radisa Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 1 minute ago, Frank Pembleton said: Ja mogu i duže, ali sa ženom je problem ....shiit has hit the fan. Ja imam i ćerku, koja još putuje sa nama... :(
gospa buba Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 u mali kofer mogu da spakujem sve što mi treba za nedelju dana bez problema. mali kofer je u stvari malo veca torba za na rame, zove se 'torba za zagreb'. bude i laptop u njoj sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Popular Post ToniAdams Posted July 11, 2022 Popular Post Posted July 11, 2022 ljudi, stigao je, hvala svima! mislim da je sve na mestu, iz nekog razloga je ruckica rajfeslusa pokidana. moguce da sam malo vise izdramio, ali sve je toliko suludo od pocetka delovalo. 11
bags Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 Meni je ostao kofer na pisti. Cak sam ga video iz aviona ali nisam bio siguran. I to na najkrecem letu minhen-bec. 4
zorglub Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Nemački aerodromi gomilaju kofere, nema ko da ih isporuči putnicima
dragance Posted July 14, 2022 Posted July 14, 2022 1 hour ago, zorglub said: @jms_ukIz kog razloga? Zato sto nemaju dovoljno ljudstva i nema ko da hendluje, a broj letova je veci nego sto im trenutni ljudski kapaciteti dopustaju. Ja sam imao srecu sto sam leteo za NZ dan kasnije nego kad je na hiljade kofera ostavljeno od svih letova, jer su bas bili knap sa ljudstvom. Otpustili su dosta radnika tokom pandemije, a ljudi sada nasli bolje poslove (veca plata, bolji sati i manji stres) i sto sada da se zajebavaju. Nema vise EU stranaca da im rade, itd. 1 1
zorglub Posted July 14, 2022 Posted July 14, 2022 Sve mi je to jasno, ali kako je moguće da uopšte čekiraš kofer bez namere da ga ukrcaš? Jel' jednostavno prećute, šta?
Kenji Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 Kako ja zamišljam letenje po meri čoveka. Na aerodromu ostaje carina i te sekjuriti provere a onda lepo ajd na peron gde ti je avion i pre nego uđeš (sa piste naravno) staviš prtljag na eskalator kondukter izmeri naplati a ovaj drugi ga već čeka gore i slaže u bunkeru. Ti isti kondukteri lete jer nema stjuardesa. To je ukinuto. Nema da se jede ako letiš ispod 6 sati. Posada ima 5 ljudi svi lepo plaćeni jer su aerodromski troškovi minimalni. (Gorivo slotovi i kontrola leta) Pa se ti žali Radetu što flight entertainment nema ništa drugo osim maratonaca. Oko aerodroma pljeska 200 a 2u1 100 dinara i aj u k.. 3
Ros Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 kojim busom se dolazi sa nikole tesle do voza "soko" za novi sad?
jms_uk Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 15 minutes ago, Ros said: kojim busom se dolazi sa nikole tesle do voza "soko" za novi sad? Busom zvani taxi. 1
Ros Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 nesto sam citao o nekom busu 72 iexpress bus A1. ic ne valja?
x500 Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 7 minutes ago, Ros said: nesto sam citao o nekom busu 72 iexpress bus A1. ic ne valja? Valja, valja - u Surcinu se valja.
Recommended Posts