notenoughreasonsforclaire Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 (edited) 12 hours ago, banecare1 said: prvi put cujem da se stjuart obraca sa "ladies, gentleman and children". Azerbaijan Airlines Kapetan se skoro i preko Air Srbije obratio putnicima sa: "Dame i gospodo, i draga deecooo...", i to nekim polušaljivim glasom... Edited June 7, 2023 by notenoughreasonsforclaire
I*m with the pilots Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 7 hours ago, banecare1 said: dobar im je aerodrom. nov i kompaktan. naravno, mnogo rusa koji lete tranzitom dalje Od.ovog patosa može da se rikne 2
napadaj Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 8 hours ago, banecare1 said: prolazio bi svaki dan detaljni security check na bakinskom aerodromu Nemoj da manijačiš i da kačiš slike žena ovako, pobogu. 1
banecare1 Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 4 minutes ago, I*m with the pilots said: Od.ovog patosa može da se rikne ima leka kod brace turaka
banecare1 Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 3 minutes ago, napadaj said: Nemoj da manijačiš i da kačiš slike žena ovako, pobogu. ti ovo ozbiljno pises?
napadaj Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 (edited) Da. Slikaš nepoznate žene na aerodromu i kačiš na internet, kao da radiš u Mondu sa onim likovima koji iz žbunja slikaju devojke na Adi. Edited June 7, 2023 by napadaj 1
banecare1 Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 jes vala, svakakvih idiota i oerverznjaka ima online. ajde sada me zaobidji i koristi report dugme ako ti nesto nije po meri
napadaj Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Jedino što je bednije od slikanja žena iz žbunja i stubova je tužakanje, tako da ne moraš da brineš za report.
banecare1 Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 ne bi da ulazim u diskusiju sa tobom. rekao si sta si imao i ok. ja nemam problem sa tim
maheem Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 Iz meseca u mesec avio karta postaje sve skuplja. Povratna za moju sledecu turu (Beg-Cph-Beg) je 440e?! Jel to neki opšti trend ili samo kod AirSerbia?
Mel Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 Just now, maheem said: Iz meseca u mesec avio karta postaje sve skuplja. Povratna za moju sledecu turu (Beg-Cph-Beg) je 440e?! Jel to neki opšti trend ili samo kod AirSerbia? Koliko si daleko od Cph? Ne znam za trendove, moja karta krajem prosle godine bila je tachno 300 evra.
maheem Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 2 minutes ago, Mel said: Koliko si daleko od Cph? Ne znam za trendove, moja karta krajem prosle godine bila je tachno 300 evra. Pre korone je bila ispod 300, onda neko vreme oko 300, da bi poslednjih meseci konstantno rasla do ove cifre sada. Kako mislis koliko sam daleko od Cph? 1600km vazdusnom linijom A u Danskoj sam 100km avtoputem. 1
Mel Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 8 minutes ago, maheem said: Pre korone je bila ispod 300, onda neko vreme oko 300, da bi poslednjih meseci konstantno rasla do ove cifre sada. Kako mislis koliko sam daleko od Cph? 1600km vazdusnom linijom A u Danskoj sam 100km avtoputem. Ma samo bezveze pitam koliko si udaljen od Kopenhagena kad si u Danskoj... Ja sam bila na jedan dan i nisam ni videla Kopenhagen, deluje da bi bilo lepo otici na produzeni vikend nekad. Mada ne znam bas za 500 evra kartu
tangodelta Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 59 minutes ago, maheem said: Iz meseca u mesec avio karta postaje sve skuplja. Povratna za moju sledecu turu (Beg-Cph-Beg) je 440e?! Jel to neki opšti trend ili samo kod AirSerbia? Wizz leti od jula CPH-BEG, ima u avgustu npr. gomila karata (od) 90ak eura.
maheem Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 47 minutes ago, Mel said: Ma samo bezveze pitam koliko si udaljen od Kopenhagena kad si u Danskoj... Ja sam bila na jedan dan i nisam ni videla Kopenhagen, deluje da bi bilo lepo otici na produzeni vikend nekad. Mada ne znam bas za 500 evra kartu 9 minutes ago, tangodelta said: Wizz leti od jula CPH-BEG, ima u avgustu npr. gomila karata (od) 90ak eura. To sam baš hteo da napišem. @Mel Samo nemoj piti i jesti po kafićima 1
Recommended Posts