:

Ima to već neko vreme, i taj novi ventil valjda dodaje dosta vazduha pa se napravi fin krem. Koristim već neko vreme. A već sto godina da svako jutro napravim kapućino onaj ručni za pravljenje pene.

jesi primetio razliku? citam rivjuz, neki tvrde da je ista, neki da ja jaca kafa. 

kafa uvek moze s maslacem, orasima, cokoladom. moze i kafa sa sirom, tiramisu. obozavam kolace s kafom. 

Edited by darling
Posted
kofein
nekidan je u koin kazi bialeti bio bas povoljan
Da i tamo ima i dihtung[emoji769] i rešetku, ali mislim da nema ovi novi sa penopravljačem...

Posted
Just now, Frank Pembleton said:

Da i tamo ima i dihtungemoji769.png i rešetku, ali mislim da nema ovi novi sa penopravljačem...

e, ne znam pjenopravljace, ja sam oldskul.

Posted
48 minutes ago, darling said:

jesi primetio razliku? citam rivjuz, neki tvrde da je ista, neki da ja jaca kafa. 

kafa uvek moze s maslacem, orasima, cokoladom. moze i kafa sa sirom, tiramisu. obozavam kolace s kafom. 

Ista, ista, samo ima dobru penu.

Posted

Jebo ja sebe. Noćom obično kuvam čaj u perkolatoru™. 

Bude to zeleni. Sinoć ga nisam imo nego turio nanu. I to tako abjuzovano prenoćilo. 

Sad skuvo kafu. Sa sve mentolom. Još kombinujem 2 kave. Ova ikeina je jaka ko smrt te moram da je krstim nekom kupovnom bonito što sam isto nekim nesrećnim slučajem kupio. 

Poslednji put sam bio ovako zgađen kad sam dobio onu šatro arapsku kafu sa kardamomom il tako nekim parfimom. 

Posted

To mora da je bilo gadno kao ono što piju u Milanu kao fenseraj kafa sa ginsengom.

Posted
8 hours ago, nisam ja said:

A ima i ovih što ne mogu da piju kafu našte srca. 

Sono io. Mislio sam da ste vi što srčete kafu i cigaretu čim otvorite oči u manjini.

Posted

danas u kafani su mi greskom dali kafu s mlijekom. i srknem. i zgadi mi se zivot. kako ljudi tolerisu ukravljenje kafe uopste?

Posted

Ovde de ja pijem lik ne sluzi i jos se nadrka kad neko naruci s ladnim mlekom. Par ljudi vise nece da se vide sa mnom na tom mestu zbog ne stavljanja ladnog mleka :lol: