Jump to content
IGNORED

google chrome i ostali google proizvodi

Grunf

Recommended Posts

• 9 months later...
Posted

Ima li ko kakvu adresu u google da im javim da poprave slovnu grešku u Chrome?

Posted

Isproban prvi. Onaj "forum" isto slabo funkcionalan.

Posted

Daj im malo vremena ako si tek nedavno poslao, takve greške nemaju visok prioritet ako nije na naslovnoj strani ili tako nešto.

Posted

Ja bih im dala jedno mjesec. imaju sigurno i milion drugih stvari koje treba da se urade.

• 7 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Promenili izgled ceta u gmailu, bezjaci. Sad izgleda kao poruke na telefonu ili cet na fejzbuku. Ali ima kul opcija da svojerucno nacrtas poruku (kao paint) i posaljes. Smajlici su uzasni though :D

Posted

a? gde? ad kako?misliš ubacili hangout? to još pre godinu dana bilo

Posted

Da, sad pise hangouts, to je to valjda, ali meni tek danas promenili. Doduse ja nemam google+, izbegavam ga uspesno sve ove godine, mozda zbog toga tek danas promena. Ili im je to neki tempo, ne menjaju svima istovremeno.

Posted

Nikako ne uspevam da pokrenem seriju Blacklist koju hocu da gledam,instalirao sam Javu,i Mozzilu,posto nece na Chromu da mi radi iako sam ukljucio sve sto su trazili,ne znam u cemu je problem.

Posted

kakve veze ima hrom sa serijom, leba ti?

100% si skinuo neko đubre, te lepo idi na kat.cr i daunlouduj pravu stvar

Posted

Da, sad pise hangouts, to je to valjda, ali meni tek danas promenili. Doduse ja nemam google+, izbegavam ga uspesno sve ove godine, mozda zbog toga tek danas promena. Ili im je to neki tempo, ne menjaju svima istovremeno.

Mislim da su nudili svima hangouts odavno kao zamenu ga gtalk, ali verovatno si nekad kliknuo "ne hvala", isto kao i ja - odjednom mi se pojavio hangouts pre neki dan. Sreća pa ima "revert to old chat" dugme kad klikneš na svoje ime u tom prozoru.

Posted

Nikako ne uspevam da pokrenem seriju Blacklist koju hocu da gledam,instalirao sam Javu,i Mozzilu,posto nece na Chromu da mi radi iako sam ukljucio sve sto su trazili,ne znam u cemu je problem.

Ako hoćeš da gledaš online na nekom od sajtova, samo klip postavljen za gledanje proširi ga ceo monitor, pa onda pusti.

Verovatno si instalirao gomilu sranja pokušavajući da pustiš, pa prvo to počisti.