Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Motooori!

Featured Replies

Drugar mi polaze ispit za motor ovih dana, pa se dogovaramo kad polozi da "nasledi" stari motor i da zapucamo za BG krajem aprila...

• Replies 465
  • Views 63.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Seabass
    Seabass

Ovo nije ni skupo, a izgleda kao pravi midlife crisis.

• smooth.Op
    smooth.Op

Kad vozim saobraćajnicom koja ima dve trake u istom smeru i primetim u retrovizoru bajkera koji dolazi, volim sa se pomerim skroz do krajnje ivice trake i tako mu ostavim prostora da prođe između mene

• napadaj
    napadaj

Krenuh na obuku juče. Piaggio automatik, ne znam koja je kubikaža, ali nije slabašan. Danas optimistično seo na drugarov manuelac od 700 cm3, jedno deset puta mi se ugasio, a kad sam konačno krenuo b

Posted Images

ole, das krug!

dam

zivili!

• 3 weeks later...
Drugar mi polaze ispit za motor ovih dana, pa se dogovaramo kad polozi da "nasledi" stari motor i da zapucamo za BG krajem aprila...
Nemoj da ti padne na pamet slucajno ! Inace znam da neces.... Odrekla bi se tebe preko foruma. Anyway love you daddy,Your dearly beloved daughter
  • 1 month later...

samo da se javim s utiscima: skuter je keva! pored camca, najbolji poklon koji sam sebi kupio za Bg saobracaj

• 2 weeks later...
  • Author

Inače evo malo naše domaće radinosti:ChopImage001.jpgChopImage002.jpgChopImage003.jpgYamahina mašina, a ostalo kako se gde snašao...

• Author

Ovaj mi je zapao za oko pre neki dan:YamahaImage001.jpgYamahaImage002.jpgYamahaImage003.jpgYamahaImage004.jpgTakođe Yamaha, ali uglavnom serijska za razliku od one sveopšte budževine.

Ako bih ikada kupovao motocikl, bilo bi nalik na:tu250x_rsf.jpg :wub: Duduk sam i preko 250ccm ne bih išao, a koliko shvatam, sa metar 84 i sto kg izgledao bih fantastično na ovome... :lol: Dok studiram sajt što se nekad zvao 250ccBikes.com, zna li neko na prvu ruku da mi kaže, ima li nešto pomenute kubikaže, a gabaritima veće od proseka, da znam za čim da slinim?

Ja, ako bih kupovao, kupio bih ovoga i pojeo tvog za dorucak dace bog jednog dana2d2ehid.jpg

Nije ništa od tih zverskih mašina, ali juče kupih nov scooter, Malaguti Centro, 125 ccm. Iskoristih i bonus od reciklaže starog scootera(500 evrića).malaguticentro-8859-010-f.jpg

Ovako je bolje. w9f34t.jpg

Nije ništa od tih zverskih mašina, ali juče kupih nov scooter, Malaguti Centro, 125 ccm. Iskoristih i bonus od reciklaže starog scootera(500 evrića).malaguticentro-8859-010-f.jpg
cestitam...isti moj, samo sam 35 kuba jaci, i belji :) , sjajan skuter
  • 1 month later...
  • Author

Teška su vremena, kriza prilična, štednja svuda. Evo jednog primera:Zero_sm4.jpgDakle motor na struju, 31ks, trebalo bi da ide sasvim pristojno

• Author

Evo stare dobre Honde Gold Wing, dakle XXXXL mašina sa svim dodacima snimljena s moje strane na našim ulicama:HondagoldwingImage004.jpgHondagoldwingImage005.jpgZastavice su švajcarske inače, motor je 1500 ccm, mada prave i od 1800. Nije to baš brzo, ali je prava lađa. Zato snaga nije velika i crveno mu počinje na sasvim automobilskih 6000 obrtaja.