Jump to content
IGNORED

Motooori!

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Ja ne podnosim te Goldwingove, ko da voziš kabrio autobus po putu, telefoni, zvučnici, dugmići i te munje. No kapiram da ću ga voziti sa nekih 50 pošto je zgodno, a i to je viljna grupa tih motora izgleda :D

Triumph su dobri motori, Rocket 3 izgleda ko mašinerija iz Med Meksa, meni to gotvno :) samo imam osećaj da se čudno sedi na njima, kao da ne možeš da se zavališ, možda grešim. 

Ja sam se dvoumio izmedju Shadowa i Suzuki Intrudera, na kraju uzeo ovog jer je bila bolja ponuda. Malkice mi je kratak, zato razmišljam da ga menjam jednog dana.

+1 za Zen i umetnos’, fina knjiga

Posted

Jbt, imam skoro 50, a uopšte mi se ne voze motori

Posted
8 minutes ago, goofs said:

+1 za Zen i umetnos’, fina knjiga

izostavih umetnost, sorry: Zen and the Art of Motorcycle Maintenance

što si se opredelio za hondu? ne razumem se u motore, gledam slike, intrudera znam kako izgleda, uvek mi je bio prelep a sad gledam tvoju hondu pa ne bih znao da se opredelim :lolol:
što više gledam, više mi se honda dopada

Posted
26 minutes ago, maheem said:

izostavih umetnost, sorry: Zen and the Art of Motorcycle Maintenance

što si se opredelio za hondu? ne razumem se u motore, gledam slike, intrudera znam kako izgleda, uvek mi je bio prelep a sad gledam tvoju hondu pa ne bih znao da se opredelim :lolol:
što više gledam, više mi se honda dopada

Iskreno, nisam puno znao o motorima tada, neki učeni ljudi su mi rekli da su Honde i Suzukiji pouzdani. Lurkovao sam po oglasima i našao ta dva za otprilike istu kintu, Honda je bila par godina mladji model i sa manjom kilometrazom (mada znam da to šteluju), i lepše boje :) a i Suzuki je bio 1000cc, to me malko uplasilo posto sam bio pocetnik. Otisao da ga vidim, lik ga upalio, gromovi zabrujali i to je bilo to, nema nazad :)

U prvobitnom opticaju su mi bili i Kawasaki Vulkan i Yamaha DragStar.

• 4 weeks later...
Posted
On 7.4.2018. at 20:10, kud u maglu Simoviću said:

tad nisam imao merdžanu

:fantom:

e

maerdžana je uletela umesto ovog lepotana

efqwxk.jpg

vozio sam ovo nekih godinu i po, dve. rekose mi tek posle nesto da bas ta serija nije bmw, vec proizvodi neko drugi za njih ili kako vec.. nemam pojma o cemu govore. odlican motor! upravljiv do jaja, brz i snazan sasvim dovoljno.. ma, jedan od drazih koje sam vozio. 

Posted (edited)

nego ja sam u stvari svratio zbog neceg drugog. nisam neko vreme pratio motore (obecao zeni pre par godina da necu da vozim vise i jbg..), i danas sa burazerom nesto gledali po salonima.. mislim da se razvodim. fakin husqvarna!! au majko sta su napravili, nisam video lepsi motor:  

39489_vitpilen-701-2018.jpg?w=800&h=450&

ne smem da pitam da provozam, jer nije bas mnogo skup. a kazu da su ga bas uboli i napravili kako treba. kako god, husqvarna objasnila. 

edit: ne napisah koji je motor: vitpilen 701 

Edited by urkozamanje
  • +1 1
Posted

deluje naked jebozovno

koji je model u pitanju?

Posted

hehe u isto vreme sa editovao gore, vitpilen 701. 

ma brate, da ga vidis uzivo. kako su sve uboli, sve. 

Posted

kupi jebote, jednom se zivi!

Posted

+1

Posted
On 5.5.2018. at 2:47, urkozamanje said:

nije bas mnogo skup.

i dalje je (samo) skup ;) 

kapiram ja da me lozis (inace, to jednom se zivi nije puka izreka, provereno je i u praksi) ali tako se nekad popalim pa se dok me drzi tripujem da bi mogo ovo odavde, ono odande, ovo za ono.. a ne mogu da ga kupim bez da mi treba gospodzina dozvola. tako da, verovatno cu da mu se divim jedno vreme na ulici (bolje i to nego kad mi komsija dusu vadio sa diavel-om svako jutro kad krenem na sljaku). u medjuvremenu cu da teram afriku i cvaje po livadama kad pobegnem u selo. 

kakogod, ostaje mozda najlepsi motor na trzistu trenutno. 

Posted

ma ne lozim te.

kapiram da si dovoljno mator da racionalno vozis, a ako vec znas da vozis i mozes da priustis, ne znam sta te sprecava.

ja nikad nisam vozio nista na 2 tocka brze od bajsa, a imam veliku zelju, koja ce vrv ostati neispunjena. matorog konja ne mozes nauciti novim trikovima.

Posted
Just now, ToniAdams said:

ja nikad nisam vozio nista na 2 tocka brze od bajsa, a imam veliku zelju, koja ce vrv ostati neispunjena. matorog konja ne mozes nauciti novim trikovima.

možda si konj, al nikada nisi mator za nove trikove

ne od ustaj

Posted

a otkud znam.

jel bolje krenuti sa skuterom il odma na ovo urkovo?