July 25, 20195 yr umotaj u puckavi najlon pa u odeću i stavi u sredinu kofera. ako može air džamahirijama za kenguriju može i čarterom za grčku.
July 25, 20195 yr e, to, beta! bravo! kupiću ekstra puckavog najlona za igranje. nije mi palo na pamet. ok, ide domaća. smatram se nagovorenom.
July 25, 20195 yr 1 hour ago, Frau Gabrijela said: e, to, beta! bravo! kupiću ekstra puckavog najlona za igranje. nije mi palo na pamet. ok, ide domaća. smatram se nagovorenom. ja cesto nosim staklenke rakije i najsigurniji mi je ovaj vid pakovanja - kupis veliku plasticnu flasu kisele (dvolitra), popijes vodu, prepolovis flasu, ubacis par kesica/puckalo/novine na dno, ubacis staklenu flasu u tu donju polovinu i onda lepo okolo naguras sto vise puckala da flasa bude zasticena. isto uradis s gornjom polovinom, naubacujes novina, kesa i/ili puckala u slobodan prostor tako da je flasa zasticena. zatim sto blize sastavis te polovine (verovatno nece moci skroz al skoro) i izdasno oblepis sirokom lepljivom trakom za pakovanje. ubacis u sredinu kofera medju stvari (za svaki slucaj) i to je to. nikad mi nije pukla flasa kad sam je tako pakovao a desavalo mi se par puta da umotam u puckalo i garderobu pa najebem. a kad se tako nesto desi, nema druge nego novi kofer, nema sanse da se resis smrada godinama.
July 25, 20195 yr A čemu sva ta akrobacija ? Moja familija nosi rakiju masovno za Kanadu u plastičnim flašama. Kupi se recimo knjaz kisela, ta plastika je solidna, nikako u prolom, ta plastika je krš. Ed. Izvinjavam se, nisam videla da treba za poklon da se nosi. Ed 2 Al opet, mislim da bi prošlo 1,5 l u plastici umesto 1 l u staklu Edited July 25, 20195 yr by dùda
July 25, 20195 yr Ja non stop nosim par flajki vina sa putovanja i uvek ih samo umotam u odecu a onda ususkam u ostalo. Nisam do sada imao problema
July 26, 20195 yr ko ide iz usa za cro ili crnu goru, american airlines ima direktan let iz filadelfije za dubrovnik i 9.5h je let. odlicno sve bilo za divno cudo osim sto nema televizije nego na plafonu visi
July 26, 20195 yr Domacu zalihu radze ne nosim nikom stoji u staklenim balonima. Za poklon je kupujem u tim zemljama uglavnom je ima sad svugde, Rakia bar u vise zemalja.
July 26, 20195 yr odlicno sve bilo za divno cudo osim sto nema televizije nego na plafonu visiTo su stari B767 koji su pripadali US Airways-u i nisu dobili nove kabine. Sent from my iTelephone using Tapatalk
July 31, 20195 yr prijavljujem da je rakija uspešno transportovana. krajnji korisnici zadovoljni. hvala svima
August 2, 20195 yr Ako iznajmim automobil u Ajnhovenu, da li smem da ga vozim bilo gde u EU ili moram da platim dodatno?
August 2, 20195 yr Obicno pitaju u rent-a-car agenciji da li izlazis iz zemlje, nisam nikad to radio, ali verovatno da bi ucjerdali jos koji dinar, mozda i zbog vinjeta.
August 18, 20195 yr stanje na cekiranju za HK 75 minuta do poletanja iz pekinga ne znam zasto je bilo prazno jer sedim u punom avionu