jms_uk Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 To je onda za respect. Sent from my iPhone using Tapatalk
pbg12345 Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 sta le je hteo/htela ovaj gore sto se vozio po aerodromu kolima? :O
jms_uk Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 sta le je hteo/htela ovaj gore sto se vozio po aerodromu kolima? :O Odogovor u danasnjim novinama :) Sent from my iPhone using Tapatalk
banecare1 Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 evo jedna modnica iz aerodroma slavnog grada Zhengzhou u spoileru catwalk gif :D u ponedeljak sam po provi put zakasnio na let. da sam lumpovao prethodnu noc ne bi mi bilo krivo, zakasnili smo na najgluplji moguci nacin. stigli na vreme na aerodrom, sedeli pili kafu i kada smo trebali proci 30ak metara do gejta ja sam imao poziv, a dve koleginice saputnice su pile lekove i drndale mobilni. niko nije rekao da krenemo i dodjosmo na gejt koji je bio pust 13min pred poletanje. kroz prozor smo propratili vozilo sa nasim torbama. propustili smo avion iz pekinga za lanzhou. to je provincija gansu, istorijska zapadna kapija i pocetak kineskog zida, tamo gde se susrecu gobi pustinja i planinski masivi. posto je klijent nova vel'ka fabrika i prva poseta, morali smo nekako doleteti i biti spremni za sastanak sledeceg jutra. karte za direktan let su bile rasprodate, tako da smo morali leteti preko grada zhengzhou sa transefom oko 4 sata. iako smo imali 4 sata na raspolaganju, uleteli smo u avion u poslednjem momentu jer smo blejali u kaficu. poslao sam koleginicu da proveri kada krece boarding i vratila se sa infomacijom "za 20 min". mi smo klaj-klaj i krenuli prema gejtu nakon 20ak minuta. setkajuci se po aerodromu primetili smo sluzbenika koji nas je panicno pozivao da pozurimo jer su svi putnici u avionu i cekamo se samo mi. na kraju smo ipak stigli na odrediste oko 2am. plan je bio stici u 3pm. nije bas on topic, jpg i gif (spoiler 15mb) sa fragmentom puta ka aerodromu lanzhou
jms_uk Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 a inače mogu reći sve super za oba leta, preporučujem Finnair preko Helsinkija Dosta je dobro istim putem da se na duzem letu ide sa JAL-om (Japanese AirLines). Sent from my iPhone using Tapatalk
Azdaja Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Sve pohvale za JAL :) (slab sam na sve vezano za Japan)
jms_uk Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Krajnji bilans za 2016: 87 segments142182 miles / 228820 kilometers13 days 3:20 Prvi [i drugi] put preleteo International Date Line, tokom dva putovanja oko planete, jednom na istok, jednom na zapad. Leteo najsevernije do sada [bodø, u Norveskoj], bio u cetiri nove zemlje, sleteo na 20 novih aerodroma i probao 10 novih avio kompanija. Prvi put leteo u privatnom biznis jet avionu. Sve u svemu, nije bilo losa godina - videcemo sta ce 2017. doneti. http://www.openflights.org/user/jms_uk
vladavsnarod Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Kako te ne mrzi? :) Svaka cast, nego koje su te cetiri nove zemlje?
Đipalo Junuz Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Đejmse, koliko ti vremena treba da popuniš pasoš? Ili ih zamoliš ponekad da ti ne lupe pečat?
Delija67 Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 ladno sam bio na nekim aerodromima na kojim jms nije bio
mustang Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 ladno sam bio na nekim aerodromima na kojim jms nije bio uspeo si u zivotu :) jms ispunjava svoj san i svaka mu cast. lepo je videti kada covek uspe da (u)radi ono sto voli :) meni ni najveci lounge ni krevet od pet fita u avionu ne bi pomogli da se bolje osecam...valjda mi se smucilo vise sav taj suv vazduh i dosadno letenje (osim poletanja i sletanja, to bas volim)
jms_uk Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 ladno sam bio na nekim aerodromima na kojim jms nije bio Gledas ukupnu mapu ili samo ovu za 2016? ;) Salim se, naravno da ima puno njih na kojima nisam bio.
jms_uk Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 koje su te cetiri nove zemlje? Azerbejdzan, Vijetnam, Indonezija i Nepal.
Delija67 Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Gledas ukupnu mapu ili samo ovu za 2016? ;) Salim se, naravno da ima puno njih na kojima nisam bio. Ukupnu. Ovako na prvi pogled imam CUN, MUB, BBK, VKO, TIV, TGD, TSR, VLC, NYO, AYT. Afrika, Sibir i Srednja Amerika deluju malo zapostavljeno na mapi.
Recommended Posts