beta Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 umotaj u puckavi najlon pa u odeću i stavi u sredinu kofera. ako može air džamahirijama za kenguriju može i čarterom za grčku.
Frau Gabrijela Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 e, to, beta! bravo! kupiću ekstra puckavog najlona za igranje. nije mi palo na pamet. ok, ide domaća. smatram se nagovorenom.
beta Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 obavezno obmotaj čep providnom folijom i stavi glumicu.
adam Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 1 hour ago, Frau Gabrijela said: e, to, beta! bravo! kupiću ekstra puckavog najlona za igranje. nije mi palo na pamet. ok, ide domaća. smatram se nagovorenom. ja cesto nosim staklenke rakije i najsigurniji mi je ovaj vid pakovanja - kupis veliku plasticnu flasu kisele (dvolitra), popijes vodu, prepolovis flasu, ubacis par kesica/puckalo/novine na dno, ubacis staklenu flasu u tu donju polovinu i onda lepo okolo naguras sto vise puckala da flasa bude zasticena. isto uradis s gornjom polovinom, naubacujes novina, kesa i/ili puckala u slobodan prostor tako da je flasa zasticena. zatim sto blize sastavis te polovine (verovatno nece moci skroz al skoro) i izdasno oblepis sirokom lepljivom trakom za pakovanje. ubacis u sredinu kofera medju stvari (za svaki slucaj) i to je to. nikad mi nije pukla flasa kad sam je tako pakovao a desavalo mi se par puta da umotam u puckalo i garderobu pa najebem. a kad se tako nesto desi, nema druge nego novi kofer, nema sanse da se resis smrada godinama.
duda Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 (edited) A čemu sva ta akrobacija ? Moja familija nosi rakiju masovno za Kanadu u plastičnim flašama. Kupi se recimo knjaz kisela, ta plastika je solidna, nikako u prolom, ta plastika je krš. Ed. Izvinjavam se, nisam videla da treba za poklon da se nosi. Ed 2 Al opet, mislim da bi prošlo 1,5 l u plastici umesto 1 l u staklu Edited July 25, 2019 by dùda
Shan Jan Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 Ja non stop nosim par flajki vina sa putovanja i uvek ih samo umotam u odecu a onda ususkam u ostalo. Nisam do sada imao problema
3opge Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 nista gore nego kad ti u koferu puknu flasa s rakijom i tegla sa ajvarom.
mustang Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 ko ide iz usa za cro ili crnu goru, american airlines ima direktan let iz filadelfije za dubrovnik i 9.5h je let. odlicno sve bilo za divno cudo osim sto nema televizije nego na plafonu visi
fonTelefon Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Domacu zalihu radze ne nosim nikom stoji u staklenim balonima. Za poklon je kupujem u tim zemljama uglavnom je ima sad svugde, Rakia bar u vise zemalja.
jms_uk Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 odlicno sve bilo za divno cudo osim sto nema televizije nego na plafonu visiTo su stari B767 koji su pripadali US Airways-u i nisu dobili nove kabine. Sent from my iTelephone using Tapatalk
Frau Gabrijela Posted July 31, 2019 Posted July 31, 2019 prijavljujem da je rakija uspešno transportovana. krajnji korisnici zadovoljni. hvala svima
Milosh76 Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Ako iznajmim automobil u Ajnhovenu, da li smem da ga vozim bilo gde u EU ili moram da platim dodatno?
goofs Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Obicno pitaju u rent-a-car agenciji da li izlazis iz zemlje, nisam nikad to radio, ali verovatno da bi ucjerdali jos koji dinar, mozda i zbog vinjeta.
banecare1 Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 stanje na cekiranju za HK 75 minuta do poletanja iz pekinga ne znam zasto je bilo prazno jer sedim u punom avionu
Recommended Posts