nesha taxista Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Priča se da su Indijanci nekad vozove zvali gvozdenim konjima. E sad da li je to istina ili samo kaubojska propaganda ne znam, ali u svakom slučaju gazda ovog šljaštećeg bajka je svoj nazvao upravo tako. A be bi ga se postideli ni oni veseljaci iz Orange county . ja.
Razzmatazz Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Ova iron cross imitacija migavaca je tako gej...
braca Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 pazario pre par dana ovo (ZRX 1100) : 1999. god, 51000 km, jbg nisam ni ja tako mlad niti ocuvan, fino mi stoji.. :)inace makina je raketa na 2 tockasahranio ovu masinicu preksinoc, a tek presao 60000 km... pocistio me tip na autoputu, klizali masina i ja svako na svoju stranu par stotina metara, ona se zakucala u jedan auto ispred... ostali dugmici...ionako ide zima, pazaricemo nesto novo na prolece...
Pontijak Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 :o auh! ma samo da si sacuvao zivu glavu. srecno u izboru novog motora i da nemas vise takvih nezgoda u voznji :)
braca Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 (edited) Probao bas ovo pre neki dan, ide mnooogo dobro :Sad pregovaram sa prodavcem, pa ako se dogovorimo... Jeste da nije bas sezona, ali je cena veoma povoljna u odnosu na motor (skoro nov, 10/2008, 4500km)P.S. U medjuvremenu skinut oglas (dogovorili smo se :))radi se o ovoj lepotici :HONDA CB1000 R ABS Edited November 4, 2009 by braca
nesha taxista Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 I prošlo tako skoro 2 meseca, šta bi od dogovora?
Boycie Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Malo pravno pitanje, sa DE vozačkom dozvolom B kategorije, šta se može voziti od dvociklaša u srbiji? (osim bicikle naravno :D)
braca Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 (edited) I prošlo tako skoro 2 meseca, šta bi od dogovora?tek sad videh...pa... vozam ga vec 2 meseca, osim kad je previse klizavo (zamalo da ga skrsim u petak, naleteo na malo poledice na autoputu)inace, dobio odgovor od osiguranja, onaj prethodni je zvanicno otpisan, totalna steta, jbg, bar je provozao miralema i jos par forumasa... Edited January 11, 2010 by braca
nesha taxista Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Malo pravno pitanje, sa DE vozačkom dozvolom B kategorije, šta se može voziti od dvociklaša u srbiji? (osim bicikle naravno :D)Trebalo bi da može do 50 kubika jer ti se automatski priznaje kao da imaš PSP.
kud u maglu Simoviću Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 zavrsio danas lekarski pregled (za neverovatnih 35min. na NBGu), kupio kacigu :) i naravno upisao voznju bajkeri evo me!psako ima iskusnih bajkera, a voljnih da daju savet u vezi izbora prvog motorcikla ja sam raspolozen da slusam tj. citamizbozbor mi se sveo na KLE500 i BMW F 650 (polovni naravno)
braca Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Probao bas ovo pre neki dan, ide mnooogo dobro :Sad pregovaram sa prodavcem, pa ako se dogovorimo... Jeste da nije bas sezona, ali je cena veoma povoljna u odnosu na motor (skoro nov, 10/2008, 4500km)P.S. U medjuvremenu skinut oglas (dogovorili smo se :))radi se o ovoj lepotici :HONDA CB1000 R ABSFeedback : Posle svakodnevne upotrebe od novembra do danas, sa izuzetkom 2-3 nedelje zimus kad se nije moglo voziti, machina se pokazala veoma dobro, lagana i veoma laka za upravljanje, u gradskoj voznji prolazim gde i skuteri; na autoputu je zmija, popne se na 200 za tren; kocnice (abs) odlicne; sve u svemu veoma dobro, u nekoj drugoj situaciji bih ga zadrzao, ali...1. Ne znam da li sam bas jasan, ali machina je, da tako kazem, prebrza za mene. Moze se on voziti i lagano, ali prosto kad sednes na njega, sve te navodi da ga cepas, bar tako deluje na mene. I onda dovodim sebe u situacije od kojih se najezim retrospektivno, kad se setim kroz koje iglene usi sam prosao ili kako sam uleteo u krivinu. Skrsicu se ako nastavim. Moram da promenim stil voznje, a to tesko sa ovim motorom. Prosecno ga drzim na 5-7000 obrtaja, cesto ide u 8-9000 kad ka malo pocepam, crvena zona mu je tek na 11000-12000.2. Za prevoz kuca-posao i kratke voznje je dovoljno udoban, ali posle sat-dva vec pocinje da bude prilicno tvrd i neudoban; nije za dugu voznju. Vec poodavno planiram put Fr-Srbija, sa jednim ortakom, pa smo napravili par probnih voznji od par sati. Jos me zulja dupe :) Ortak kupio ovo :3. Probao. Nisam bio neki ljubitelj Harley-a (i jos uvek mi se ne dopadaju neki modeli), ali sam skroz promenio misljenje. To je ono sto mi treba. Udoban, motor snazan koji moze i da povuce i ubrza ako treba, ali koji se najbolje razvija na malom broju obrtaja, stvoren za cool voznju. Na autoputu je pravo uzivanje, i to cak i na 100-110 na sat, sto je nezamislivo sa onim, imao bih utisak da stojim. Rezultat : Honda se prodaje, u medjuvremenu sam kaparisao ovo :2004, 33.000km, prva ruka, garaziran, lickan, mazen i pazen...Ostalo jos da uskladim planing sa ortakom, da se organizujem sa poslom, ali u neko doba ovog leta bi trebalo da se pojavimo u Srbiji, nasa verzija Easy Ridera-a... :)
kud u maglu Simoviću Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 bravo :) uzeo si ovog sa donje slike(kaparisanog)?posto lepotan, ako nije poslovna tajna?
braca Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 (edited) Bas tog... nasli smo se na 10.000 Edited May 29, 2010 by braca
Recommended Posts