Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Motooori!

Featured Replies

• Author

Priča se da su Indijanci nekad vozove zvali gvozdenim konjima. E sad da li je to istina ili samo kaubojska propaganda ne znam, ali u svakom slučaju gazda ovog šljaštećeg bajka je svoj nazvao upravo tako. A be bi ga se postideli ni oni veseljaci iz Orange county . ja.IronhorseImage010.jpgIronhorseImage009.jpgIronhorseImage007.jpgIronhorseImage006.jpgIronhorseImage005.jpgIronhorseImage004.jpgIronhorseImage011.jpg

• Replies 465
  • Views 63.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Seabass
    Seabass

Ovo nije ni skupo, a izgleda kao pravi midlife crisis.

• smooth.Op
    smooth.Op

Kad vozim saobraćajnicom koja ima dve trake u istom smeru i primetim u retrovizoru bajkera koji dolazi, volim sa se pomerim skroz do krajnje ivice trake i tako mu ostavim prostora da prođe između mene

• napadaj
    napadaj

Krenuh na obuku juče. Piaggio automatik, ne znam koja je kubikaža, ali nije slabašan. Danas optimistično seo na drugarov manuelac od 700 cm3, jedno deset puta mi se ugasio, a kad sam konačno krenuo b

Posted Images

Ova iron cross imitacija migavaca je tako gej...

• 2 months later...
pazario pre par dana ovo (ZRX 1100) : zrx-1.jpg 1999. god, 51000 km, jbg nisam ni ja tako mlad niti ocuvan, fino mi stoji.. :)inace makina je raketa na 2 tocka
sahranio ovu masinicu preksinoc, a tek presao 60000 km... pocistio me tip na autoputu, klizali masina i ja svako na svoju stranu par stotina metara, ona se zakucala u jedan auto ispred... ostali dugmici...ionako ide zima, pazaricemo nesto novo na prolece...

:o auh! ma samo da si sacuvao zivu glavu. srecno u izboru novog motora i da nemas vise takvih nezgoda u voznji :)

• 2 weeks later...

Probao bas ovo pre neki dan, ide mnooogo dobro :Sad pregovaram sa prodavcem, pa ako se dogovorimo... Jeste da nije bas sezona, ali je cena veoma povoljna u odnosu na motor (skoro nov, 10/2008, 4500km)P.S. U medjuvremenu skinut oglas (dogovorili smo se :))radi se o ovoj lepotici :Honda%20CB1000R%20ABS_w500.jpgHONDA CB1000 R ABS

Edited by braca

• 1 month later...
  • Author

I prošlo tako skoro 2 meseca, šta bi od dogovora?

Malo pravno pitanje, sa DE vozačkom dozvolom B kategorije, šta se može voziti od dvociklaša u srbiji? (osim bicikle naravno :D)

• 2 weeks later...
I prošlo tako skoro 2 meseca, šta bi od dogovora?
tek sad videh...pa... vozam ga vec 2 meseca, osim kad je previse klizavo (zamalo da ga skrsim u petak, naleteo na malo poledice na autoputu)inace, dobio odgovor od osiguranja, onaj prethodni je zvanicno otpisan, totalna steta, jbg, bar je provozao miralema i jos par forumasa...

Edited by braca

• 3 weeks later...
  • Author
Malo pravno pitanje, sa DE vozačkom dozvolom B kategorije, šta se može voziti od dvociklaša u srbiji? (osim bicikle naravno :D)
Trebalo bi da može do 50 kubika jer ti se automatski priznaje kao da imaš PSP.
  • 2 months later...

zavrsio danas lekarski pregled (za neverovatnih 35min. na NBGu), kupio kacigu :) i naravno upisao voznju bajkeri evo me!psako ima iskusnih bajkera, a voljnih da daju savet u vezi izbora prvog motorcikla ja sam raspolozen da slusam tj. citamizbozbor mi se sveo na KLE500 i BMW F 650 (polovni naravno)

• 4 weeks later...
Probao bas ovo pre neki dan, ide mnooogo dobro :Sad pregovaram sa prodavcem, pa ako se dogovorimo... Jeste da nije bas sezona, ali je cena veoma povoljna u odnosu na motor (skoro nov, 10/2008, 4500km)P.S. U medjuvremenu skinut oglas (dogovorili smo se :))radi se o ovoj lepotici :Honda%20CB1000R%20ABS_w500.jpgHONDA CB1000 R ABS
Feedback : Posle svakodnevne upotrebe od novembra do danas, sa izuzetkom 2-3 nedelje zimus kad se nije moglo voziti, machina se pokazala veoma dobro, lagana i veoma laka za upravljanje, u gradskoj voznji prolazim gde i skuteri; na autoputu je zmija, popne se na 200 za tren; kocnice (abs) odlicne; sve u svemu veoma dobro, u nekoj drugoj situaciji bih ga zadrzao, ali...1. Ne znam da li sam bas jasan, ali machina je, da tako kazem, prebrza za mene. Moze se on voziti i lagano, ali prosto kad sednes na njega, sve te navodi da ga cepas, bar tako deluje na mene. I onda dovodim sebe u situacije od kojih se najezim retrospektivno, kad se setim kroz koje iglene usi sam prosao ili kako sam uleteo u krivinu. Skrsicu se ako nastavim. Moram da promenim stil voznje, a to tesko sa ovim motorom. Prosecno ga drzim na 5-7000 obrtaja, cesto ide u 8-9000 kad ka malo pocepam, crvena zona mu je tek na 11000-12000.2. Za prevoz kuca-posao i kratke voznje je dovoljno udoban, ali posle sat-dva vec pocinje da bude prilicno tvrd i neudoban; nije za dugu voznju. Vec poodavno planiram put Fr-Srbija, sa jednim ortakom, pa smo napravili par probnih voznji od par sati. Jos me zulja dupe :) Ortak kupio ovo :post-598-12735645531997.jpg3. Probao. Nisam bio neki ljubitelj Harley-a (i jos uvek mi se ne dopadaju neki modeli), ali sam skroz promenio misljenje. To je ono sto mi treba. Udoban, motor snazan koji moze i da povuce i ubrza ako treba, ali koji se najbolje razvija na malom broju obrtaja, stvoren za cool voznju. Na autoputu je pravo uzivanje, i to cak i na 100-110 na sat, sto je nezamislivo sa onim, imao bih utisak da stojim. Rezultat : Honda se prodaje, u medjuvremenu sam kaparisao ovo :post-598-12735645723179.jpg2004, 33.000km, prva ruka, garaziran, lickan, mazen i pazen...Ostalo jos da uskladim planing sa ortakom, da se organizujem sa poslom, ali u neko doba ovog leta bi trebalo da se pojavimo u Srbiji, nasa verzija Easy Ridera-a... :)
  • 3 weeks later...

Honda prodata, Harley kupljen...

bravo :) uzeo si ovog sa donje slike(kaparisanog)?posto lepotan, ako nije poslovna tajna?

post-598-12751482171224.jpgBas tog... nasli smo se na 10.000

Edited by braca