Klara Posted January 3 Posted January 3 Ja da sam htela da instaliram aplikaciju, ne bih pitala na temi ono što me je zanimalo. Ništa, pozvaću ih da vidim kako stoje stvari sa kartom za minibus. Mislim da nije pametno ići taksijem, deru.
Mindaugas Žukauskas Posted January 4 Posted January 4 Trebali bi mi low cost letovi za Nurnberg, Nemačka. Neke preporuke za guglanje?
Shan Jan Posted January 4 Posted January 4 Ja idem na google direkt pa na data grid da vidim kad je najjeftinije, lista i Wizz i Rayan: https://www.google.com/travel/flights?sa=X&sca_esv=595594448&rlz=1C1GCEA_enUS1072RS1075&biw=1536&bih=715&source=flun&uitype=cuAA&hl=en&gl=uk&curr=GBP&tfs=CAEQAhooEgoyMDI0LTAxLTE5agwIAhIIL20vMGZoemZyDAgCEggvbS8wNWJrZhooEgoyMDI0LTAxLTIxagwIAhIIL20vMDVia2ZyDAgCEggvbS8wZmh6ZnpoQ2pSSVVIZE1UVFZDTWw5M1JEaEJRM1poT0VGQ1J5MHRMUzB0TFMwdExTMTNaWEF5TlVGQlFVRkJSMWRYV2xNNFNEUk5RVmRCRWdOalRFZ2FDZ2pNYkJBQ0dnTkhRbEE0TUhEamlRRT0%3D Osim ako ne ciljas neki blizu manji aerodrom od koga ces da se klackas necim do grada. 1 1
Mindaugas Žukauskas Posted January 4 Posted January 4 Thanks, verovatno ću ganjati ovaj Memingem, pošto WizzAir leti direktno iz Beograda za tamo
Ros Posted January 4 Posted January 4 43 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Thanks, verovatno ću ganjati ovaj Memingem, pošto WizzAir leti direktno iz Beograda za tamo racunaj da ti od memingena do nirnberga treba oko 3 sata 1
msv Posted January 15 Posted January 15 On 3. 1. 2024. at 19:20, Klara said: Jel beše minibus A1 ide do aerodroma, a polazi sa glavne autobuske? Jel se za njega rezerviše karta? Stanica je pored NBS na Slaviji. Karta se uzima licu mesta, 400 din. 1
Milosh76 Posted January 18 Posted January 18 (edited) Letim Wizzom iz BG za Barsu sledeceg petka. Na sajtu wizzaira probam da se chekiram, pise da nije moguce, a u vrhu mi je izasao link da treba da se cekiram. Odradim ja cekiranje preko mobilne aplikacije, sve prodje kako treba, a na sajtu wizzaira i dalje stoji da chekiranje nije moguce. @jms_uk postoji li neko razumno objasnjenje? Edited January 18 by Milosh76
Shan Jan Posted January 18 Posted January 18 Jel imas pravo na early check-in? Znam da su nama trazili da se to doplati pa smo morali da cekamo 24h pred let da se checkinujemo. 1 1
Sandradjer Posted January 18 Posted January 18 23 minutes ago, Shan Jan said: Jel imas pravo na early check-in? Znam da su nama trazili da se to doplati pa smo morali da cekamo 24h pred let da se checkinujemo. Imaju neke pakete, ali ne znam sta je ukljuceno. Ako imas samo osnovnu kartu 24h pre leta otvaraju check-in. Znam da ako kupis sedista mozes i ranije 1 1
Milosh76 Posted January 18 Posted January 18 (edited) Imam wizz priority mislim da mogu da se chekiram ranije od 24h A i drug clan sam Wizz kluba... Edited January 18 by Milosh76 1
Sandradjer Posted January 18 Posted January 18 8 minutes ago, Milosh76 said: Imam wizz priority mislim da mogu da se chekiram ranije od 24h A i drug clan sam Wizz kluba... Drugovi clanovi imaju popust oko 10 evrica na svaku kartu. Taj priority omogucava verovatno ranije cekiranje (nisam koristila). Stipsa sam za to
jms_uk Posted January 18 Posted January 18 1 hour ago, Milosh76 said: Letim Wizzom iz BG za Barsu sledeceg petka. Na sajtu wizzaira probam da se chekiram, pise da nije moguce, a u vrhu mi je izasao link da treba da se cekiram. Odradim ja cekiranje preko mobilne aplikacije, sve prodje kako treba, a na sajtu wizzaira i dalje stoji da chekiranje nije moguce. @jms_uk postoji li neko razumno objasnjenje? Nisi jedini Resenje je izgleda da se cekiras u aplikaciji, i sacuvas baording pass. 1
msv Posted January 18 Posted January 18 1 hour ago, Sandradjer said: Drugovi clanovi imaju popust oko 10 evrica na svaku kartu. Taj priority omogucava verovatno ranije cekiranje (nisam koristila). Stipsa sam za to Priority je dobra opcija, uključuje manji kofer a jeftiniji je od paketa sa čekiranim prtljagom. 1
Recommended Posts