hazard Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 2 hours ago, Host said: Ti si brt Svabo iz nehata. Čuj Kupio čaj, pa posle kiselu, i onda vidim da ima i Lipton gazirani ice tea...eto mogao sam uštedeti, uzeti 2 u 1! To je Švabo izmislio, da ušpara, daleko sam ja od toga
Frank Pembleton Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Nego, kad sam već tu, jel' ima nako iskustva sa ovim parkinzima na dan oko BG aerodroma?Kasno videh ali evo... 4 iskustva prijatelja i rođaka sasvim ok, ako ti cifra igra, sve ostalo sasvim ok...shiit has hit the fan...
radisa Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Jbg, bio, koristio, sve bilo ok... Dobra je to stvar za 400din dnevno, auto te ceka na aerodromu(ili te odbace do auta koji je 500 metara od aerodroma)... Ne mucis se sa taksijem ili ne mucis prijatelje da te voze...
Frank Pembleton Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Jbg, bio, koristio, sve bilo ok... Dobra je to stvar za 400din dnevno, auto te ceka na aerodromu(ili te odbace do auta koji je 500 metara od aerodroma)... Ne mucis se sa taksijem ili ne mucis prijatelje da te voze...Ima ih koji omogućavaju i pristup web kameri gde vidiš svoja kola... ...shiit has hit the fan...
Hamlet Strašni Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 Жена и ћерка следећег петка иду за Варну преко Истанбула. Слећу по локалном времену у Истанбул у 23:05 а онда у 1:55 лете за Варну. Има ли неких типс енд трикс шта да раде за то време? Да ли је безбедан аеродром ноћу да се мотају по њему? Где има да се купи вотка у фри шопу етц
beta Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 (edited) @Hamlet Strašnikoliko se sećam bezbedan je. išla dva puta preko njega, jednom čekala kasno noćni let za damask. nisam imala problema. niko me nije ni pogledao. kratko je vreme između letova da bilo šta rade sem da zveraju po radnjama dok idu prema svom gejtu. Edited June 29, 2019 by beta kentauri
Redoran Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 Brate Hamlete, presedaće na novom aerodromu. Kada prođu kroz transfer kontrolu mogu da biraju gde će da se motaju i troše pare a bezbednost je stopostotna. LED ekrani sa reklamama ima oči da im izbiju i biće duty free ponude na sve strane. Ovo sve pod uslovom da ih prevozi Turkish preko IST a ne Pegasus preko SAW. Po vremenu sletanja rekao bih da je Turkish TK1084 koji poleće iz Beograda u 20:20. Samo jedna napomena: terminal je nepojmljivo ogroman pa zavisno od toga gde je gejt za Varnu može da im zatreba šetnja od 20-ak minuta. Samo neka uzmu to u računicu i najkasnije u 1:10 polako krenu prema gejtu.
Hamlet Strašni Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 Hvala, hvala drugari. Jeste, novi je aerodrom.
jms_uk Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 pogodi gradGledano s mobilnog, Chicago?Sent from my iTelephone using Tapatalk
mustang Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 (edited) e nije cikago je mnogo veci a i lepsi iz daljine... evo male pomoci Edited July 23, 2019 by mustang
jms_uk Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 Nije sto sam mislio, SD. Sent from my iTelephone using Tapatalk
Frau Gabrijela Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 ima li svrhe da nosim flašu domaće rakije, bez deklaracije, čarter letom za grčku? biće u koferu koji predajem, naravno. ne znam koliko su rigorozni na tim linijama. umotaću u sve što imam u koferu i nadati se da se neće razbiti. treba mi za poklon, pa još vagam da li da nosim ovu domaću, proverenu, ili da kupim na aerodromu neku koja je lepo upakovana, ali pojma nemam kakva je. šta mi predlažete? hvala.
mlatko Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 posalji uzorak minimum 5 deci pa da vagamo [emoji38]Ne verujem da ce neko da pravi problem ako je dobro zapakovana... Na aerodromu ima lepih po (ne)pristupacnoj ceni, a zavisi i kome je poklon... Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Recommended Posts