Tale Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Ima li ko kakvu adresu u google da im javim da poprave slovnu grešku u Chrome?
djili Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Ima li ko kakvu adresu u google da im javim da poprave slovnu grešku u Chrome? Ovako možda: https://www.google.com/tools/feedback/intl/en/ Ili ovako https://productforums.google.com/forum/#!categories/chrome/give-feature-feedback-and-suggestions
Tale Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Isproban prvi. Onaj "forum" isto slabo funkcionalan.
djili Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Daj im malo vremena ako si tek nedavno poslao, takve greške nemaju visok prioritet ako nije na naslovnoj strani ili tako nešto.
djili Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Ja bih im dala jedno mjesec. imaju sigurno i milion drugih stvari koje treba da se urade.
Dionysos Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 мени ово кул ствар https://chrome.google.com/webstore/detail/google-tone/nnckehldicaciogcbchegobnafnjkcne
Sludge Factory Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Promenili izgled ceta u gmailu, bezjaci. Sad izgleda kao poruke na telefonu ili cet na fejzbuku. Ali ima kul opcija da svojerucno nacrtas poruku (kao paint) i posaljes. Smajlici su uzasni though :D
renne Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 a? gde? ad kako?misliš ubacili hangout? to još pre godinu dana bilo
Sludge Factory Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Da, sad pise hangouts, to je to valjda, ali meni tek danas promenili. Doduse ja nemam google+, izbegavam ga uspesno sve ove godine, mozda zbog toga tek danas promena. Ili im je to neki tempo, ne menjaju svima istovremeno.
Bogotac Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Nikako ne uspevam da pokrenem seriju Blacklist koju hocu da gledam,instalirao sam Javu,i Mozzilu,posto nece na Chromu da mi radi iako sam ukljucio sve sto su trazili,ne znam u cemu je problem.
boshoku Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 kakve veze ima hrom sa serijom, leba ti? 100% si skinuo neko đubre, te lepo idi na kat.cr i daunlouduj pravu stvar
Weenie Pooh Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Da, sad pise hangouts, to je to valjda, ali meni tek danas promenili. Doduse ja nemam google+, izbegavam ga uspesno sve ove godine, mozda zbog toga tek danas promena. Ili im je to neki tempo, ne menjaju svima istovremeno. Mislim da su nudili svima hangouts odavno kao zamenu ga gtalk, ali verovatno si nekad kliknuo "ne hvala", isto kao i ja - odjednom mi se pojavio hangouts pre neki dan. Sreća pa ima "revert to old chat" dugme kad klikneš na svoje ime u tom prozoru.
svashtabezneshto Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Nikako ne uspevam da pokrenem seriju Blacklist koju hocu da gledam,instalirao sam Javu,i Mozzilu,posto nece na Chromu da mi radi iako sam ukljucio sve sto su trazili,ne znam u cemu je problem. Ako hoćeš da gledaš online na nekom od sajtova, samo klip postavljen za gledanje proširi ga ceo monitor, pa onda pusti. Verovatno si instalirao gomilu sranja pokušavajući da pustiš, pa prvo to počisti.
Recommended Posts